Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

Vėl planuojame važiuoti į prieglaudą,tad jei kas norėtų prisijungti ir paaukoti sauso maistelio,koncervų,pledukų/dekučių ir viso kito ko gali reikėti ,prašau rašyti Až smile.gif
KAUNAS.

P.S gal atsiras mamytė kuri praeita karta su manimi buvo susitikusi ir perdavė savo siuntinuką,nepamenu Jūsų nicko,o žinutės ištrintos doh.gif sakėte,kad mielai prisijungsite ir kitą kartelį 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Noriu į Jūsų būrį bigsmile.gif

Turim taksiukę Pupą, 7 mėnesių, vyro nuopelnas, nes aš buvau prieš šuniuką bute doh.gif Bet ką galiu pasakyti, taip įsimylėjau savo protinguolę biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(twix'e @ 2012 11 10, 16:04)
Labas  4u.gif

Noriu į Jūsų būrį  bigsmile.gif

Turim taksiukę Pupą, 7 mėnesių, vyro nuopelnas, nes aš buvau prieš šuniuką bute  doh.gif Bet ką galiu pasakyti, taip įsimylėjau savo protinguolę  biggrin.gif

Sveika prisijungusi į taksistų mylėtojų gretas. Laukiam nuotraukų ir pasakojimų apie mažojo augintinio išdaigas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2012 11 11, 00:51)
Sveika prisijungusi į taksistų mylėtojų gretas. Laukiam nuotraukų ir pasakojimų apie mažojo augintinio išdaigas smile.gif

Va, čia pirmą dieną kai nusipirkom ax.gif

user posted image

O dėl išdaigų... Laikausi tokios nuomonės, kad dažniausiai šuos jų prikrečia dėl žmonių kaltės, ne vietoje padėti batai, siūlai ir t.t. biggrin.gif

Šiaip ji geruolė tokia pas mus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twix'e: 11 lapkričio 2012 - 09:38
ėtau, koks žavus kleckas ir tikrai atrodo paklusnumo įsikūnijimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2012 11 11, 10:43)
ėtau, koks žavus kleckas ir tikrai atrodo paklusnumo įsikūnijimas smile.gif

Šian kažkokia be nuotaikos, cypia visą rytą, eisim į lauką pasivaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, taksų mylėtojos:) vasarą atkeliavo į mūsų namus taksiukas. dabar jam beveik 5 mėnesiai. pradejo saugoti savo dubenėlį, kaulą. vyras bandė atimti kaulą, tas kaip pradėjo urgzti, loti, toks vaizdas buvo, kad sudraskytų už tą kaulą.
siandien einu su juo į lauką, paėmė nuo žėmės kažkokį š... turbūt kokį kauliuką, tai norėjau atimti, įsišiepė, parodė dantis, norėjo man įkasti.
ką daryti? tai turbūt nenormalu?
ir dar toks mažiukas.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2012 11 19, 11:40)
ir dar toks mažiukas.

Normalu, kai šuo neauklėjamas. Kreiptis į dresuotoją. 5 mėnesių šuo jau nebe mažas.
Atsakyti
taip keista, kaip tik jis yra auklejamas. o taip pradejo daryti.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2012 11 19, 10:40)
Sveikos, taksų mylėtojos:) vasarą atkeliavo į mūsų namus taksiukas. dabar jam beveik 5 mėnesiai. pradejo saugoti savo dubenėlį, kaulą. vyras bandė atimti kaulą, tas kaip pradėjo urgzti, loti, toks vaizdas buvo, kad sudraskytų už tą kaulą.
siandien einu su juo į lauką, paėmė nuo žėmės kažkokį š... turbūt kokį kauliuką, tai norėjau atimti, įsišiepė, parodė dantis, norėjo man įkasti.
ir dar toks mažiukas.

jei atvirai, tai aš dariau gal žiaurokai, bet gana paprastai ir labai veiksmingai - papurčiau porą kartų gerai už čiupros ir pabaubiau. Suveikė greitai, bet mano kalytė labai jauna buvo - virš trijų mėn, įpratus su lizdo šuniukais peštis dėl maisto, BET - aš ne šuniukas, aš šeimininkė, kuri tą maistą ir duoda, todėl jokių urzgimų būt negali rolleyes.gif žodžiu, ypač kol toks jaunas, tai aš sakyčiau, kad už agresijos rodymą - snukin... (tai nereiškia, kad spardyt reikia. Tiesiog už čiupros, prispaust prie žemės, galima net apverst pilvu aukštyn, ir ramiai atimt kaulą ar dar ten ką jis tuo metu "gina". Šuniukas turi suprasti, kad šeimos hierarchijoje jis stovi ant žemiausio laiptelio. Manau, tai neturėtų būti sudėtinga, kol jis toks jaunas, bet jei neišsiaiškinsite santykių dabar, kai jis užaugs, viskas bus daaaug sudėtingiau (ypač kai tai taksas.. ši veislė visai mėgsta "užsėst ant sprando" smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2012 11 19, 18:33)
jei atvirai, tai aš dariau gal žiaurokai, bet gana paprastai ir labai veiksmingai - papurčiau porą kartų gerai už čiupros ir pabaubiau. Suveikė greitai, bet mano kalytė labai jauna buvo - virš trijų mėn, įpratus su lizdo šuniukais peštis dėl maisto, BET - aš ne šuniukas, aš šeimininkė, kuri tą maistą ir duoda, todėl jokių urzgimų būt negali  rolleyes.gif žodžiu, ypač kol toks jaunas, tai aš sakyčiau, kad už agresijos rodymą - snukin... (tai nereiškia, kad spardyt reikia. Tiesiog už čiupros, prispaust prie žemės, galima net apverst pilvu aukštyn, ir ramiai atimt kaulą ar dar ten ką jis tuo metu "gina". Šuniukas turi suprasti, kad šeimos hierarchijoje jis stovi ant žemiausio laiptelio. Manau, tai neturėtų būti sudėtinga, kol jis toks jaunas, bet jei neišsiaiškinsite santykių dabar, kai jis užaugs, viskas bus daaaug sudėtingiau (ypač kai tai taksas.. ši veislė visai mėgsta "užsėst ant sprando" smile.gif )

drinks_cheers.gif aš ir manau, kad reikia parodyti kas čia šeimininkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz patarimus! pabandysim.
Atsakyti