Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(Ambro @ 2012 05 21, 16:24)
Būna.... MB sako, kur tiek dėsim?  doh.gif O aš: nieko, geri pabūsim, kitiems irgi užteks biggrin.gif

aš iš pradžių sodinau tik po vieną-du kiekvieno pavadinimo. O kartą nuvažiavus į sodybą nespėjau pasėt, palikau mamai ir pasakiau - sėti ne daugiau kaip dvi sėklas iš kiekvieno pakelio. Nuvažiuoju kitą savaitgalį - o ji visus tris pakelius pasėjo blink.gif blink.gif Tai du dar nieko, standartinio nedidelio dydžio. O trečias - tai gera sauja BigMax sėklų doh.gif Pernai vieną arklinį moliųgą turėjom, ir tai nežinojom, ką veikt su juo.. šiemet turėsim penkiasdešimt biggrin.gif
Na, bet kol aš už galvos stvarsčiausi, tėvai nutarė pora paršelių įsigyt.. ką čia beprikomentuosi.. fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 gegužės 2012 - 18:31
o moliugus ivaiiriu rusiu i viena vieta sodinat? nesusikryzmina jie?

o arbuzai ?

o melionai?

Turiu 3 rusiu arbuzu, pora rusiu melionu, pora moliugu ax.gif
Atsakyti
moliūgų sėklų niekad nerinkau. Melionus auginu pirmąkart, bet tik vienus - ir tie patys nupiepę, tai gal ir neužauginsiu nieko.
O dėl arbūzų irgi nežinau. Auginau trijų veislių, bet žydėjo jos skirtingu laiku, tai tikiuosi, jog nesusikryžmino.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 21, 16:11)
Gal kam teko Spagetinius moliūgus valgyt? Kaip jie?[/color]

Labai geri moliūgai smile.gif Išsilaikė ilgiausiai iš visų, iki gegužės, tik oda storoka, ne gigantiški, tai svartot nekyla problemų. Man skonis nelabai skiriasi nuo paprastų, didelių geltonų moliūgų. Gal kiek į cukiniją panašesni.
Atsakyti
na va, issodinau beveik visus melionus ir arbuzus i siltnami ax.gif liko 2 arbuzai ir 2 melionai - i lauka keliaus rolleyes.gif

o man kazkodel nesudygo nei moliugai, nei cukinijos, nei patisonai doh.gif reiks ryt dar karta bandyt atset g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 21, 21:14)
o man kazkodel nesudygo nei moliugai, nei cukinijos, nei patisonai doh.gif reiks ryt dar karta bandyt atset g.gif

Neskubėkite- pakrapštykite indeliuose dantų krapštuku, gal sėklos per giliai pasėtos ir jau leidžia šaknelę, bet dar paviršiaus nepasiekė augaliukas???
Jei vis dėl to sėklos nedygsta, gal buvo tiesiog per šalta?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 21, 18:28)
aš iš pradžių sodinau tik po vieną-du kiekvieno pavadinimo. O kartą nuvažiavus į sodybą nespėjau pasėt, palikau mamai ir pasakiau - sėti ne daugiau kaip dvi sėklas iš kiekvieno pakelio. Nuvažiuoju kitą savaitgalį - o ji visus tris pakelius pasėjo  blink.gif  blink.gif  Tai du dar nieko, standartinio nedidelio dydžio. O trečias - tai gera sauja BigMax sėklų  doh.gif  Pernai vieną arklinį moliųgą turėjom, ir tai nežinojom, ką veikt su juo.. šiemet turėsim penkiasdešimt  biggrin.gif
Na, bet kol aš už galvos stvarsčiausi, tėvai nutarė pora paršelių įsigyt.. ką čia beprikomentuosi.. fool.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nugriusiu... gausi pamegti ir valgyti, valgyti, valgyti... Arba... neisivaizduoju tiek dekoraciju blink.gif
Saunuoliai teveliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 21, 20:10)
moliūgų sėklų niekad nerinkau. Melionus auginu pirmąkart, bet tik vienus - ir tie patys nupiepę, tai gal ir neužauginsiu nieko.
O dėl arbūzų irgi nežinau. Auginau trijų veislių, bet žydėjo jos skirtingu laiku, tai tikiuosi, jog nesusikryžmino.

teta buvo davusi isimtu seklu, tai auga tada "kazkas" Cukinmoliugiai g.gif kaip moliugai, ale zalesni, pailgesni su oranziniu vidum ir moliugo pomegiu keliuat per darza...
nuo to laiko seklu nenuimineju smile.gif

bet vat geruju tavo arbuziuku jei tik uzaugs tai noreciau apsiseklint ateiciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 05 21, 23:31)
bet vat geruju tavo arbuziuku jei tik uzaugs tai noreciau apsiseklint ateiciai smile.gif

tai ir rink arbūzų sėklas. Tik rink iš pačių didžiausių, pačių saldžiausių arbūzų, kad kasmet vis skanesni būtų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 21, 21:18)
Arba... neisivaizduoju tiek dekoraciju blink.gif

aha, visą kilometro ilgio keliuką nuo namų iki plento galėsiu moliūgais dekoruot biggrin.gif
Atsakyti
saintlina, o sulčių iš moliūgų nespaudžiat? labai skanios kartu su morkom, obuoliais. mes ilgi nesam jų dideli mėgėjai, bet sultys greit išnyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 22, 08:27)
saintlina, o sulčių iš moliūgų nespaudžiat? labai skanios kartu su morkom, obuoliais. mes ilgi nesam jų dideli mėgėjai, bet sultys greit išnyksta mirksiukas.gif

O kokie moliūgai tinka sultims, aš pernai bandžiau, tai labai kvapas nepatiko verysad.gif ir su anansais maišiau ir su pomidorais, viską išpyliau doh.gif sakė būna moliūgai, kurių ne taip kvapas jaučiasi g.gif
Atsakyti
net nežinau pavadinimo kokius pernai auginom, nes kaimynė davė sėkliukes, o šiemet pirkau turguj pas dieduką, nurodė, kad labai tinkamas sultims-muskatinis provanso
Atsakyti