Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

QUOTE(-Linda- @ 2006 04 18, 15:53)
Dar plaukus klaikiai suvelti kirpčiukus į šoną ir lako tiek privaryti, kad prieš vėją piestu atsistotų buvo mada  biggrin.gif

lotuliukas.gif Mes ji ciubu vadinome lotuliukas.gif Perskaicius viskas atgijo, bet atgal i tuos laikus niekada nenoreciau, nes man jie buvo per sunkus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 30, 22:25)
Ale tu pataikyk taip.Aš irgi beveik viską taip dariau,ir tokius rūbus turėjau doh.gif ir dėl Backstreet boys miriau.O iš žurnalų dar labai Popcorn'ą pirkdavau.
Aš tai dar turėjau tokias gėlėtas apteškes.Nu venu žodžiu kai prisimenu,tai tik juokas paima.Geri laikai buvo tongue.gif

uij Popcorn'ą ir aš pirkdavau ir kakvieną mėnesį sąžiningai kasdien lakstydavau pas tokį dėdulį į Girstupį, kuris jais prekiavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 08 01, 09:10)
uij Popcorn'ą ir aš pirkdavau ir kakvieną mėnesį sąžiningai kasdien lakstydavau pas tokį dėdulį į Girstupį, kuris jais prekiavo doh.gif

O pas mus kaime jis vos ne deficitas buvo doh.gif
Atsakyti
Aš tai Bravo pirkdavau, dar bravo girl ir nasza miss. Būdavo tokių lenkiškų. tai ten tokiųųųų saldžių plakatėlių būdavo, kad visos alpdavom dėl jų....
Dar aišku, mados, šukuosenos ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
O griztanti timpu mada jum nieko neprimena??? nail.gif
Atsakyti
Kokių baisybių prisiskaičiau... bet ir aš ten buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 09 12, 13:09)
O griztanti timpu mada jum nieko neprimena??? nail.gif

lotuliukas.gif O aš ėmiau ir prieš 2 sav. nusipirkau. blush2.gif Bet dar net pasimatuoti neteko lotuliukas.gif
Atsakyti
man tu laiku mada pati baisiausia... Jau tie kokai (grifos suveltos ant sono) doh.gif tada vietoj lako daug kas naudojo vandeni istirpinta cukru... O juodos pravodkes doh.gif Gerai, kad tada man buvo apie 11-12metu, tai mama mados naujienu nelabai paise. Tiesa, turejau striuke su kailiuku, mocherinikostiumeli: megstini ilga platu su siauru ilgu galu (vietoj sijono) ir megstas kelnes. Sustresnes mano klasiokes vaiksciodavo i pamokas su glamzytais ryskiais treningais biggrin.gif Dar buvo tokie ryskus traukti sijonai. Ir maudimkes dryzuotos: balta - ruzava, arba salotine - balta, nuo vandens pasidarydavusios permatomos. dar buvo batai laiveliai ir lambados dzinisiniai sijonukai ir tas sokis toks populiarus. Turejau viena nerealiai madinga dalyka - rysku gobtuva - kepure (kaip kosmonauto) bigsmile.gif
Kai pasiziuriu foto i tu laiku nuotakas doh.gif: pravodkes, violetines lupos, atlasines sukneles su daugybe karoliuku, bantuku, lankai, ziauru. Gerai, kad neteko man ...
Atsakyti
eh... nei barbes, bei blizganciu getru neturejau, o taip norejosi... cry.gif Turejau tik ta super madinga raudona ziemine nikstukine kepure, kur ir kaip salikas, i kaip kepure tarnavo...

Atsimenu, kad per "labanakt vaikuciai" kazkoks nupiestas menulis dainuodavo: "kai namie nemiega niekas, atkeliauja dede miegas..." biggrin.gif

O kokia nesamone buvo, kai tokia riebia meska pakeite kazkokie vargani penki litukai... Ir litai is pradziu kazkokie papilkeje buvo, tik veliau spalvas igavo... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mei-li: 13 rugsėjo 2006 - 14:48
O dar prisiminiau pirmaji "loptopa" atsiradusi musu namuose. Atrode kaip rimtas lagaminas, o monitoriu buvo tik dvieju spalvu: juoda ir oranzine... isijungdavau as ji, pasileisdavau, pazaisdavau zaidimuka kazkoki ir isjagdavau paspaudus 'power' mygciuka... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(mei-li @ 2006 09 13, 15:36)
O kokia nesamone buvo, kai tokia riebia meska pakeite kazkokie vargani penki litukai... Ir litai is pradziu kazkokie papilkeje buvo, tik veliau spalvas igavo... tongue.gif

Gerai čia prisiminei-tikrai riebi meška buvo verta net 500 vagnorkių thumbup.gif thumbup.gif
Dar buvo briedis lygtai,vilkas ..g.gif blush2.gif
Atsakyti
oj kaip aš tos barbės tada norėjau, bet man neįpirko jos. O dabar visokiais būdais stengiuosi, kad dukra taip barbėm ir barbišku stilium nesižavėtų, ale nieko man neišeina schmoll.gif .

Turėjau keletą tokių žieminių kepurių - straubliais jas vadinome. Tokios kur kai straublys užsimauna biggrin.gif . Pati jas mezgiau ir dar draugei numezgiau biggrin.gif .

Apteškes ir ilgą maikę irgi turėjau blush2.gif Dar su kapišonu biggrin.gif Tragedija doh.gif

Sporto rūmus ant galvos atsimenu irgi, bet, nesidariau rolleyes.gif

ATsimenu ir tas kramtoškes - BomBiBom, turbo, Donald ir kt. Rinkau popieriukus. smile.gif

Dar prisiminiau buvo tokios basutės - padas ir plačios gumos ant viršaus - dvi priekį ir viena kulną laiko. Gumos buvo įvairių ryškių spalvų - Žalios, oranžinės rūžavos biggrin.gif

Ir tie zurnalai su saldžiais plakatukais - pas mane irgi puikavosi doh.gif

Tik muzika man kažkokia "teisinga" patiko tada - Eltona John, Phill Colins, Pet shop boys ir Foje smile.gif

Atsakyti