QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 19:10)
O kas tas SGH? mano T 4,16, o SHBG (cia ne tas pats?

) - 100.
Aha, supainiojau, apie tą patį hormoną kalbam
Jei tavo testo 4,16, tai jis jau aukštas. Pas mane sausio mėnesį kai dariausi hormonus, testo irgi buvo virš 4. Endokrinologas sakė, kad tai jau yra padidėjimas ir reikia tą hormoną mažint, ir kad jis turi įtakos pastojimui. Gal dėl to tie vaistai mažina vyriškus hormonus, ir man jie dėl to suveikė teigiamai
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 20:39)
Jo, tikrai...
Bet tai vis tiek man neaisku, NT reaguoja i nestumo hormona HCG. Jei nesi nescia, tai kazin jo organizme gali padaugeti del kitu priezasciu?
Aš kaip tik klausiau gydytojos, kodėl man dar mmm sulaukimo dienos rytą NT rodė teigiamą. Ir tikrai ne vaiduoklį, antra juostelė tikrai buvo puikiai įžiūrima, tik aišku, dar nebuvo tokio pat ryškumo, kaip kontrolinė. Tai gydytoja sakė, kad dėl LH piko ir NT gali rodyt teigiamą. Ji man sakė, kad nėštumas tikras bus tada, jei NT abi juostelės vienodo ryškumo.
Vadinasi, LH padidėjimas ne tik OT, bet ir NT iškraipyt gali.
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 21:50)
o kolkas tu nescia
Oj, kaip man patiko šitas sakinys
naudosiu dažniau
Papildyta:
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:01)
vaidnu vaiduokliu, nes bijau nusivilti

bet aisku, viltis kirba

tik vel baime, kad nesibaistu kaip ana karta, jeigu is viso cia yra kas

aisku, butu smagu, jei neprireiktu

bet vistiek taipo keista, nes dar tik 8 dpo...nu bet gal buna stebuklu. Reikia jais tiketi
Kai tik paskaičiau, man iškart pirma mintis: pilvelyje gyvena ne vienas gyventojas, o mažiausiai du

tikrai, dėl dvynukų gali būti ir NT anksčiau ryškesnis, ir HCH skaičiai gerokai didesni. Juo labiau, kad pas jus giminėj dar užprogramuota
Įsivaizduoju, kaip bus sunku sulaukt pirmadienio.
Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 26, 22:13)
Tai lasteles,kurios dalyvauja imunineje sistemoje
Va va, taip ir bus, kad tie kileriai man visus spermiukus išžudo