Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 30, 17:15)
nu kas atsakys patyrusios, ar pilnavidures brandina seklas??? g.gif  g.gif  kazkur skaiciau kad nebrandina, nu bet ar gali buti tokios nenaudeles?  lotuliukas.gif  jei brandins, galesiu pasidalinti visomis seklytemis  4u.gif  jei tik bus tu seklu  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausimėlis. Ar gali surfinija turėti salotinę spalva dėl savo veislės ar spalvos-turėtų buti balta.Ar tai jau trešimo trukumas g.gif
Atsakyti
Merginos, gavau petunijų daigelių, jos neišpykiuotos, nudegintos truputį saulės ir tokios šviesiai žalios spalvos, kaip galima būtų joms padėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 30, 12:58)
Ilgai lauktas ziedelis, pirktinis is Ermitazo:
Kvepia tikru kaimu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:

O jūs nuskynėt viršūnėlę,kad šakotūsi į šonus?Ar ji pati taip išsišakojo.Aš auginu 4 surfinijas.Jos jau apie 18 cm.aukščio.bet nepasakyčiau,kad šakojasi,todėl pgalvojau,ar reik skint viršūnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 05 02, 08:11)
Merginos, gavau petunijų daigelių, jos neišpykiuotos, nudegintos truputį saulės ir tokios šviesiai žalios spalvos, kaip galima būtų joms padėti? g.gif

Zinau apie ka cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau rasiau, pikuoti, deti i pavesi, palaistyti kartas nuo karto ir bus gerai, kai pasidarys grazios pratinti prie saules 4u.gif Paskui pradeti tresti 4u.gif Skabyti nebutina, nebent labai nesisakotu, is to pacio poko pas mane sakojasi blush2.gif
Jei neprigytu, paguodai ideciau dvi cimbziedas
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 05 02, 09:45)
O jūs nuskynėt  viršūnėlę,kad šakotūsi į šonus?Ar ji pati taip išsišakojo.Aš auginu 4 surfinijas.Jos jau apie 18 cm.aukščio.bet nepasakyčiau,kad šakojasi,todėl pgalvojau,ar reik skint viršūnes g.gif

nuskyniau virsunele. semo velvet man pasakiskai tysta, turbut tikrai ir bus kaip raso virs puses metro, Elite - irgi fainai varo i sonus, leidzia kasas ilgas, ju net skabyti nereikia. paskui benary pink- irgi varo kietai kol kas biggrin.gif ziuresim kas veliau bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 02 gegužės 2012 - 12:08
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 02, 11:44)
Zinau apie ka cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jau rasiau, pikuoti, deti i pavesi, palaistyti kartas nuo karto ir bus gerai, kai pasidarys grazios pratinti prie saules 4u.gif Paskui pradeti tresti 4u.gif Skabyti nebutina, nebent labai nesisakotu, is to pacio poko pas mane sakojasi blush2.gif
Jei neprigytu, paguodai ideciau dvi cimbziedas

Taip ir padarysiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
keliu tema nauju ziedeliu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vijoleta 20, labai grazus ziedas, o as nusivyliau Bauhof, ten pirkau surfinija bordo spalvos, pilnavidure svyrancia, o ka turiu doh.gif violetini zieda............Sumaisyta buvo... verysad.gif Nors nieko ir tas violetinis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite per daug daigeliu svyranciu grazuoliu ir galetumet pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
As taip pat ieskau siu svyranciu gelyciu,gal kas turit pertekliu?Vilnius.
Atsakyti
kokie ziedeliai visu grazus bigsmile.gif vasareja jau temoj ziedu tik daugeja thumbup.gif

mano ziedeliai
user posted image

user posted image

dabar kai jau prazydo supratau kodel as turiu ne tuos kuriuos pirkau doh.gif lotuliukas.gif ne Senukai kalti o pati..... pirkom as ir mama ir apsikeitem sodinukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas ja zydi mano, o pas mane jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti