Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 13:15)
Pasirodau kaip paaugome  ax.gif . Čia Vilmukai, Venusai ir paprastos paprikos  mirksiukas.gif , Tumbling tom ir agurkai, žemuogės, braškės, kurių gal nesulauksiu  doh.gif ...
P.S. Atsiprašau, bet nemoku įkelti kitaip nuotraukų  blush2.gif ...

Tai jūsų žemuogės ir braškės jau milžinės, palyginus su manosiomis doh.gif
Gražūs visų darželiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 13, 12:17)
Tai jūsų žemuogės ir braškės jau milžinės, palyginus su manosiomis  doh.gif
Gražūs visų darželiai 4u.gif

Žemuogių tai gal ir bus kokia uoga, bet braškės, tai miniatiūrinės visai, tikrai nebus uogų g.gif ... Daugiau su sėklom nežaisiu tikrai, nes perilgu laukti doh.gif ...
Atsakyti
mergaites,kaunietems dovanoju vazoniniu pomidoru daigus,jau reikia persodinimo.
Atsakyti
Atrodo nebuvau namie vos vieną gerą dieną, o ir oras nebuvo pats šilčiausias, kad pomidoriukai labai paaugtų, bet žiū, kad jau nori nenorėi teks persodint į vazonėlius smile.gif Pasitiko milžinų armija. Greit ir dumplainiai pomidorus ūgiu pavys biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
smilgos labai gražus darželis wub.gif

Savvy, console.gif Aš tik vieną pelargoniją nulaužiau ir tai kaip gaila buvo rolleyes.gif

QUOTE(Ingulė @ 2012 05 12, 09:55)
Priglausčiau  blush2.gif  4u.gif

Kaimynė žadėjo paimt, jei liks, informuosiu mirksiukas.gif

Maniškiai jau trečia diena lauke ant palangės ir nieko, lyg gerai jaučiasi po visų lietų ir vėjų, tik kai kurių apatiniai lapai pavytę g.gif Didieji vis dar kambary tupi smile.gif
Atsakyti
Aš su klausimu: kaip dažnai laistot pomidorus? 4u.gif Nu man gaunas kas 2-3 diena, nes žemė šlapia ir aš jų nelieju cool.gif

smilga, wau bigsmile.gif mano Vilmukai žyyymiai mažesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2012 05 13, 13:49)
Aš su klausimu: kaip dažnai laistot pomidorus?  4u.gif Nu man gaunas kas 2-3 diena, nes žemė šlapia ir aš jų nelieju  cool.gif

smilga, wau  bigsmile.gif mano Vilmukai žyyymiai mažesni  ax.gif

Aš lieju tada, kai žemė pradžiūsta, nestebiu kas kiek dienų gaunasi, bet jei drėgna, tai nepuolu lieti ax.gif . O mažesni tavo gal vėliau sėjai? Maniškiai kovo 8 pasėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Super visu darziukai ir augintiniai wub.gif Ir vis atrodo kad pas kitus viskas graziau auga lotuliukas.gif

Siandien pagaliau MB gera dara man padare. Uzdenge balkono krastus plastiko lakstais. Tai tikiuosi dabar bus lengviau kai vejai bus. O tai buvau viena palikus balkone pries pora dienu tai nabagas toks aplauzytas ir nusibaiges po vejo gusiu. O vakar is vis pas mus vejelis siautejo taip kad vos viskas is balkono neisskraide doh.gif

user posted image

monstras red cherry doh.gif
user posted image

Jau braskes ziedus krauna wub.gif
user posted image

Praejusiu metu zemoges kurias buvo baltasparniai uzpuole. Nukirpus buvau visiskai visus lapus nu ir atrodo kad isnaikinau ta bruda, dabar lyg nebesimato schmoll.gif
user posted image

Ir laukiu dvieju agurkiuku issiskleidziant ir bandysiu uzsiimti ju dauginimu... nu stresas man cia didziausias ar pavyks viskas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 05 13, 14:17)

nu jau grazumas tavo to darzo... tik jau nesikuklink wink.gif pas mane kaime ir tai viskas prasciau atrodo blush2.gif
Atsakyti
Super visu darziukai ir augintiniai  wub.gif  Ir vis atrodo kad pas kitus viskas graziau auga  lotuliukas.gif

Siandien pagaliau MB gera dara man padare. Uzdenge balkono krastus plastiko lakstais. Tai tikiuosi dabar bus lengviau kai vejai bus. O tai buvau viena palikus balkone pries pora dienu tai nabagas toks aplauzytas ir nusibaiges po vejo gusiu. O vakar is vis pas mus vejelis siautejo taip kad vos viskas is balkono neisskraide  doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Praejusiu metu zemoges kurias buvo baltasparniai uzpuole. Nukirpus buvau visiskai visus lapus nu ir atrodo kad isnaikinau ta bruda, dabar lyg nebesimato  schmoll.gif
user posted image

Ir laukiu dvieju agurkiuku issiskleidziant ir bandysiu uzsiimti ju dauginimu... nu stresas man cia didziausias ar pavyks viskas  lotuliukas.gif
user posted image

Gražu wub.gif ir tikrai labai gera užtvara nuo vėjo thumbup.gif .
Atsakyti
Montera, kokias atramas naudoji agurkams? Nežinau, ar ką pirkti, ar pačiai kažką meistrauti reikės ax.gif ...
Atsakyti
Super visu darziukai ir augintiniai  wub.gif  Ir vis atrodo kad pas kitus viskas graziau auga  lotuliukas.gif

Siandien pagaliau MB gera dara man padare. Uzdenge balkono krastus plastiko lakstais. Tai tikiuosi dabar bus lengviau kai vejai bus. O tai buvau viena palikus balkone pries pora dienu tai nabagas toks aplauzytas ir nusibaiges po vejo gusiu. O vakar is vis pas mus vejelis siautejo taip kad vos viskas is balkono neisskraide  doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Praejusiu metu zemoges kurias buvo baltasparniai uzpuole. Nukirpus buvau visiskai visus lapus nu ir atrodo kad isnaikinau ta bruda, dabar lyg nebesimato  schmoll.gif
user posted image

Ir laukiu dvieju agurkiuku issiskleidziant ir bandysiu uzsiimti ju dauginimu... nu stresas man cia didziausias ar pavyks viskas  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif darzas,as agurkam ismeigiau pagaliukus,jau kaip apsivyniojo,tai parisau bintu prie viniu smile.gif tai dabar aplink binta vyniojasi i virsu
Atsakyti