Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

biggrin.gif o man patinka...iš vieno moliūgo kiek uogienės išeina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 27, 08:36)

aš uogienių neverdu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Asese, kiek arbuzu bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 05:54)
Baisu net pagalvot, kur sandėliuot.. ir kur sunaudot tokius 'mažylius'?  unsure.gif

Man labai grazi dekoracija virtuveje ax.gif Iki siol vienas didziulis po stalu guli-maziui ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 27, 08:36)

prašom receptais dalintis 4u.gif

mano 4arbūziukai atsibudo ir snapelius išleido wub.gif
Atsakyti
Mano smalsumas nugalejo, galvojau puna mano sniegiai, pradejau krapstyt lauk. Pasirodo jie tiesiog tyliai ir ramiai sau dygsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 06:54)
melionams, kaip ir arbūzams, reik laiko užaugti ir subręsti. Manyčiau, kad jei norit sėt tiesiai į šiltnamį, reiktų bandyt tai daryt jau dabar. Orai nusimato gražūs, šilti, nakčiai agroplėvelę užmestumėt. Bet va jei bus šalnos.. bijau, kad jie jautrūs, agroplėvelės gali ir nepakakt..
O gal galit sėt į indelius ir juos laikyt kol kas šiltnamy? Jei bus šalnos, parsinešit į kambarį.

O aš esu kažkur skaičiusi, kad moliūginiai nemėgsta persodinimo ir, maždaug, greičiau net užauga tie, kurie tiesiai į dirvą sėjami. ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 04 27, 09:11)
O aš esu kažkur skaičiusi, kad moliūginiai nemėgsta persodinimo ir, maždaug, greičiau net užauga tie, kurie tiesiai į dirvą sėjami. ar aš klystu?

ax.gif reik persodinti su visu gumulu iš indelio...man labiau patinka daigais , nes jie ne visi išdygsta, atsėjinėti paskui reik...o laikas eina...
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 04 27, 07:14)
Ir klausimukas. Arbūzus pirmą kart į indelius sėjau, tai pas mane tokie mažyčiai tikrieji lapeliai pasirodė. Kažkaip keista, net agurkų lapai didesni. Čia taip turi būt, ar jiems per šalta? Ir labai jau lėtai auga...

arbūzų lapeliai išties mažesni už agurkų smile.gif Taip turi būti.

Pas mane jau plantacija - 63 iš 64 jau staiposi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2012 - 08:43
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 06:54)
mažytis toks 'moliūgėlis'  biggrin.gif  Ir kiek tokių uždera per sezoną? Baisu net pagalvot, kur sandėliuot.. ir kur sunaudot tokius 'mažylius'?  unsure.gif

Na pas mus kokiu 10 tokio ir mazesniu dydziu ir pas uosvius tas pac biggrin.gif Tai kai dideli prapjaunam,dalinames, kai jie prapjauna, dalinasi biggrin.gif bet shaip shaldytuve prapjautas moliugas gan ilgai laikos, per pora metu nemazia skaniu receptu su moliugu prisirankiojau, tevai verda uogienes o mes ju nevalgom, ash moliugine lazanja, moliugu pyraga, sriuba moliugo, troskini su mesas ir pan.. susivalgo biggrin.gif va reiks siulyta moliugine duona isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, ka daryti su savo arbuzu daigais gigantais. Turi jau po 7-8 lapelius tikruosius ir dar kruva leidzia. jau ir usus daigintis pradejo. Sakau, gal jau reiketu juos i siltnami nesti ir bandyti sniurus itempus kaip Ex leisti jiems ten bujoti? g.gif Ne per salta jiems ten bus? Nes dar menesi laiko nezinau kaip jie namuose pratupes ant palanges .
Atsakyti
jei auginsit šiltnamyje, tai gal bandykit nešt unsure.gif Tokie dideli, tai gal indeliuose jau jiems per daug sunku.. suprasi tuos arbūzus - gal irgi privargę jaunystėj prasčiau dera po to?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 09:55)
jei auginsit šiltnamyje, tai gal bandykit nešt  unsure.gif  Tokie dideli, tai gal indeliuose jau jiems per daug sunku.. suprasi tuos arbūzus - gal irgi privargę jaunystėj prasčiau dera po to?..  g.gif

nezinau ar jie ten vargsta smile.gif auga kompostinej zemej. neskursta, is pirmo zvilgsnio , tikrai . Tik nesinori,kad koks netiketai blogas scenarijus prasidetu taip toliau jiems betupint namie g.gif
Atsakyti