Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

wow tikrai kad vaizdai pasiurpino blink.gif o kai saule pasvies gal issiskleis tie ziedeliai? ar jau viskas?

as vis mastau. kitiems metams nezinau ka sesiu. ar pelargonijas dauginsiu ar surfiniju - petuniju sesiu. nes pelargonijose man nepatinka kad jos arba zydi arba tustesnis laikotarpis. opetunijos visada daug maz su ziedais. bet turbut ir ta ir ta auginsiu man grazu. ax.gif

su persodinimais nezinau net. as sejau iskart i normalia didesne tara (0,5l alaus bokala) o is ten jau i nuolatine augimviete perkeliau. ten ir imaisiau tu granuliu. skustis negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 08 liepos 2012 - 11:28
QUOTE(Freke @ 2012 07 08, 12:27)
wow tikrai kad vaizdai pasiurpino blink.gif o kai saule pasvies gal issiskleis tie ziedeliai? ar jau viskas?

as vis mastau. kitiems metams nezinau ka sesiu. ar pelargonijas dauginsiu ar surfiniju - petuniju sesiu. nes pelargonijose man nepatinka kad jos arba zydi arba tustesnis laikotarpis. opetunijos visada daug maz su ziedais. bet turbut ir ta ir ta auginsiu man grazu.  ax.gif

su persodinimais nezinau net. as sejau iskart i normalia didesne tara (0,5l alaus bokala) o is ten jau i nuolatine augimviete perkeliau. ten ir imaisiau tu granuliu. skustis negaliu.

as tai visko auginsiu, tik petuniju tu piguskiu neisileisiu i savo kiema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 07, 21:19)
Užmiges genas atsibudo  g.gif
user posted image

Pas mane stai kas darosi
user posted image
user posted image
tik vienas toks margas kelmelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 08 liepos 2012 - 13:43
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 08, 14:00)
as tai visko auginsiu, tik petuniju tu piguskiu neisileisiu i savo kiema  biggrin.gif

as tokiu pati ir nesejau. is mamos gavau tai balkone uzkisau viena viecike biggrin.gif o siaip jau visos tos elite serijos.

beje gal kas uzmatysit tu grazuoliu bordiniu ar tamsiai violetiniu brukstelkit. ax.gif mano mieste nebera
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 08, 11:34)
Naudojamas substratas gerai permaišytas,nes naudota ant puses maždaug sijoto komposto ir tik palengvintas pirktiniu substratu. Dabar susodintas į daržo žemę humusingą....Na ,o gelis tai nevienodai išmaišytas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ir į komposto krūvą tikrai tikrai nepapuolė obuolių ar jų išspausdų? bigsmile.gif Tiesa, dar galėjo 'nudegti' kaip ir Violetos daigas. Tik jau niekaip tame nedalyvavo įgėriklis. Jis vienintelį blogį galį padaryt - nupūdyt šaknis, bet jo požymiai visai kitokie wink.gif
Atsakyti
vijoleta20 ,kitos mergaitės, kaip laikosi gelytes,po didžiojo prausimosi g.gif Ar turi žiedų?
Atsakyti
Na ir as cia uzsuku parodyti kokios zydi, pirkau stambiaziedes ivairiu spalvu turejo buti, o auga ir zydi tokios bigsmile.gif
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Pas mane irgi sitos stambiaziedes setos buvo ir balkonines smile.gif
Apkarpius buvau drastiskai po kazkurios audros, tai jau pradejo vel zydeti.
Visa mano petuniju seima lotuliukas.gif (4 loveliai balkone, 2 buvo ant palangiu, bet jau slysta, tai ant zemes perkeliau, dar 2 vazonai apvalus ir darzo pakrastys)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 12 liepos 2012 - 10:45
QUOTE(amarrile @ 2012 07 12, 09:36)
vijoleta20  ,kitos mergaitės, kaip laikosi gelytes,po didžiojo prausimosi  g.gif Ar turi žiedų?

buvo vetra nebloga ir pas mane. bet as ziurejau ziurejau ir pagailejau ikeliau i namus ax.gif nes auginu vazonuose tik kad jie lovelyje tai lengviau sustvarkyti. vienas tik pelargoniju lovelis su zemes o surfinijas petunijas laikau vazonuose ax.gif
Atsakyti
Elar Kaip gražiai pateikei gėlytes wub.gif .Vat,tik neaišku,balkonas puošia gelytes.ar gelytės balkoną g.gif biggrin.gif thumbup.gif (Nuo ko reiktų pradet mokintis,taip sutvarkyt nuotraukytes. ?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 12, 12:16)
Elar  Kaip gražiai pateikei gėlytes wub.gif .Vat,tik neaišku,balkonas puošia gelytes.ar gelytės balkoną  g.gif  biggrin.gif  thumbup.gif (Nuo ko reiktų pradet mokintis,taip sutvarkyt nuotraukytes. ?

Dekui, nezinau kas ka puosia - cia gal pagal kiekvieno skoni laugh.gif
Parsisiunciau kazkada senai programa Picasa3, tai ten labai lengvai padaro wink.gif. Nieko labai ispudingo, bet vis kazkiek idomiau galima pasitvarkyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 12 liepos 2012 - 11:28
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 12:25)
Dekui, nezinau kas ka puosia - cia gal pagal kiekvieno skoni laugh.gif
Parsisiunciau kazkada senai programa Picasa3, tai ten labai lengvai padaro wink.gif. Nieko labai ispudingo, bet vis kazkiek idomiau galima pasitvarkyti wink.gif

sveikos, as irgi per sita programa kuriu koliazus, paprasta labai. http://en.softonic.com/s/picasa-3
o gelytes turi ziedu, lyg kiek ir turejusios, tie lietus mus alina kasdien verysad.gif

mano Elite kazko labai suvargo, ir nezinau, nera pas mane, kad jos svirtu taip kaip raso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 liepos 2012 - 11:32