Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(rytorasa @ 2012 04 26, 08:56)
Nu va, įdomu pasidarė, ar užaugina kas nors žemaitijoje arbūzus?  g.gif Aš šiemet pirmą kartą bandysiu, taip norėtųsi arbūziukų..  wub.gif

Užaugina, užaugina smile.gif
Mano tik du pernai užaugo, o šaunuoliai giminaičiai užpernai visą karutį arbūzų užaugino smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 26, 11:37)
Mano tik du pernai užaugo, o šaunuoliai giminaičiai užpernai  visą karutį arbūzų užaugino smile.gif

ohmy.gif bigsmile.gif thumbup.gif Tai paklauskit kaip augino, gal kokią paslaptį išduos.. topsecret.gif biggrin.gif O čia lauke auginta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 balandžio 2012 - 10:44
QUOTE(Asese @ 2012 04 26, 11:37)
Mano tik du pernai užaugo, o šaunuoliai giminaičiai užpernai  visą karutį arbūzų užaugino smile.gif

Kaip faina wub.gif aš šiandien pamerkiau sėklytes, tikiuosi kad dar suspėsiu užaugint smile.gif O kiek vasių iš vieno daigo panašiai būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 26 balandžio 2012 - 10:43
wow bigsmile.gif bigsmile.gif as irgi tokio karucio noreciau rolleyes.gif

ant seklu pokiuko parasyta, kad galima ir lauke auginti, bet didesnis derlius auginant siltnamyje. Turiu tik 4 daigus. kaip supratau, nereikia jiems daug dregmes, nes likusius visus nupudziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 26, 11:42)
ohmy.gif bigsmile.gif  thumbup.gif  Tai paklauskit kaip augino, gal kokią paslaptį išduos..  topsecret.gif  biggrin.gif O čia lauke auginta?

Buvo karšta vasara 4u.gif Augo lauke, leido po 2 vaisius ant vieno augalo augt ir priaugo jų daug smile.gif
Patiesė ką turėjo - kur plėvelę juodą, kur kilimą seną
user posted image
Augino taip, kaip Saintlina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2012 04 26, 11:42)
Kaip faina wub.gif aš šiandien pamerkiau sėklytes, tikiuosi kad dar suspėsiu užaugint smile.gif O kiek vasių iš vieno daigo panašiai būna?

1-2 4u.gif Man atrodo, kad daugiau leidžiant augti, gali nespėt užaugint iki tinkamo dydžio nokimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 04 26, 11:48)
wow bigsmile.gif  bigsmile.gif  as irgi tokio karucio noreciau rolleyes.gif

ant seklu pokiuko parasyta, kad galima ir lauke auginti, bet didesnis derlius auginant siltnamyje. Turiu tik 4 daigus. kaip supratau, nereikia jiems daug dregmes, nes likusius visus nupudziau doh.gif

Dėl to nupūdymo tai ir durpės gali būti kaltos unsure.gif aš tik dabar supratau kiek gėlių pražudžiau su vienu maišu durpių doh.gif net velykinė žolytė supuvo. Kai uždengiau plėvele pasodinusi, tai visas paviršius per vieną parą baltu pelėsiu pasidengė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 26, 10:37)

eina sau, kokie vaizdai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 26, 11:51)
Buvo karšta vasara  4u.gif  Augo lauke, leido po 2 vaisius ant vieno augalo augt ir priaugo jų daug  smile.gif
Patiesė ką turėjo - kur plėvelę juodą, kur kilimą seną

o kam ta plėvelė, ar kilimai? Atsiprašau, jeigu apie tai jau buvo kalbėta... blush2.gif
Aš žadu mulčiuoti šiaudais.

Dar paklausiu.. biggrin.gif Kokia čia veislė? Iš kiek daigų gavo tokį derlių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 balandžio 2012 - 11:11
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 26, 11:09)
o kam ta plėvelė, ar kilimai? Atsiprašau, jeigu apie tai jau buvo kalbėta...  blush2.gif
Aš žadu mulčiuoti šiaudais.

manau, kad šaknims būtų šilčiau ir žolės neaugtų.. Aš pernai šienu mulčiavau. Bet šiemet daugiau sodinsiu, o šieno tiek neturiu, tai irgi žadu juodą agroplėvelę pirkti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 26, 12:11)
manau, kad šaknims būtų šilčiau ir žolės neaugtų.. Aš pernai šienu mulčiavau. Bet šiemet daugiau sodinsiu, o šieno tiek neturiu, tai irgi žadu juodą agroplėvelę pirkti.

supratau... ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 04 26, 11:48)
  bigsmile.gif  as irgi tokio karucio noreciau rolleyes.gif

man tai karutis įspūdžio nepadarė.. schmoll.gif o va, arbūzai tai jooo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 26, 12:17)
man tai karutis įspūdžio nepadarė.. schmoll.gif o va, arbūzai tai jooo... wub.gif

lotuliukas.gif nu jau Ex kai pasakys.. biggrin.gif
Atsakyti