QUOTE(diuni @ 2012 04 27, 08:36)
aš uogienių neverdu..
Asese, kiek arbuzu
Man labai grazi dekoracija virtuveje
Iki siol vienas didziulis po stalu guli-maziui ir patinka
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 05:54)
Man labai grazi dekoracija virtuveje
QUOTE(diuni @ 2012 04 27, 08:36)
prašom receptais dalintis
mano 4arbūziukai atsibudo ir snapelius išleido
Mano smalsumas nugalejo, galvojau puna mano sniegiai, pradejau krapstyt lauk. Pasirodo jie tiesiog tyliai ir ramiai sau dygsta
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 06:54)
melionams, kaip ir arbūzams, reik laiko užaugti ir subręsti. Manyčiau, kad jei norit sėt tiesiai į šiltnamį, reiktų bandyt tai daryt jau dabar. Orai nusimato gražūs, šilti, nakčiai agroplėvelę užmestumėt. Bet va jei bus šalnos.. bijau, kad jie jautrūs, agroplėvelės gali ir nepakakt..
O gal galit sėt į indelius ir juos laikyt kol kas šiltnamy? Jei bus šalnos, parsinešit į kambarį.
O gal galit sėt į indelius ir juos laikyt kol kas šiltnamy? Jei bus šalnos, parsinešit į kambarį.
O aš esu kažkur skaičiusi, kad moliūginiai nemėgsta persodinimo ir, maždaug, greičiau net užauga tie, kurie tiesiai į dirvą sėjami. ar aš klystu?
QUOTE(indregu @ 2012 04 27, 09:11)
O aš esu kažkur skaičiusi, kad moliūginiai nemėgsta persodinimo ir, maždaug, greičiau net užauga tie, kurie tiesiai į dirvą sėjami. ar aš klystu?
QUOTE(laurriukas @ 2012 04 27, 07:14)
Ir klausimukas. Arbūzus pirmą kart į indelius sėjau, tai pas mane tokie mažyčiai tikrieji lapeliai pasirodė. Kažkaip keista, net agurkų lapai didesni. Čia taip turi būt, ar jiems per šalta? Ir labai jau lėtai auga...
arbūzų lapeliai išties mažesni už agurkų
Pas mane jau plantacija - 63 iš 64 jau staiposi
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 06:54)
mažytis toks 'moliūgėlis'
Ir kiek tokių uždera per sezoną? Baisu net pagalvot, kur sandėliuot.. ir kur sunaudot tokius 'mažylius'? 
Na pas mus kokiu 10 tokio ir mazesniu dydziu ir pas uosvius tas pac
Galvoju, ka daryti su savo arbuzu daigais gigantais. Turi jau po 7-8 lapelius tikruosius ir dar kruva leidzia. jau ir usus daigintis pradejo. Sakau, gal jau reiketu juos i siltnami nesti ir bandyti sniurus itempus kaip Ex leisti jiems ten bujoti?
Ne per salta jiems ten bus? Nes dar menesi laiko nezinau kaip jie namuose pratupes ant palanges .
jei auginsit šiltnamyje, tai gal bandykit nešt
Tokie dideli, tai gal indeliuose jau jiems per daug sunku.. suprasi tuos arbūzus - gal irgi privargę jaunystėj prasčiau dera po to?..
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 09:55)
jei auginsit šiltnamyje, tai gal bandykit nešt
Tokie dideli, tai gal indeliuose jau jiems per daug sunku.. suprasi tuos arbūzus - gal irgi privargę jaunystėj prasčiau dera po to?.. 
nezinau ar jie ten vargsta