Pažiūrėjau gismeteo prognozes kitai savaitei, pamačiau Vilniuje +2, šiaurinis vėjas krituliai. Jeigu pasiseks, gal ir sniego biški gausime (čia jau mano prognozė).
Moliūgus teks kišt žemėn ir po agoplėvele naktimis. Lapūnėliai arbūzai su melionais tebūnie dar pasikankina ant palangės.
Manieji melionai ir arbuzai uzauge indeliuose per gera sprindi ir jau zydi,gal vezt i darza ir kist po agro,ar dar laukt tegul zydi kambari?

QUOTE(linaslinelis @ 2012 05 26, 08:38)
Pažiūrėjau gismeteo prognozes kitai savaitei, pamačiau Vilniuje +2, šiaurinis vėjas krituliai. Jeigu pasiseks, gal ir sniego biški gausime (čia jau mano prognozė).
Moliūgus teks kišt žemėn ir po agoplėvele naktimis. Lapūnėliai arbūzai su melionais tebūnie dar pasikankina ant palangės.

QUOTE(diuni @ 2012 05 26, 10:48)

jei kas ko, tai po plastikiniais buteliais kisk ar indeliais uzdenk, jei nedideli.

QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 26, 11:26)
jei kas ko, tai po plastikiniais buteliais kisk ar indeliais uzdenk, jei nedideli. 

Ačiū...gera m intis , reiks dabar butelių kažkur prisirinkt

Mano chebra 
moliugas, du melionai ir trys arbuzai - vis dar siltnamy (melionai ten ir liks)

naujai sudyge arbuzai (kazin nebus "zadnost fraira gubit"
triju daigu pasirode man mazokai, pasodinau daugiau
)

moliugas, du melionai ir trys arbuzai - vis dar siltnamy (melionai ten ir liks)

naujai sudyge arbuzai (kazin nebus "zadnost fraira gubit"

dzenke, grusk moliuga laukan arba karta i diena gausiai lepink vandeniu, nes matosi,kad jam kaaarsta ir mazai vietos jau
Mano tokie jau antra savaite lauke tupi. Is pradziu po agro sedejo, bet dabar labai dziaugiasi grynu oru be agro. Melionai ir jau tokie lauke tupi. vakar agro nuemiau.

QUOTE(linaslinelis @ 2012 05 26, 08:38)
dar nei karto 2ju sav. gismeteo prognoze neatitiko realybes
Man neramu,ar spesim savo velokai sodintus arbūziukus sunokinti...Ne taip jau greitai jie auga,kovo pradžioj pradėti markinti normalaus dydžio,kai viršuj nuotraukoj ...Gal tie sniegiai ir kitokie,bet ar ant tiek

QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 26, 14:30)
dzenke, grusk moliuga laukan arba karta i diena gausiai lepink vandeniu, nes matosi,kad jam kaaarsta ir mazai vietos jau
Mano tokie jau antra savaite lauke tupi. Is pradziu po agro sedejo, bet dabar labai dziaugiasi grynu oru be agro. Melionai ir jau tokie lauke tupi. vakar agro nuemiau.

Jau galvojau ji pagrudint ir kraustyt lakan. O jei as ji pevutej itaisyt noriu- kokio dydzio duobute jam isdirbti? Uzteks tik juodzemio- siaip molinga zeme pas mus bet siemt siltnamiui juodzemio vezem, tai dar liko. Durpe kiek pamenu skaiciau cia kad arbuzai nemegsta, o moliugai?
Ir nebuvo baisios šaltokos naktys
Po 5d įsodinimo į žemę su indeliu, štai kaip atrodo 

O čia tik į žemę įkišta sudaiginta Spagetinio moliūgėlio sėklytė

O čia tik į žemę įkišta sudaiginta Spagetinio moliūgėlio sėklytė

QUOTE(amarrile @ 2012 05 26, 14:32)
o kuo jie kitokie?
Aš saviškius visus jau išsodinau į lauką. Ilgiu jau tuoj metrą sieks, žydi vos ne visi

Pažiūrėjau prognozę, kad visai šiltus orus žada, ir išsodinau. Grįžtu vakar namo, žvilgt vėl į prognozę - o siaube