Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Filmukas visiems, kad pasiziureti kam ir kaip naudojami brokuoti TW gaminiai 4u.gif

stai cia
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 29, 22:47)
MANAU etaeta turejo omeny be maisto  mirksiukas.gif 
as viena dangteli nuolat imesdavau i mikrobangu krosnele uzmetusi ant paprastos lekstutes (kad maisto neprisitaskytu), tai galiu pasakyti,kad tas dangtelis ryskiai "pasitampe" nuo tokio naudojimo.
Bet viena karta buvo siu induku "partija" gauta su mazesniais dangteliais  g.gif mano viena pazystama nepasikeite laiku patikejusi,kad prasitampys irgi galvojo,kad jie kol nauji sunkokai "vaiksto", as iskart jai sakiau, eik keist...deja jau kiek metu ji turi ir vargsta...jis akivaizdziai per mazas, uzsideda, bet reikia pavargti, vis bandant uzdaryti vienas krastas atsoka, na taip grynai matosi,kad mazokas...tai gal ir Jusiskiui kas nors istikruju ne taip...jeigu tik atsidaro sunkiai, tada taip turi buti, bet jeigu uzdarant kyla problemu tada ziurekit 4u.gif

Uzsidaro jis gerai, o vat kai reikia atidaryt, o dar viduj buna maistas.... tai sokineju aplink ji bijodama istaskyti maista po visa virtuve blush2.gif Dabar issigudrinau tik uz vieno krasto temp, bet ir tai jegos reikia, ir buna, kad vos neismetu jo is ranku. Bet dar gal del to, kad is saldytuvo isemus bandau atidaryt? Nes jis didelis, patogu sudet maista, o kai reikia pasildyt, tai isidedu kiek man reikia. Tik suprakaituoju kol isidedu i lekste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 05 30, 01:37)

Jeigu uzsidaro gerai, tada viskas tvarkoj su juo 4u.gif
jus ji atidarinedama padekite stabiliai ant stalo. Reikia daryti viena puse, o ne kelti kazkaip abi. Man lengviausia taip:
padedu ant stalo ar spinteles, vienoj pusej esancias rankeneles atremiu i save, o kitoj pusej esancias rankeneles skiriu viena nuo kitos ir viskas!
Dar reikia,kad ir indo rankeneles ir dangcio butu lygiai sudetos 4u.gif
Atsakyti

va Lolitusik, pasiziurekit filmuka, net jame moteris atidarineja atremusios i save mirksiukas.gif
gero ziurejimo stai cia
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 30, 09:46)

Jeigu uzsidaro gerai, tada viskas tvarkoj su juo 4u.gif
jus ji atidarinedama padekite stabiliai ant stalo. Reikia daryti viena puse, o ne kelti kazkaip abi. Man lengviausia taip:
padedu ant stalo ar spinteles, vienoj pusej esancias rankeneles atremiu i save, o kitoj pusej esancias rankeneles skiriu viena nuo kitos ir viskas!
Dar reikia,kad ir indo rankeneles ir dangcio butu lygiai sudetos 4u.gif

Aš dar papildysiu - pasidedu indą ant stalo, uždedu ant dangčio ranką - nuo plaštakos iki alkūnės kad eitų per dangtį atsirėmusi į indą (gal supratot g.gif ), tada pirštais suimu vieną rankenėlę ir stipriau trukteliu. Traukimo metu alkūnė prilaiko ir duoda atsvarą. Tai va, pati čia sumąsčiau taip, iš pradžių irgi indą keiksnojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 05 26, 16:46)

Gal kas turite atsiliepimu apie vaikiskus indukus..  ax.gif
Ar verta isigyti?

