Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

Maniškiai moliūgėliai smile.gif Pievą nupjovėm, užklojau kartonu, padžiuvusia žole, lapais..... Taip išmėčiau po pievą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Vakar sugalvojau vietoj kanu dideliuose vazonuose arbuzus ir melionos auginti cool.gif
Toj vietoj ,tarp namo apvado betonino ir gyvatvorės,metalinė talpa saliarkai tebetupi nuo krakusmečio,tai žemen sukišti neišeina...Taip pietų pusė,užuoveja..Žadu į į 20-30 l talpos indą sodinti du daigus ir paleisti į skirtingas puses mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 24 gegužės 2012 - 16:57
Apniko negera nuojauta kad šiemet neragausiu lietuviškų arbūzų,iš 5 sėklyčių išdygo 2,vienas nusprogo,o likusioji vos vos leidžia tikruosius lapelius,tai kada jie užaugs tokiais tempais augdami,sėjau balandžio pabaigoje,gerai atšilus perkėliau į šiltnamį po agro lepinosi,dabar jau be agro stovi indelyje,jei pagal viską už poros savaičių reiktų į lauką kelti su 4-5 tikraisiais lapais,tikrai tiek jų nebus g.gif mastau.gif
Atsakyti
Orai susilo, arbuzai paaugo.. Dabar papasakokit, kaip juos i lauka pasodinti, kad suleje nenudegtu?! Nes pasodinau agurkus - kai dejo, visi nudege..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 05 25, 06:43)
Orai susilo, arbuzai paaugo.. Dabar papasakokit, kaip juos i lauka pasodinti, kad suleje nenudegtu?! Nes pasodinau agurkus - kai dejo, visi nudege..

Augaliukus reikia išnešti į lauką,padėti pavėsingoj vietoj,paskui nešti link saules po dienos dviejų.Kokią savaitėlę galėtų pabuti lauke,one šiltnamyje prieš sodinimą..
Pati gal persistengiau-nedideli,o senokai lauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 25, 09:10)
Augaliukus reikia išnešti į lauką,padėti pavėsingoj vietoj,paskui nešti link saules po dienos dviejų.Kokią savaitėlę galėtų pabuti lauke,one šiltnamyje prieš sodinimą..
Pati gal persistengiau-nedideli,o senokai lauke doh.gif

Sunkoka man būtų taip nešiot, kai už 30 km sodyba doh.gif Kišau tiesiai į žemę su indeliu ir agroplėvelę uždengiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 25, 09:44)
Sunkoka man būtų taip nešiot, kai už 30 km sodyba  doh.gif Kišau tiesiai į žemę su indeliu ir agroplėvelę uždengiau  rolleyes.gif

ir aš taip bandysiu kelis savo pasodinti,stebėsiu kaip reaguoja ax.gif
Atsakyti
na mano visi arbuzai ir melionai darze jau nuo treciadienio, man raportuoja is kaimo kasdien apie bukle, kolkas viskas ftu-ftu-tfu biggrin.gif

Klausykite mergates o man idomu kaip "apsivaisina" arbuzai uzdengti agroplevele? Juk jokios bites ir kt. nepasiekia ziedu?! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajan: 25 gegužės 2012 - 16:27
Na arbuzai pas mane kolkas tik po 1 tikra lapeli isleide, bet augt pradejo sparciai 2 isodinau siltnamy i zeme, likusius veshiu i soda i lauka sodint, galvojau birzelio 1a savaitgali, bet si savitgali vezu cukinijas ir moliugus nes jau nebetelpa savo indeliuose tai svarstau gal ir arbuziukus iskart prigriebt pasodint, gal ir agro uzdengt savaitelej palikt g.gif
Atsakyti
Kad saltas naktis zada g.gif
Maniskiai balkone jau pajudejo-ir arbuzai ir melionai auga intensyviai thumbup.gif I darza planuoju istremti po 2 sav. biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit ar dar nevelu arbuziukus seti 4u.gif Noreciau auginti siltnamyje smile.gif
Atsakyti
As vis nedrystu is siltnamio iskelti arbuzu g.gif
Man toks klausimelis kilo - o juos kartais kuom nors tresti reikia?
Atsakyti