Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

[quote=pusniuke,2012 04 26, 23:08]
Aš kaip tik klausiau gydytojos, kodėl man dar mmm sulaukimo dienos rytą NT rodė teigiamą. Ir tikrai ne vaiduoklį, antra juostelė tikrai buvo puikiai įžiūrima, tik aišku, dar nebuvo tokio pat ryškumo, kaip kontrolinė. Tai gydytoja sakė, kad dėl LH piko ir NT gali rodyt teigiamą. Ji man sakė, kad nėštumas tikras bus tada, jei NT abi juostelės vienodo ryškumo.
Vadinasi, LH padidėjimas ne tik OT, bet ir NT iškraipyt gali.

Na tavo gine, man irgi atrodo, kad nusisnekejo,juk LH ir HCG hormonai yra skirtingi. NT padaryti butent tik HCG hormono pagrindu, kurio padidejimas butent ir parodo nestuma, o LH, tai liuteinizuojantis hormonas, kuris tariamu menesiniu diena jau buna nukrites, ir tikrai neturi ir negali tureti jokios itakos NT. O del dvieju ryskiu juosteliu NT, tai tegu pasiziuri, kiek buna nesciuju kuriom nieko nerodo arba vos vos ir jau augina leliukus. Bet svarbiausia, kad tu pati zinai, kad buvai nestuke.gif ir dar ja tikrai busi smile.gif
Atsakyti
labas rytas...
kokia nuostabi diena nusimato siandien, saulute labai dziugina mane ax.gif ir vakarykstes liudnos mintys prapuole po vizito pas giniu.
Vis delto susileidau Ovitreli vakar, paklausiau Ramunes patarimo ir siandien dziaugiuosi tokiu sprendimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 04 27, 07:38)
labas rytas...
kokia nuostabi diena nusimato siandien, saulute labai dziugina mane ax.gif ir vakarykstes liudnos mintys prapuole po vizito pas giniu.
Vis delto susileidau Ovitreli vakar, paklausiau Ramunes patarimo ir siandien dziaugiuosi tokiu sprendimu bigsmile.gif

saunuole! as irgi taip buciau dariusi.. bent jau busi viska padariusi si cikla.. mirksiukas.gif 4u.gif

o diena tikrai fantastiskai grazi turetu buti.. bet mano mazoji sloguoja ir turi siek tiek temperaturos, tai siandien tik trumpam i kiema eisim.. o siaip visom dienom lauke gyvename doh.gif
Atsakyti
Trioss - as eisiu pas Klima, balandzio 30d, be uzsirasymo, nes vietu nebuvo sad.gif tikiuosi bedu nebus del to..nes man sake arba 30 arba 2 arba 4 pas ji ateiti biggrin.gif bet 2 - 4 negaliu as, tai eisiu 30.nes 1 jis nedirbs nes i Kauna isvaziuoja.
o kiek tavo planai toliau?
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 04 27, 08:01)
Trioss - as eisiu pas Klima, balandzio 30d, be uzsirasymo, nes vietu nebuvo sad.gif tikiuosi bedu nebus del to..nes man sake arba 30 arba 2 arba 4 pas ji ateiti biggrin.gif bet 2 - 4 negaliu as, tai eisiu 30.nes 1 jis nedirbs nes i Kauna isvaziuoja.
o kiek tavo planai toliau?

kazkaip pas ji nebeduoda uzrasymu daryti nuo 05 11 ..gal atostogaus..

as 05 02 eisiu PRG daryti ..ziuresiu ar O buvo, ar siaip ten koks skystis pas mane.. nes kaip sake kiti folikulai mazi dar buvo.. jei O nebuvo tai eisiu 05 04 pas Klima.. jei buvo tiesiog pasiskambinsiu..

Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 27, 08:20)
kazkaip pas ji nebeduoda uzrasymu daryti nuo 05 11 ..gal atostogaus..

as 05 02 eisiu PRG daryti ..ziuresiu ar O buvo, ar siaip ten koks skystis pas mane.. nes kaip sake kiti folikulai mazi dar buvo.. jei O nebuvo tai eisiu 05 04 pas Klima.. jei buvo tiesiog pasiskambinsiu..

nu ir as uzsdirasiau dar geguzes 7dienai ir viskas.. daugiaunebuvo arciau laiko. nieko priims be uzrasymo biggrin.gif na jo ziurek kaip ten bus PRG.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 04 27, 08:23)
nu ir as uzsdirasiau dar geguzes 7dienai ir viskas.. daugiaunebuvo arciau laiko. nieko priims be uzrasymo biggrin.gif na jo ziurek kaip ten bus PRG.

aisku, kad priims.. tik, kad tos moteriskes kur korteles paduoda, nepradetu tikrinti ir aiskinti.. o Klimas - tai tikrai priims.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 27, 08:26)
aisku, kad priims.. tik, kad tos moteriskes kur korteles paduoda, nepradetu tikrinti ir aiskinti.. o Klimas - tai tikrai priims.. mirksiukas.gif

mano kortele pas Klima smile.gif Sake i registratura neatiduos biggrin.gif tai eisiu drasiai pas ji is karto smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 27, 07:06)
Labukas,
aš darausi tyrimus Endemike, Sodų g. (priešais Karių kapines).Man irgi ten labiau patinka ir šiek tiek pigiau blush2.gif

Labukas smile.gif rimtai - gi yra dar endemikas smile.gif kita karta zinosiu, kad ten eiti, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 26, 23:08)

Na tavo gine, man irgi atrodo, kad nusisnekejo,juk LH ir HCG hormonai yra skirtingi. NT padaryti butent tik HCG hormono pagrindu, kurio padidejimas butent ir parodo nestuma, o LH, tai liuteinizuojantis hormonas, kuris tariamu menesiniu diena jau buna nukrites, ir tikrai neturi ir negali tureti jokios itakos NT. O del dvieju ryskiu juosteliu NT, tai tegu pasiziuri, kiek buna nesciuju kuriom nieko nerodo arba vos vos ir jau augina leliukus. Bet svarbiausia, kad tu pati zinai, kad buvai  nestuke.gif ir dar ja tikrai busi  smile.gif

Sutinku su tavim drinks_cheers.gif žinau ir aš galybę atvejų, kai nuo vaiduokliukų visi leliukai prasideda.
Aš sakau, kad šįkart nepavyko man visiškai susišnekėti su gydytoja doh.gif tikiuosi, kad tai laikina.
Atsakyti
Pasidariau siendien ryta dar viena testa kazkoki skandinaviska, brangesni smile.gif nu ir ka - baltas baltas lyg niekur nieko verysad.gif Vadinasi, vakarykstis pieno riebuma rode sad.gif O ir vakarykscio testuko ta antra linija jau siek tiek papilkejo... Viskas, daugiau niekad nebedarysiu testu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 04 27, 08:35)
mano kortele pas Klima smile.gif Sake i registratura neatiduos biggrin.gif tai eisiu drasiai pas ji is karto smile.gif)

tai tuomet tikrai jokiu problemu ax.gif
Atsakyti