QUOTE(Jurga @ 2006 09 13, 19:37)
Dar prisiminiau buvo tokios basutės - padas ir plačios gumos ant viršaus - dvi priekį ir viena kulną laiko. Gumos buvo įvairių ryškių spalvų - Žalios, oranžinės rūžavos

aha, jos pasižymėjo labai prasta kokybe, greit suplyšdavo

o aš pasiilgstu ano meto diskotekų: trečiadienį būdavo Perkūno alėja, ketvirtadienį - Trestas, penktadienį/šeštadienį - Gesta... Jau tokie beveik neformalūs pažįstamų klubai buvo
(čia apie Kauną)

QUOTE(Siracusa @ 2006 09 14, 08:04)
o aš tokias tebeturiu, su geltonom gumom. kokybe nesiskundžiu

tiesa, jų neaviu. pas močiutę avalynės dėžėj padėtos.
QUOTE(muminukas @ 2006 09 14, 12:15)
o aš tokias tebeturiu, su geltonom gumom. kokybe nesiskundžiu

nu keista kaip stovincios dezej nesuplyso

QUOTE(Siracusa @ 2006 09 14, 00:04)
Bet kokios patogios! Svarbiausia - jokių nuospaudų! Jūs kaip norit, o aš ir dabar tokias mielai nešiočiau

Ko gero visi tais laikais rinkdavom popieriukus nuo kramtomos gumos. ir sijonus ant timpų nešiojom... O dabar viskas grįžta atgal. Tai normalu...
Bet kad tos mados buvo klaikios, tai tiesa...
Beje, dabartinės timpos skiriasi tuo, kad yra trumpesnės ir prie jų nieks nenešioja kvarbatkuotų kojinyčių ir lakierkų...
O Barbės.... niekur nuo jų nedingsi, ypač dabar, kai jos tokios pigios.
Bet kad tos mados buvo klaikios, tai tiesa...

Beje, dabartinės timpos skiriasi tuo, kad yra trumpesnės ir prie jų nieks nenešioja kvarbatkuotų kojinyčių ir lakierkų...
O Barbės.... niekur nuo jų nedingsi, ypač dabar, kai jos tokios pigios.

o jus tas siuolaikines timpas nesiojat?

QUOTE(Irmuliux @ 2006 07 30, 22:58)
O taip kaip mes rengdavos ir elgdavos dauguma, nes juk tokie laikai buvo.

Tik va mūsų vaikai tai mūsų niekaip nesupras...

Mano sesuo už mane 10 metų jaunesnė, tai tyčia paima senas nuotraukas, kad pasijuoktų iš manęs ir ano laiko madų

Ech, smagūs buvo laikai. Ir timpos, ir šlepkės. O muzika: Dr. ALban, 2 unlimited, Corona, Cuture Beat, Ace of Base. Ech, nostalgija nereali.

oj PUPA, priminei Corona
As pernai uzsiknisdama internete ieskojau jos 1995 m dainos TRY ME OUT, primenancios TUOS laikus
kiek laimes buvo, kai radau

visos temos neskaičiau, tad gal ir pasikartosiu - buvo kažkada tokie superiniai Pingvino ledai, juos kaušeliais pardavinėdavo
mano rekordas buvo vienu kartu nusipirkti 13 tų rutuliukų, sudėtų į kelis kaušelius