Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Kokie grožiai, kaip smagu 4u.gif
Tie black cherry tai jaučiu prastas balkoninis pasirinkimas, kur reiks kišt tokius medžius doh.gif žemes prikdama bankrutuosiu lotuliukas.gif
mano žirniai su agurku iškraustyti į balkoną, žirniai jau kelias ankšteles užmezgę bigsmile.gif ir žirniukai matyt wub.gif galvoju, šalia dar po vieną įkišt augti- bus pakaitiniai g.gif
salotos puikuojasi ant palangės, špinatai įdomiai: keli lapukai yra, ir vienas tai tokį ale žiedyną krauna g.gif kas čia dabar bus g.gif
petunijos tai labai gražiai auga, ale dar vėsoka žada, tai teks palaikyt namie.

vakar MB bandė pritaisyt lovelius ant tų kablių, kur parduodami kartu buvo... kabino ant tų 3, tai kaip nusivožė mano našlaitės doh.gif tai gerai, kad į balkono vodų ir niekam ne ant galvos doh.gif reiks ieškot naujo tvirtinimo: gal turit minčių, matėt ką gero g.gif nes loveliai tai faini, bet va kaip juos kabint g.gif

į lovelį pasėjau ridikiukus viena eile- taip gražiai dygsta, galvoju šalia gal dar eilutę pasodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 02, 11:50)
špinatai įdomiai: keli lapukai yra, ir vienas tai tokį ale žiedyną krauna  g.gif  kas čia dabar bus  g.gif

Per karšta špinatams- tai šaltesnio laikotarpio "daržovė"- vasarą špinatų lauke niekas nesėja, nes lapų nėra, o iš karto išleidžiamas žiedynas, o tokie špinatai jau beverčiai...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 05 02, 13:11)
Per karšta špinatams- tai šaltesnio laikotarpio "daržovė"- vasarą špinatų lauke niekas nesėja, nes lapų nėra, o iš karto išleidžiamas žiedynas, o tokie špinatai jau beverčiai...

tai ką- jie prie minuso augtų g.gif tupi sau balkone, tai tegul auga, gi šaltoka naktim- ar jau per šilta? g.gif
nu ką, teks špinatus keist salotom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 02, 11:50)
Kokie grožiai, kaip smagu 4u.gif 
Tie black cherry tai jaučiu prastas balkoninis pasirinkimas, kur reiks kišt tokius medžius  doh.gif  žemes prikdama bankrutuosiu  lotuliukas.gif 

O tie Black Cherry tikrai žemaūgiai kaip parašyta ant sėklų pakelio??? Kas pernai gal augino? Kokio ugio užauga? Aš jau mąstau kaip balkone juos reikės parišti virve, nes pagaliuku neapremsi jei užaugs 1,5 m aukščio .... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 02, 15:57)
tai ką- jie prie minuso augtų  g.gif tupi sau balkone, tai tegul auga, gi šaltoka naktim- ar jau per šilta? g.gif

aga, ir mane domina kada reikia seti spinatus kad jie iskart nepradetu zydeti? g.gif O jus balkoniniams pomidoriukams kaip bajaja nukerpat apatinius lapus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 02, 14:57)
tai ką- jie prie minuso augtų  g.gif tupi sau balkone, tai tegul auga, gi šaltoka naktim- ar jau per šilta? g.gif

radau citatą
Špinatus galima sėti ne tik pavasarį, bet ir rudenį. Manoma, kad rudenį pasėti daržiniai špinatai yra net skanesni už pavasarinius špinatus.
niu tai dabar išdygo keli, gal vėliau dar kokį reiks ir tada rudeniop pabandyt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 05 02, 15:00)
O tie Black Cherry tikrai žemaūgiai kaip parašyta ant sėklų pakelio??? Kas pernai gal augino? Kokio ugio užauga? Aš jau mąstau kaip balkone juos reikės parišti virve, nes pagaliuku neapremsi jei užaugs 1,5 m aukščio ....  blink.gif

Pas mane red cherry,tai manau,kad panasus variantas biggrin.gif jau dabar pusmetrio paremti stovi lotuliukas.gif nezinau,kur as juos grusiu biggrin.gif bet jei jau prisidaiginau,krauna ziedus,tai teks kazkur rast vietos g.gif mano kaimyne ir juos augino vazonuose,tik atviram lauke,tai sake,kad kekes po 10 pomidoriuku buvo,niu matysim ar pasiteisins :)uzauga sake iki 1,5m lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MigleMama8: 02 gegužės 2012 - 14:11
QUOTE(runchikas @ 2012 05 02, 15:00)
O tie Black Cherry tikrai žemaūgiai kaip parašyta ant sėklų pakelio??? Kas pernai gal augino? Kokio ugio užauga? Aš jau mąstau kaip balkone juos reikės parišti virve, nes pagaliuku neapremsi jei užaugs 1,5 m aukščio ....  blink.gif

o ant pakelio parašyta, kada derlius būna? rolleyes.gif nes pasiimsiu iš draugės vieną ar du daigelius šitų monstrų tai reiks pasiplanuot į kurį balkoną dėt biggrin.gif
Atsakyti
Pasitikslint noriu dėl Black cherry g.gif Jei jie aukštaūgiai, ar jiems nereikia tų pažastinių ūglių skabyt? g.gif
Naiviai įsivaizdvau, kad jei balkoniniai, tai visi žemaūgiai rolleyes.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau-ant pakelio neparašytas aukštis g.gif
Papildyta:
VI-VIII mėn. rašo derlius
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2012 05 02, 16:15)
Pasitikslint noriu dėl Black cherry g.gif Jei jie aukštaūgiai, ar jiems nereikia tų pažastinių ūglių skabyt? g.gif
Naiviai įsivaizdvau, kad jei balkoniniai, tai visi žemaūgiai rolleyes.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau-ant pakelio neparašytas aukštis g.gif
Papildyta:
VI-VIII mėn. rašo derlius

Man vienoje parduotuvėje sake kad jie lyg ir naujiena šiemet Lietuvoje. Tai turbūt niekas dar nebandęs.
Bet jei MigleMama8 kaimynė sakė augino tai vėl priešinga info ....
Na žiūrėsim kaip tie gigantai augs. O pas mus jų net 5 vazonai !
Atsakyti
simumu, koks gražus rozmarinas...Laukiu aš jau prieskonių derliaus, dabar specialiai nebeperku, o jau atsargos baigias... sad.gif
Atsakyti
Black Cherry neva vazoniniai - naujiena Lietuvoje. O Red Cherry jau buvo seniau, štai juos ir augino. Panašu abu nemaži bus ax.gif
Neskabysiu niekam nieko, kas vazonuose. Skabyt gerai tuos aukštaūgius parišamus šiltnaminius, kurie auga aukštyn aukštyn aukštyn, ten mezga mezga mezga. O šitie gi megs ir iš pažąstėlių, nes aukštyn ir aukštyn nebeaugs.
tik reikia atramų nusipirkt.
Atsakyti