Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

QUOTE(eLaura @ 2012 07 04, 12:36)

oj kokia jauki aplinka jūsų terasoje ar tai balkone wub.gif nežinau kaip pavadinti biggrin.gif gėlytės labai vešlios ir gražios wub.gif

pasirodau ir aš savo balkoną:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2012 07 04, 19:59)
pasirodau ir aš savo balkoną:

matosi, kad gėlytėms meilės netrūko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 04, 17:10)
Senukuose ir ermitaže tikrai yra mirksiukas.gif

Vilniuje apvažiavau Ermitažą, Senukus, dvejas žalias stoteles( Kalvarijų g. ir Ukmergės pl.), žaliasis centras -Molėtų plente- deja nerasta ir sakė kad šiemet gal nebus, kažkokios problemos su tiekėju. verysad.gif jei kas žinote kur šiuo metu yra Vilniuje garsiai šaukit..Aš apie Schultz trąšas kurios būna tokiu santykiu 10:54:10
kitokiu trąšų kitu santykiu, kitų firmų tikrai yra.

Na jau derinukai petunijų pasakiški.Kaip gera matyti grožį...išpuoselėtą aplinką. Šaunuolės ..
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 07 04, 21:32)
matosi, kad gėlytėms meilės netrūko thumbup.gif

ačiū, tikrai netrūko ir netrūksta smile.gif tik va nuo lietaus apsaugoti aš jas bejėgė doh.gif
kitiems metams užsisakiau, kad vyras pagamintų kokį nors gražų naują laikiklį sukamą prie sienos gėlėms kabinti, nes truputį ne kaip atrodo kai kabinu ant senų, surudijusių virvių laikiklių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 04 liepos 2012 - 21:57
QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 04, 21:41)
Vilniuje apvažiavau Ermitažą, Senukus, dvejas  žalias stoteles( Kalvarijų g. ir Ukmergės pl.), žaliasis centras -Molėtų plente- deja nerasta ir sakė kad šiemet gal nebus, kažkokios problemos su tiekėju. verysad.gif

na va..o pas mus Kaune buvo prapuolę, bet dabar atsirado naujom pakuotėm, nebe buteliukai, ar kaip juos pavadint, o kartoninės dėžutės, ten lyg didesnis kiekis trąšų. Teks kaune apsilankyt biggrin.gif

QUOTE(smileja @ 2012 07 04, 22:53)
ačiū, tikrai netrūko ir netrūksta smile.gif tik va nuo lietaus apsaugoti aš jas bejėgė doh.gif
kitiems metams užsisakiau, kad vyras pagamintų kokį nors gražų naują laikiklį sukamą prie sienos gėlėms kabinti, nes truputį ne kaip atrodo kai kabinu ant senų, surudijusių virvių laikiklių blush2.gif

aš turiu vazonų, kur tiesiai ant sienos kabinasi, tokie apvalūs ir vienas šonas plokščias, tai paprašiau kad man varžtų į sieną įsuktų ir pasikabina tiesiog ant sienos, o nuėmus nelabai tie varžtai ir matosi ax.gif man tas patinka, kad taip galima ir kokius 3 vazonus vieną virš kito pakabint ir nesiūbuoja jei vėjas didelis blush2.gif

smileja, eLaura, labai gražios jūsų gėlės wub.gif

aš savo vieną daigą pasisodinau, mažiukas toks, ale kad pražydo bigsmile.gif pirksiu dar kelis, aišku jau nebeišbujos daug šiais metais, bet labai man patiko, dar ir kvepia wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 04, 21:41)
Vilniuje apvažiavau Ermitažą, Senukus, dvejas  žalias stoteles( Kalvarijų g. ir Ukmergės pl.), žaliasis centras -Molėtų plente- deja nerasta ir sakė kad šiemet gal nebus, kažkokios problemos su tiekėju. verysad.gif  jei kas žinote kur šiuo metu yra Vilniuje garsiai šaukit..Aš apie Schultz  trąšas kurios  būna tokiu santykiu 10:54:10
kitokiu trąšų kitu santykiu, kitų firmų tikrai yra.

Na jau derinukai petunijų pasakiški.Kaip gera matyti grožį...išpuoselėtą aplinką. Šaunuolės ..

