Būtent norėjau tą patį parašyti. Turėti bent vieną vadą kalei nėra jokios būtinybės, ir penki metai jau yra vėloka pirmai vadai. Taip, kad džiaukitės savo kalyte dar ateinančius jos gyvenimo metus ir negalvokite apie jokius šuniukus.
ir 5m kalytės savininkei,manau,kad verta būtų pagalvot apie sterilizaciją.
aš,aplamai,esu tos nuomones,kad jeigu gyvūno nesiruošiama veisti-sterilizuot. ta nuomonė ypač sustiprėja pamačius perpildytas gyvūnų prieglaudas
aš,aplamai,esu tos nuomones,kad jeigu gyvūno nesiruošiama veisti-sterilizuot. ta nuomonė ypač sustiprėja pamačius perpildytas gyvūnų prieglaudas
Jei gyvūnas nekergiamas, kam ji sterilizuoti? Juolab, kad ir sterilizacija gali turėti šalutinį poveikį
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 06, 13:46)
Jei gyvūnas nekergiamas, kam ji sterilizuoti? Juolab, kad ir sterilizacija gali turėti šalutinį poveikį
o kiek tų nekergiamų visvien susikergia?
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 06, 14:46)
Mūsų pustaksiui jau 6 metai. Iškastravom kai buvo 1,5 metų. Per metus pastorėjo dvigubai

QUOTE(Darida1 @ 2012 10 06, 19:52)
Mūsų pustaksiui jau 6 metai. Iškastravom kai buvo 1,5 metų. Per metus pastorėjo dvigubai
. Ėdalo normas stengiamės kontroliuoti, bet gi alkanas amžinai-katino ėdalą vagia, valgančius namiškius terorizuoja ( prie manęs nepristoja, nes žino, kad tikrai negaus), net iš šiukšlių dėžės virtuvėj įsigudrina grietinės indelius ar popierėlius nuo sviesto išsitraukti ir išlaižyti.

Turejau nekastruota takse kaip statinaite, o dabartine kastruota 8 metu amziuj, dabar 15, ir nebuvo turejus virsvorio. Svarbu suni izoliuot nuo valganciuju, katinu dubeneliu ir siuksliadeziu

Be abejones, kastracija nera besalygiskas geris, bet neretai ji buna neisvengiama.
QUOTE(Darida1 @ 2012 10 06, 19:52)
. Ėdalo normas stengiamės kontroliuoti, bet gi alkanas amžinai-katino ėdalą vagia, valgančius namiškius terorizuoja ( prie manęs nepristoja, nes žino, kad tikrai negaus), net iš šiukšlių dėžės virtuvėj įsigudrina grietinės indelius ar popierėlius nuo sviesto išsitraukti ir išlaižyti.

tai čia yra šeimininkų šeimos bėda. Pas mus visi suvokia, kad jei pamatysiu šuniui duodant nuo stalo - pyksimės taip, kad oij...

Ar kažkas nutiko taksų forumui? (http://taksuforumas.puslapiai.lt/ ) Kelis mėnesius nesijungiau, o dabar matau tik standartinį serveriai.lt index.html...
QUOTE(lorelei215 @ 2012 10 08, 09:13)
Ar kažkas nutiko taksų forumui? (http://taksuforumas.puslapiai.lt/ ) Kelis mėnesius nesijungiau, o dabar matau tik standartinį serveriai.lt index.html...
Nuo penktadienio neveikia. Tikiuosi, sutvarkys.
Jau veikia.
Laba.O kaip taksas reaguoja i naujus augintinius (tiksliau kita suni)?
QUOTE(Giedr@ @ 2012 10 15, 11:29)
Laba.O kaip taksas reaguoja i naujus augintinius (tiksliau kita suni)?
maniškis tai gerai reaguoja,pradžioj šiaušiasi,o po to draugai jam visi