O mazosios cukinijos buna vyriskos ir moteriskos? Trys atskiri augalai, zydi pilnu tempu, lauke. Nemezga nieko. Kai auginau paprastas, tas dideles zalias, nieko jom nedarydavau ir nebudavo kur det nuo gausos. O cia? Veisles nepamenu, ismestas pokelis. Bet kiek prisimenu, nieko nebuvo ivardinta, tiesiog mazosios
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 20, 07:25)
Aš nieko neskabiau, tada dar nežinojau kad reikia ir melionai užaugo, ant krūmelio po du. 

laba, as su klausimu, atsiprasau,jei jis kartojasi, bet nespesiu permesti temos, uzbegau is siltnamio cia....
ar jau galima arbuzus ir melionus sodinti i siltnami ar lauke?
Mane pradeda imti nerimas: pagal instrukcijas Sniegius sėjau nustatytu laiku (kartu su melionais, moliūgais ir cukinijomis), o bet tačiau -- cukinijos jau žiedus krauna, o mano meilučiai Sniegučiai tupi sau tokie nedidukai, kaip liliputukai, nerodo jokių aktyvumo ženklų

QUOTE(Zirzė @ 2012 05 20, 13:50)
laba, as su klausimu, atsiprasau,jei jis kartojasi, bet nespesiu permesti temos, uzbegau is siltnamio cia....
na siltnami jau galima, o lauke tai sako kad geriausia palaukti birzelio. Tai jei dar gali laukti, tegul geriau palaukia...
QUOTE(Dajan @ 2012 05 20, 00:34)
Mergaites as del melionu norejau paklausti, kol as cia susiruosiau perskaityti medziaga apie melionus, jie jau zydeti pradejo, o as tik sian perskaiciau kad jiems reikia "nukirsti galva" nes tik tada paleis kitas sakeles ant kuriu bus moteriski ziedeliai. Na ka man dabar daryti? Jau per velu? Ar "kirsti galva" jiems nebutina? Klausiu dar ir del to, kad tie kurie atzydejo, jau turi mikro melioniukus tai reiskia kad tai ir buvo motereski ziedai? ar tai dar nieko nereiskia ir jie gali dar numesti tuos vaisius?
Kaip suprast "kirsti galvą"?

QUOTE(Dajan @ 2012 05 20, 14:27)
na siltnami jau galima, o lauke tai sako kad geriausia palaukti birzelio. Tai jei dar gali laukti, tegul geriau palaukia...
Ant palangės sudaigintus dar laikau, kažin kodėl kai kurių lapeliai pradėjo geltonuot?

Šiandien sode buvau, tai kelis ir į žemę sukišau, apmulčiavau

QUOTE(rytorasa @ 2012 05 19, 20:01)
nenuskyniau nei vieno arbūziuko. Elementariai neasugebėjau atrinkt, kur kurio arbūzai. Užaugo visi, ir pakankamai padorūs - iki 7 kg.
Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2012 05 20, 17:30)
Ant palangės sudaigintus dar laikau, kažin kodėl kai kurių lapeliai pradėjo geltonuot?

manau, kad indeliuose ankšta, maisto trūksta, užtat ir gelsta.
QUOTE(saintlina @ 2012 05 20, 20:33)
nenuskyniau nei vieno arbūziuko. Elementariai neasugebėjau atrinkt, kur kurio arbūzai. Užaugo visi, ir pakankamai padorūs - iki 7 kg.
Papildyta:
Papildyta:
tai o iki kiek vnt buvo ant sakos mazdaug? gal ju seip mazai uzsiveise. Mano mama pvzd sodino praeitais metais (na cia atskira istorija, jinai nesodino, jie patys sode uzaugo

QUOTE(Dajan @ 2012 05 20, 20:13)
tai o iki kiek vnt buvo ant sakos mazdaug?
aš gi sakau - supratimo neturiu. Jų augo daug, visų šakos susipynę į vieną kilimą - jokių šansų atsirinkt, kur kurio.
Papildyta:
QUOTE(Lora11 @ 2012 05 20, 10:11)
O mazosios cukinijos buna vyriskos ir moteriskos? Trys atskiri augalai, zydi pilnu tempu, lauke. Nemezga nieko.
čia apie kokias kalbat? Tokias, kur kamuoliuko dydžio? Jei apie tokias, pas mane mezgė tiesiog puikiai..
QUOTE(saintlina @ 2012 05 20, 21:28)
aš gi sakau - supratimo neturiu. Jų augo daug, visų šakos susipynę į vieną kilimą - jokių šansų atsirinkt, kur kurio.
Papildyta:
čia apie kokias kalbat? Tokias, kur kamuoliuko dydžio? Jei apie tokias, pas mane mezgė tiesiog puikiai..
Papildyta:
Ne, ne kamuoliukai Pailgos, bet nedideles. Na, kaip dazniausiai dabar parduotuvese buna
QUOTE(Lora11 @ 2012 05 20, 21:00)
Ne, ne kamuoliukai Pailgos, bet nedideles. Na, kaip dazniausiai dabar parduotuvese buna
O tai čia buna kokia veislė,kad nedideli?