Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

QUOTE(Siracusa @ 2006 09 25, 11:04)
as tokios neturejau ir nenorejau, bet vyras jaunystej tai nesiojo hihihi.gif tai dbr balkone metosi - nenaudojama, bet ismest negalima  nono.gif siaip tai ji tik del vaizdo kaip suprantu, nes talpumo tai nelabai joje g.gif

dar jauna buvai, nesupratai tos kuprinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 09 25, 10:22)
dar jauna buvai, nesupratai tos kuprinės  mirksiukas.gif

turbut lotuliukas.gif bet ir dbr nesuprantu kodel negalima ismest nenesiojamu suplysusiu daiktu doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 09 25, 11:28)
turbut  lotuliukas.gif bet ir dbr nesuprantu kodel negalima ismest nenesiojamu suplysusiu daiktu  doh.gif  g.gif

dėl to tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš buvau nusimezgus kuprinę - tokią margą, ale vietoj pamušalo įsiuvau džinsą, tai buvo tokia krūta, bet sunki... tas džinsas svorio normaliai davė...
Atsakyti
prisimenu, kaip darydavausi sagučius plaukams.. nagi pasiimdavau paprastą juoda sagutį ir ant jo užverdavau sagą, ale tik kuo gražesnę, oi kokie gražūs tada gaudavosi .... tik po kokių 3 metų atsirado tikrų. o bananą pirmą kai valgiau, tai skonis buvo baisiau už žalią bulvę,...
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 12:11)
Na,pratęsiant plaukų temą-tai prisiminiau pigias ir greit pasidaromas gumytes surišimui.Pas mus visada būdavo tam reikalui palikta kiaura dviračio kamera hihihi.gif  Ar jūs karpydavotės tokias gumytes? bigsmile.gif

lotuliukas.gif Vat su tuo isrisismu ir budavo problema, jos isisveldavo i plaukus doh.gif tai tekdavo zirklem iskirpti su plauku kuokstu.
Dar apie laka, mes i vandeni cukru dedavom, tada gerai laikydavo tas lakas, ale sulijus tai taip saldu budavo lotuliukas.gif Bega saldus vandenukas blush2.gif
Ir dar o tie tokie likeriai, visokiu skoniu ir spalvu atsirado, ot gerdavom sokiuose doh.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisimenu kaip mergos laiptinėse "grožio salonus" atidarydavo - ausis su adatom durdavo. O auskarus tokius mažyčius iš plaukų šepečio dantukų darydavo. Gavutę į kiaušinių dažus įmerkdavoir auskarai pagaminti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 01, 02:04)
Prisimenu kaip mergos laiptinėse "grožio salonus" atidarydavo - ausis su adatom durdavo. O auskarus tokius mažyčius iš plaukų šepečio dantukų darydavo. Gavutę į kiaušinių dažus įmerkdavoir auskarai pagaminti... lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif
Atsakyti
na apie tuos auskarus-tai baisiai skamba... negirdėjus...
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 01, 02:04)

Aš ir tokių kraupių dalykų neprisimenu kažkaip blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Denisa @ 2006 09 16, 16:43)
Mano sesuo už mane 10 metų jaunesnė, tai tyčia paima senas nuotraukas, kad pasijuoktų iš manęs ir ano laiko madų lotuliukas.gif .  O mane tai ir nervas kartais suima smile.gif  man tai nostalgija, gal ir  juokingai atrodėm, bet visitiek buvo faina thumbup.gif

Nu kodėl juokingai? Čia dabar mums tai atrodo, o tada... ah kaip gražu buvo rolleyes.gif Gal po kokių 15 metų žiurėsi į dabartinę mada taip pat besijuokdama mirksiukas.gif O aš dar prisimenu tuos visokiausius getrus, įvairių spalvų rolleyes.gif Oi, kaip aš tada svajuodavau apie jas, ir pavidėdavau draugems, o kai man nupirko juos, tai buvau laimingiausia pasaulyje smile.gif Prisimenu apsivilki kokia ilgą maikė ir getrus, ir jau gražuolė rolleyes.gif žodžiais neaprašysi
Atsakyti
Kasdien eidavau pieno mišinukų broliui iš parduotuvės parnešti, eilėj dar stovėdavau doh.gif Nuvažiavus pas močiutę, vietinės mergičkos skersai žiūrėdavo- miestietės, pasikėlę, iš didmiesčio sunglasses2.gif new_russian.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, man tie vaikiski misinukai ir maisteliai irgi istrigo, eidavau i parde parnest, nes sese 8 metais jaunesne augo kaip tik ax.gif
Atsakyti