Jas pirkau parduotuveje siaures miestely uz hiper rimi, nebepamenu jos pavadinimo schmoll.gif Salia yra tomas philips, scheteligo parduotuves.
Smileja-super atrodo gelytes wub.gif
Atsakyti
Užmiges genas atsibudo g.gif
user posted image
Matos nuotraukoje,kaip ankstyvą pavasarį su vandens įgerikliu sutrigdyta medžiagų apykaita ir augalas iki šiol geltonos spalvos,kai šalimais visai sveikas ,negavęs to produkto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 07 liepos 2012 - 21:25
QUOTE(amarrile @ 2012 07 07,)
Matos nuotraukoje,kaip ankstyvą pavasarį su vandens įgerikliu sutrigdyta medžiagų apykaita ir augalas iki šiol geltonos spalvos,kai šalimais visai sveikas ,negavęs to produkto.

Netiesa 4u.gif geltoni lapai parodo, kad substrato pH per žemas ir augalas negali įsisavint maisto medžiagų. Įgėriklis lapų spalvai jokio poveikio nedaro.

Beje, be jokio įgėriklio persodinti petunijų daigai ir vienas daigas lygiai taip pat gelto. Daigai dar augo atskiruose vazonėliuose. Pradėjau su kiekvienu laistymu tręšti ir gana greit įgavo gražią žalią spalvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 08, 07:50)
Netiesa  4u.gif  geltoni lapai parodo, kad substrato pH per žemas ir augalas negali įsisavint maisto medžiagų. Įgėriklis lapų spalvai jokio poveikio nedaro.

Beje, be jokio įgėriklio persodinti petunijų daigai ir vienas daigas lygiai taip pat gelto. Daigai dar augo atskiruose vazonėliuose. Pradėjau su kiekvienu laistymu tręšti ir gana greit įgavo gražią žalią spalvą  mirksiukas.gif

Žinau,kad nesutinki su mano nuomone,bet visi daigai auginami vienodame grunte ir vienodai trešiami. g.gif Negalima kaltinti įgeriklio, tik neteisingai jį panaudojimu pradineje augimo stadijoje,pirmą kartą persodindama pirktus daigelius.Augalas iškart nustojo įsisavint medžiagas....Matomai,jį reiktų deti tik persodinant į didesnes talpas,o ne pirminius puodelius.Faktas tas,kad kur nedejau,daigelis buvo žalias,o kur pamylėjau gelsvas,skurstančiomis viršūnemis.Įdomu,kad dar turiu ir skurstančių bakopų,kurios taip ir nesuvešėjo,gelsvos,dabar raunu lauk iš geliapuodžių g.gif Rodos,turėtų atsigaut kada,bet ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 08 liepos 2012 - 08:35
idedu pasiurpinti verysad.gif

pries ir po audros doh.gif doh.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 08, 09:29)
Žinau,kad nesutinki su mano nuomone,bet visi daigai auginami vienodame grunte ir vienodai trešiami.  g.gif  Negalima kaltinti įgeriklio, tik neteisingai  jį panaudojimu pradineje augimo stadijoje,pirmą kartą persodindama pirktus daigelius.Augalas iškart nustojo įsisavint medžiagas....Matomai,jį reiktų deti tik persodinant į didesnes talpas,o ne pirminius puodelius.Faktas tas,kad kur nedejau,daigelis buvo žalias,o kur pamylėjau  gelsvas,skurstančiomis viršūnemis.Įdomu,kad dar turiu ir skurstančių bakopų,kurios taip ir nesuvešėjo,gelsvos,dabar raunu lauk iš geliapuodžių  g.gif Rodos,turėtų atsigaut kada,bet ne  schmoll.gif

Ar naudojamas substratas buvo iš maišų perpiltas į kokią balėją ir gerai visas permaišytas? Ar vis tik kiek vienam daigui buvo gražiai imama iš maišo? Spėju, kad teigiamas atsakymas bus į antrąjį klausimą tongue.gif Įgėriklis čia nevaidina jokios rolės.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 08, 10:23)
Ar naudojamas substratas buvo iš maišų perpiltas į kokią balėją ir gerai visas permaišytas? Ar vis tik kiek vienam daigui buvo gražiai imama iš maišo? Spėju, kad teigiamas atsakymas bus į antrąjį klausimą  tongue.gif Įgėriklis čia nevaidina jokios rolės.

Naudojamas substratas gerai permaišytas,nes naudota ant puses maždaug sijoto komposto ir tik palengvintas pirktiniu substratu. Dabar susodintas į daržo žemę humusingą....Na ,o gelis tai nevienodai išmaišytas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
vijoleta20 console.gif trūksra žodžių schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 08 liepos 2012 - 10:39