Aš turiu dubenėlius su rankenėle ir šaukštelį dėkliukyje smile.gif Man jie labai thumbup.gif Dubenėlyje labai patogu sublenderiuoti bananą, supjaustau griežinėliais , pablenderiuoju ir turim desertą smile.gif Turiu nuo antros dukros likusius seniai pirktus lenktus stalo įrankius, tai jie daugiau naudojami pagraužt ir žaidimams, mažą kūdikėlį maitinti su jais nelabai patogu, bet smagūs vaikiukui, kai pats bando valgyti smile.gif
Atsakyti
Pomona33 ir Kina labai aciu uz patarimus. Ne as viena su puodu sokinejau lotuliukas.gif
na ir nuorodoje biski ne tas, bet paziurejau, kas visi is vieno krasto atidaro ji. Aciu bandysiu praktikuotis ir sildyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 05 30, 10:04)
Aš dar papildysiu - pasidedu indą ant stalo, uždedu ant dangčio ranką - nuo plaštakos iki alkūnės kad eitų per dangtį atsirėmusi į indą (gal supratot g.gif ), tada pirštais suimu vieną rankenėlę ir stipriau trukteliu. Traukimo metu alkūnė prilaiko ir duoda atsvarą. Tai va, pati čia sumąsčiau taip, iš pradžių irgi indą keiksnojau smile.gif

Atsiprašau, suklaidinau turbūt tas supermamytes, kurių extraplius naujo modelio dangtis. Mano pirktas prieš metus, dangčio rankenėlės vientisos plastmasės, tai tikrai toks mano minėtas būdas tinka. Bet nusipirkau kitą indą ir tik šiandien gavau - rankenėlės lanksčios doh.gif Tai atsidaro jau visai nebe iš tos pusės, jau iš indo išorinės pusės reikia kelti, manau. Tai toks nepatogus pasirodė g.gif Lolitusik, kokios rankenėlės Jūsų indo?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 05 30, 14:04)
Atsiprašau, suklaidinau turbūt tas supermamytes, kurių extraplius naujo modelio dangtis. Mano pirktas prieš metus, dangčio rankenėlės vientisos plastmasės, tai tikrai toks mano minėtas būdas tinka. Bet nusipirkau kitą indą ir tik šiandien gavau - rankenėlės lanksčios doh.gif Tai atsidaro jau visai nebe iš tos pusės, jau iš indo išorinės pusės reikia kelti, manau. Tai toks nepatogus pasirodė  g.gif Lolitusik, kokios rankenėlės Jūsų indo?

Išlenktos dangčio rankeneėlės pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 05 30, 15:05)
Išlenktos dangčio rankeneėlės pas mane.

ai tokios kaip atskiros? tai naujos, ne tokios kaip video idejau?
Papildyta:
Paziurekite, cia idedu video naujo mikrobanges indelio, bet to zalio, bet tu naujuju ExtraPLus principas panasus wink.gif
spausti cia
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 30, 19:53)
ai tokios kaip atskiros? tai naujos, ne tokios kaip video idejau?
Papildyta:
Paziurekite, cia idedu video naujo mikrobanges indelio, bet to zalio, bet tu naujuju ExtraPLus principas panasus wink.gif
spausti cia

Naujos rankenėlės yra kaip šiame filmuke. Ačiū Pomona33 labai, dabar supratau, kad reikia lenkti jas žemyn ir tada lengvai atsidaro. Taigi patobulino, blogiau juk TW nedarytų, o aš galvojau doh.gif ... Su naujosiomis lengviau iš tikrųjų. Tai skiriasi dangčiai iš esmės: senojo rankenėlę reikia traukti aukštyn, o naujojo lenkiasi žemyn ir pati atšoksta.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 05 30, 21:47)
Su naujosiomis lengviau iš tikrųjų. Tai skiriasi dangčiai iš esmės: senojo rankenėlę reikia traukti aukštyn, o naujojo lenkiasi žemyn ir pati atšoksta.

drinks_cheers.gif Butent! thumbup.gif
su sitom naujom daug lengviau, kol as ji atidarinejau kaip senaji tai keikiau....neisivaizduojate kaip...galvoju nu ir naujiena doh.gif kai pamaciau video, juokiausi pati is saves....lupdama dangti galvojau nagus paliksiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 30 gegužės 2012 - 21:13