Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

Šaunu! thumbup.gif
Auginsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 26, 13:17)
man tai karutis įspūdžio nepadarė.. schmoll.gif o va, arbūzai tai jooo... wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As pernai aplink kelias duobes su moliugais ir cukinojom dejau juoda plevele kad neaugtu piktzoles, neturejau lb daug shieno tiesiog..
Atsakyti
Klausimas kilo,tai seną plėvelę neišmesti,o po arbuzais pakišti g.gif tikiosi,vanduo nesilaikys blink.gif Ji skaidri,šiltnamine
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 04 26, 20:05)
Klausimas kilo,tai seną plėvelę neišmesti,o po arbuzais pakišti g.gif tikiosi,vanduo nesilaikys blink.gif Ji skaidri,šiltnamine

netinka tokia. Yra juoda agroplėvelė, ji praleidžia drėgmę, šildo, bet po ja žolė neauga.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2012 04 26, 11:53)
Dėl to nupūdymo tai ir durpės gali būti kaltos unsure.gif aš tik dabar supratau kiek gėlių pražudžiau su vienu maišu durpių doh.gif net velykinė žolytė supuvo. Kai uždengiau plėvele pasodinusi, tai visas paviršius per vieną parą baltu pelėsiu pasidengė verysad.gif

na visa kita uzaugo, o va arbuzai ne visi isgyveno cool.gif

QUOTE(Ex @ 2012 04 26, 12:17)
man tai karutis įspūdžio nepadarė.. schmoll.gif o va, arbūzai tai jooo... wub.gif

o man kaip tik karutis, arbuzus pati uzsiauginsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Maximkose dabar akcija visoms sekloms, tai pasiemiau is retu augalu kolekcijos melionus, grazuciai ant foto ir aprasymas suintrigavo "Cucumis melo". Reiks pabandyt. O gal juos galima tiesiai i siltnami seti ir nedaiginti namie?
Atsakyti
Temukes pagyvinimui dar viena foto musu pusmetriniu moliugeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 04 26, 20:57)
Maximkose dabar akcija visoms sekloms, tai pasiemiau is retu augalu kolekcijos melionus, grazuciai ant foto ir aprasymas suintrigavo "Cucumis melo". Reiks pabandyt. O gal juos galima tiesiai i siltnami seti ir nedaiginti namie?

melionams, kaip ir arbūzams, reik laiko užaugti ir subręsti. Manyčiau, kad jei norit sėt tiesiai į šiltnamį, reiktų bandyt tai daryt jau dabar. Orai nusimato gražūs, šilti, nakčiai agroplėvelę užmestumėt. Bet va jei bus šalnos.. bijau, kad jie jautrūs, agroplėvelės gali ir nepakakt..
O gal galit sėt į indelius ir juos laikyt kol kas šiltnamy? Jei bus šalnos, parsinešit į kambarį.
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 26, 23:02)
Temukes pagyvinimui dar viena foto musu pusmetriniu moliugeliu smile.gif

mažytis toks 'moliūgėlis' biggrin.gif Ir kiek tokių uždera per sezoną? Baisu net pagalvot, kur sandėliuot.. ir kur sunaudot tokius 'mažylius'? unsure.gif
Atsakyti
Pernai užsiauginau arbūzų ir lauke ir šiltnamyje.Jokio skirtumo nepastebėjau.Jokios plėvelės netiesiau,jų lapai gana didoki ir virkšcios ilgos tai kai pradėjo augti tai dirvos nebuvo matyti ir tik keletas piktzolių prasimušė į viršų.Bet ,jei lietinga vasara, tai nežinia kaip būtų[manau ,kad jie jautrūs drėgmei].Tiesa lauke nakčiai vis dengdavau agroplėvele dviguba.Didžiausias svėrė 3,965kg.
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 25, 09:29)
Cia apie tuos spagetinius ? Nieko gero?
http://nojus.lt/inde...ml?keyword=auga

Pasejau kelias seklas. Graziai atrode ax.gif

O mums jie labai patiko. Porą metų auginom, ir šiais sėsim. Dirvai nėra labai reiklūs, užaugo ir molyne. Be to laikėsi iki kovo, beveik nepakeitę skonio, o vat dičkiai - patapo nebelabai skanūs. Tik tų spagetinių bėdelė, kad žievė labai kieta, tai jau ją nudrožt kai reikia, tai oj oj doh.gif

Ir klausimukas. Arbūzus pirmą kart į indelius sėjau, tai pas mane tokie mažyčiai tikrieji lapeliai pasirodė. Kažkaip keista, net agurkų lapai didesni. Čia taip turi būt, ar jiems per šalta? Ir labai jau lėtai auga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 27 balandžio 2012 - 07:16
Mane tie labai dideli moliūgai nervina.. ax.gif biggrin.gif Gražu pažiūrėt, kai toks derlius darže, bet tuo gerumas ir baigiasi. Nupjovei, vienai parsinešti neįmanoma... schmoll.gif karsta.gif , reik pašyt pagalbos. Namuose prapjovei- ilgai nepalaikysi, tuoj pelyja, o kaip staigiai tokį gigantą suvartoti neįsivaizduoju.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti