Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

merginos,kodel pomidorai meta ziedus?ir lapeliai kazkoki nevienodos zalios spalvos?gal kokia liga g.gif zinau kad meta nuo per dideles temperaturos ir kai neapsidulkina... biggrin.gif cia as apie red cherry vazoninius-balkoninius biggrin.gif gal ka patarsit?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Merginos norejau paklausti tu , kurios augina bazilikus .Balkone auginu 4 rusiu , isaugo superiniai , bet kazkaip man atrodo labai jau jie skuba i auksti augti...gal sakau virsuneles nuskabyti ? tada gal i sonus labiau augs ? kaip jus darot?
Atsakyti
Žydi wub.gif tik įdomu kiek ilgai, nes lapai kažko pradėjo geltonuot/džiūt nuo galiukų doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 05 11, 11:40)
Žydi  wub.gif tik įdomu kiek ilgai, nes lapai kažko pradėjo geltonuot/džiūt nuo galiukų  doh.gif

Gražumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif pasisejau salotu, o tarp ju isdygo ir agurkai.. man atrodo su lietuvisku seklu pirkimu baigta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2012 05 11, 17:11)
Sveikos smile.gif pasisejau salotu, o tarp ju isdygo ir agurkai.. man atrodo su lietuvisku seklu pirkimu baigta biggrin.gif

Salotų ir agurkų sėklų gabaritai ryškiai skiriasi, keista, kad nepamatei sėdama g.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Agurkų temoj kol kas nieks nieko neatrašo, tai gal iš jūsų gal kuri žinos, kodėl agurkui lapų galiukai džiūna? va pas šitą jau netgi daugiau, o pas tuos kur aukščiau kol kas tik galiukai. Gal trūksta konors? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 11 gegužės 2012 - 18:15
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 11, 18:41)
Salotų ir agurkų sėklų gabaritai ryškiai skiriasi, keista, kad nepamatei sėdama  g.gif  lotuliukas.gif ...

as visiska pirmakarte siuose sodinimo reikaluose, tai tik sumeciau tas seklas ir viskas unsure.gif na auginsiu ir pora agurku dabar biggrin.gif
Atsakyti
PAs mus pila kaip iš kibiro unsure.gif O mano pomidorai lauke jau unsure.gif Tikiuosi, krikštas bus geras g.gif
Persodinau visas lobelijas, išėjo 7 loveliai blink.gif Ir dar liko kokiems keturiems rolleyes.gif Su pelargonijomis ne viskas taip sklandžiai baigėsi, viena su daugiausia pumpurų nulūžo verysad.gif
Bazilikai irgi išpikiuoti didieji, kiti atiduoti kaimynei į šiltnamį smile.gif

Pastebęjau, kad Black cherry viršutinius lapus pradėjo kažkaip riesti g.gif Kažin, čia trūksta kažko jiems, ar viskas tvarkoj g.gif
Atsakyti
Labas, as ne eksperte, o tik eksperimentatore, bet

palergonija nuluzusia net zydincia galima kist vandenin arba dregnon zzemen ir apdengt, kad ne taip greit isgaruotu dregme, prigis. Man palergonijos neisnaikinamas augalas. Siemet isveziau sodan, rudeni tik atzelas parsivesiu. Siemet pilnas balkonas pomidoru, o palanges prieskoniu smile.gif

Baziliku virsunes vis skabyti, tada labiau sakojasi.
Atsakyti
Pelargoniją pamerkiau, bet gal reik kišt į žemę, greičiau įsišaknydins g.gif

Va mano ištremtieji už lango, atrodo, atlaikė pirmą lietų ir vėją:
user posted image

user posted image

user posted image

Nakčiai irgi palikau lauke.
Pažiūrėjau prognozę, kad reiks vėl tempt atgal, šalnas žada lyg savaitgalį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 11 gegužės 2012 - 22:07
QUOTE(Amise @ 2012 05 11, 19:15)
Agurkų temoj kol kas nieks nieko neatrašo, tai gal iš jūsų gal kuri žinos, kodėl agurkui lapų galiukai džiūna? va pas šitą jau netgi daugiau, o pas tuos kur aukščiau kol kas tik galiukai. Gal trūksta konors?  unsure.gif

user posted image

niu nieko ten baisaus nera 4u.gif tiesiog gal liejai kada pries saulute,tai va tie vandens laseliai gal ten ant tu lapuku ir isdegino g.gif nuo saulutes 4u.gif
Atsakyti