Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

O dabar man pasakykit, kuri neturejo tokio sijono? Dazna ant timpu nesiodavo. Toks juodas pagrindas ir prie jo prisiutos ivairiu spalvu kvarbatkos, dazniausiai su juodais burbulais??? Ties priekiu ir uzpakliu ilgesnis, o sonuose trumpesnis... mmm???
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2006 09 13, 19:37)
Dar prisiminiau buvo tokios basutės - padas ir plačios gumos ant viršaus - dvi priekį ir viena kulną laiko. Gumos buvo įvairių ryškių spalvų - Žalios, oranžinės rūžavos  biggrin.gif

aha, jos pasižymėjo labai prasta kokybe, greit suplyšdavo doh.gif aš irgi turėjau biggrin.gif
Atsakyti
o aš pasiilgstu ano meto diskotekų: trečiadienį būdavo Perkūno alėja, ketvirtadienį - Trestas, penktadienį/šeštadienį - Gesta... Jau tokie beveik neformalūs pažįstamų klubai buvo thumbup.gif (čia apie Kauną)
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 09 14, 08:04)
aha, jos pasižymėjo labai prasta kokybe, greit suplyšdavo doh.gif aš irgi turėjau biggrin.gif

o aš tokias tebeturiu, su geltonom gumom. kokybe nesiskundžiu biggrin.gif
tiesa, jų neaviu. pas močiutę avalynės dėžėj padėtos.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 09 14, 12:15)
o aš tokias tebeturiu, su geltonom gumom. kokybe nesiskundžiu  biggrin.gif
tiesa, jų neaviu. pas močiutę avalynės dėžėj padėtos.

nu keista kaip stovincios dezej nesuplyso g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 09 14, 00:04)

Bet kokios patogios! Svarbiausia - jokių nuospaudų! Jūs kaip norit, o aš ir dabar tokias mielai nešiočiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguzele: 14 rugsėjo 2006 - 21:13
Ko gero visi tais laikais rinkdavom popieriukus nuo kramtomos gumos. ir sijonus ant timpų nešiojom... O dabar viskas grįžta atgal. Tai normalu...
Bet kad tos mados buvo klaikios, tai tiesa... doh.gif
Beje, dabartinės timpos skiriasi tuo, kad yra trumpesnės ir prie jų nieks nenešioja kvarbatkuotų kojinyčių ir lakierkų...
O Barbės.... niekur nuo jų nedingsi, ypač dabar, kai jos tokios pigios. g.gif
Atsakyti
o jus tas siuolaikines timpas nesiojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 07 30, 22:58)

O taip kaip mes rengdavos ir elgdavos dauguma, nes juk tokie laikai buvo. bigsmile.gif
Tik va mūsų vaikai tai mūsų niekaip nesupras... lotuliukas.gif

Mano sesuo už mane 10 metų jaunesnė, tai tyčia paima senas nuotraukas, kad pasijuoktų iš manęs ir ano laiko madų lotuliukas.gif . O mane tai ir nervas kartais suima smile.gif man tai nostalgija, gal ir juokingai atrodėm, bet visitiek buvo faina thumbup.gif
Atsakyti
Ech, smagūs buvo laikai. Ir timpos, ir šlepkės. O muzika: Dr. ALban, 2 unlimited, Corona, Cuture Beat, Ace of Base. Ech, nostalgija nereali. ax.gif
Atsakyti
oj PUPA, priminei Corona doh.gif As pernai uzsiknisdama internete ieskojau jos 1995 m dainos TRY ME OUT, primenancios TUOS laikus wub.gif wub.gif kiek laimes buvo, kai radau yahoo.gif
Atsakyti
visos temos neskaičiau, tad gal ir pasikartosiu - buvo kažkada tokie superiniai Pingvino ledai, juos kaušeliais pardavinėdavo smile.gif mano rekordas buvo vienu kartu nusipirkti 13 tų rutuliukų, sudėtų į kelis kaušelius rolleyes.gif
Atsakyti