Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 20:39)
Jo, tikrai...  verysad.gif
Bet tai vis tiek man neaisku, NT reaguoja i nestumo hormona HCG. Jei nesi nescia, tai kazin jo organizme gali padaugeti del kitu priezasciu?  g.gif

na net nezinau kodel nt vaiduokliauja ...gal del to ir negalima ju vertinti po 15 min.... bet atrodo taip ir nori ji isstudijuot isvartyt... as kai seniau nt darydavau niekad nelaukdavau ilgiau nei 15min , as juose pradejau vaiduokiu ieskot cia sm'e paskaicius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 20:42)
As per kiekvienas mmm asaru kibirus priverkiu, nes net ir NT rodant I, as vis tiek iki paskutines minutes tikiu  doh.gif
Dek, ivertinsim  mirksiukas.gif

as tokia pat blush2.gif dar ir atjejus mmm ne visada patikiu kad ciklas baigesi... buvo cia istoriju mergaiciu su mmm ir teigiamais NT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 20:42)
na net nezinau kodel nt vaiduokliauja ...gal del to ir negalima ju vertinti po 15 min.... bet atrodo taip ir nori ji isstudijuot isvartyt... as kai seniau nt darydavau niekad nelaukdavau ilgiau nei 15min , as juose pradejau vaiduokiu ieskot cia sm'e paskaicius blush2.gif

Iki SM ir as nezinojau, kad dar ir vaiduokliu buna blush2.gif Jei II, tai II biggrin.gif Nors iki planavimo pradzios as niekad ir nesu gadinusi NT. Nes daug metu geriau KT, o ir siaip turedama PKS pastoti daug vilciu neturejau jau tada...
Atsakyti
Bandau deti nuorodas dvi smile.gif

http://www.part.lt/p...7e402304886.jpg

http://www.part.lt/i...eb2356cf974.jpg
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 20:57)

Tu tai vadini vaiduokliu? blink.gif As tai matau kuo aiskiausia juostele bigsmile.gif As tai pasidaryciau dar HCG.
Gal tos stimuliacijos taip ir neprireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 19:59)
Tu tai vadini vaiduokliu?  blink.gif  As tai matau kuo aiskiausia juostele  bigsmile.gif  As tai pasidaryciau dar HCG.
Gal tos stimuliacijos taip ir neprireiks  4u.gif

vaidnu vaiduokliu, nes bijau nusivilti verysad.gif bet aisku, viltis kirba ax.gif tik vel baime, kad nesibaistu kaip ana karta, jeigu is viso cia yra kas smile.gif aisku, butu smagu, jei neprireiktu smile.gif bet vistiek taipo keista, nes dar tik 8 dpo...nu bet gal buna stebuklu. Reikia jais tiketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megztukas: 26 balandžio 2012 - 20:03
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:01)
vaidnu vaiduokliu, nes bijau nusivilti  verysad.gif bet aisku, viltis kirba  ax.gif  tik vel baime, kad nesibaistu kaip ana karta, jeigu is viso cia yra kas smile.gif aisku, butu smagu, jei neprireiktu  smile.gif  bet vistiek taipo keista, nes dar tik 8 dpo...nu bet gal buna stebuklu. Reikia jais tiketi  4u.gif

na zinok jis tau jau toks ryskus gal jau nebe vaiduoklis pasidaryk tu jolsanoj is ryto rytoj hcg ir po pietu jau zinosi ats nu kazkaip zinok kvepia nestumu... mano vaiduokliai tokie ryskus tikrai nebuvo blush2.gif

o koks testuko pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 20:05)
na zinok jis tau jau toks ryskus gal jau nebe vaiduoklis pasidaryk tu jolsanoj is ryto rytoj hcg ir po pietu jau zinosi ats nu kazkaip zinok kvepia nestumu... mano vaiduokliai tokie ryskus tikrai nebuvo  blush2.gif

o koks testuko pavadinimas?

nespesiu niekaip is ryto... nes i darba vazineju ne pati, o su kitais zmonem, o dirbu ne klaipedoj, tai niekaip neiseis... bet pirmadieni direktores nebus, tai pasinaudosiu proga ir nuleksiu ryte thumbup.gif testukas tai be pavadinimo, yra tokie eurovaistinej baltuose pakuciuose melynom raidem uzrasyta kazkas... smile.gif nepamenu kas, bet tie tokie pigiausi, kur pats nuo lentynos gali pasiimti smile.gif
Atsakyti
O negali buti O anksciau, nei manai? g.gif Nes kaip 8 DPO, tai jis labai ryskus. Nebent dvynukai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 20:09)
O negali buti O anksciau, nei manai?  g.gif Nes kaip 8 DPO, tai jis labai ryskus. Nebent dvynukai  g.gif  bigsmile.gif

o gali del dvynuku ryskenis buti? smile.gif bet pas mane tik vienas folis buvo... g.gif pas daktare buvau balandzio 17, sake, kad ovuliacija po keliu dienu turetu buti, bet man kita diena kazkaip keistai buvo, toks sunkumas pilvo apacioj, tai gal 18 diena ivyko smile.gif beja, mano viena mociute buvo is dvynuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:12)
o gali del dvynuku ryskenis buti?  smile.gif  bet pas mane tik vienas folis buvo... g.gif  pas daktare buvau balandzio 17, sake, kad ovuliacija po keliu dienu turetu buti, bet man kita diena kazkaip keistai buvo, toks sunkumas pilvo apacioj, tai gal 18 diena ivyko  smile.gif  beja, mano viena mociute buvo is dvynuku  thumbup.gif

Zinoma, kai laukiesi dvynuku, tai HCG skaiciukai buna didesni, todel ir NT ryskesnis smile.gif Bet jei vienas folis, tai turbut mazai tikimybes, kad taip gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 20:14)
Zinoma, kai laukiesi dvynuku, tai HCG skaiciukai buna didesni, todel ir NT ryskesnis  smile.gif  Bet jei vienas folis, tai turbut mazai tikimybes, kad taip gali buti.

radau ka tik info, kad identiski dvynukai gali vystytis is vieno kiausinelio bigsmile.gif na butu smagumelis thumbup.gif Bet issiaiskinau ir dar viena dalyka, kad antra linija gali matytis ir del pks arba cistos unsure.gif cia jau liudniau butu.
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:18)
radau ka tik info, kad identiski dvynukai gali vystytis is vieno kiausinelio  bigsmile.gif  na butu smagumelis  thumbup.gif  Bet issiaiskinau ir dar viena dalyka, kad antra linija gali matytis ir del pks arba cistos  unsure.gif  cia jau liudniau butu.

Del identisku, tai zinojau, nors taip reciau buna. O del PKS ir cistu... g.gif Man PKS ir yra buve cistu, bet NT II niekad nebuvo...
Atsakyti