Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 20:01)
vaidnu vaiduokliu, nes bijau nusivilti  verysad.gif bet aisku, viltis kirba  ax.gif  tik vel baime, kad nesibaistu kaip ana karta, jeigu is viso cia yra kas smile.gif aisku, butu smagu, jei neprireiktu  smile.gif  bet vistiek taipo keista, nes dar tik 8 dpo...nu bet gal buna stebuklu. Reikia jais tiketi  4u.gif

as irgi II matau mirksiukas.gif gal tikrai tau O buvo anksciau.. gal daugiau foliu buvo, bet koks viena jau ovuliaves buvo, kai lankeisi pas gine..

Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:18)
radau ka tik info, kad identiski dvynukai gali vystytis is vieno kiausinelio  bigsmile.gif  na butu smagumelis  thumbup.gif  Bet issiaiskinau ir dar viena dalyka, kad antra linija gali matytis ir del pks arba cistos  unsure.gif  cia jau liudniau butu.

imesk kur radai ta info noreciau paskaityt mirksiukas.gif man nera nei pks nebuvo nei cistu... bet vistiek sudominai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 26, 20:27)
as irgi II matau  mirksiukas.gif  gal tikrai tau O buvo anksciau.. gal daugiau foliu buvo, bet koks viena jau ovuliaves buvo, kai lankeisi pas gine..

net neisivaizduoju... smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 20:30)
imesk kur radai ta info noreciau paskaityt mirksiukas.gif man nera nei pks nebuvo nei cistu... bet vistiek sudominai... blush2.gif

geda net sakyt, bet cia visus forumus beskaitydama radau mergaiciu pasisakymu tokiu.. blush2.gif gal ten tik sutapimai joms buvo, bet ka gali zinot... moksliniu irodymu tai neskaiciau, nzn ar tokiu yra smile.gif bet man turbut paranoja, kad ieskau ir kitu testo interpretavimo motyvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:46)
net neisivaizduoju... smile.gif  blush2.gif
Papildyta:
geda net sakyt, bet cia visus forumus beskaitydama radau mergaiciu pasisakymu tokiu.. blush2.gif  gal ten tik sutapimai joms buvo, bet ka gali zinot... moksliniu irodymu tai neskaiciau, nzn ar tokiu yra smile.gif bet man turbut paranoja, kad ieskau ir kitu testo interpretavimo motyvu  blush2.gif

aaa supratau ... na as tada nelinkusi tuo tiketi... o tu ramiai jauskis nescia ir saugok savo zuiki mirksiukas.gif pirmadieni nuleisi hch ir tada viskas bus aisku 4u.gif o kolkas tu nescia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 20:50)
aaa supratau ... na as tada nelinkusi tuo tiketi... o tu ramiai jauskis nescia ir saugok savo zuiki  mirksiukas.gif pirmadieni nuleisi hch ir tada viskas bus aisku 4u.gif o kolkas tu nescia  wub.gif

labai tikrai noreciau nestuke.gif Visos cia esancios norim 4u.gif Ir tikrai visos busim, anksciau ar veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 26, 18:18)
O aš pas R.V.. Ji sakė, kad šituos vaistus reikia gerti tik toms, kai SGH ir TESTO hormonų santykis daugiau nei 2. Pas mane jis mažesnis nei 1. Tuo ir argumentuoja.

Siaip nevaisingume steriodus, t.y deksamezatona ar prednizolona dazniausiai skiria del T kileriu. Sumazina ju aktyvuma, kad embriono nepalaikytu kaip svetimkunio, ir jo nesunaikintu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 26 balandžio 2012 - 21:11
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 26, 22:10)
Siaip nevaisingume steriodus, t.y deksamezatona ar prednizolona dazniausiai skiria del T kileriu. Sumazina ju aktyvuma, kad embriono nepalaikytu kaip svetimkunio, ir jo nesunaikintu rolleyes.gif

kas tie T kileriai?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 22:12)
kas tie T kileriai?

Tai lasteles,kurios dalyvauja imunineje sistemoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 19:10)

O kas tas SGH? mano T 4,16, o SHBG (cia ne tas pats?  blush2.gif ) - 100.

Aha, supainiojau, apie tą patį hormoną kalbam smile.gif
Jei tavo testo 4,16, tai jis jau aukštas. Pas mane sausio mėnesį kai dariausi hormonus, testo irgi buvo virš 4. Endokrinologas sakė, kad tai jau yra padidėjimas ir reikia tą hormoną mažint, ir kad jis turi įtakos pastojimui. Gal dėl to tie vaistai mažina vyriškus hormonus, ir man jie dėl to suveikė teigiamai g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 26, 20:39)
Jo, tikrai...  verysad.gif
Bet tai vis tiek man neaisku, NT reaguoja i nestumo hormona HCG. Jei nesi nescia, tai kazin jo organizme gali padaugeti del kitu priezasciu?  g.gif

Aš kaip tik klausiau gydytojos, kodėl man dar mmm sulaukimo dienos rytą NT rodė teigiamą. Ir tikrai ne vaiduoklį, antra juostelė tikrai buvo puikiai įžiūrima, tik aišku, dar nebuvo tokio pat ryškumo, kaip kontrolinė. Tai gydytoja sakė, kad dėl LH piko ir NT gali rodyt teigiamą. Ji man sakė, kad nėštumas tikras bus tada, jei NT abi juostelės vienodo ryškumo.
Vadinasi, LH padidėjimas ne tik OT, bet ir NT iškraipyt gali.

Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 26, 21:50)
o kolkas tu nescia  wub.gif

Oj, kaip man patiko šitas sakinys thumbup.gif
naudosiu dažniau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 21:01)
vaidnu vaiduokliu, nes bijau nusivilti  verysad.gif bet aisku, viltis kirba  ax.gif  tik vel baime, kad nesibaistu kaip ana karta, jeigu is viso cia yra kas smile.gif aisku, butu smagu, jei neprireiktu  smile.gif  bet vistiek taipo keista, nes dar tik 8 dpo...nu bet gal buna stebuklu. Reikia jais tiketi  4u.gif

Kai tik paskaičiau, man iškart pirma mintis: pilvelyje gyvena ne vienas gyventojas, o mažiausiai du smile.gif tikrai, dėl dvynukų gali būti ir NT anksčiau ryškesnis, ir HCH skaičiai gerokai didesni. Juo labiau, kad pas jus giminėj dar užprogramuota wub.gif
Įsivaizduoju, kaip bus sunku sulaukt pirmadienio.

Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 26, 22:13)
Tai lasteles,kurios dalyvauja imunineje sistemoje  smile.gif

Va va, taip ir bus, kad tie kileriai man visus spermiukus išžudo gun_bandana.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 26, 23:04)
Aha, supainiojau, apie tą patį hormoną kalbam smile.gif
Jei tavo testo 4,16, tai jis jau aukštas. Pas mane sausio mėnesį kai dariausi hormonus, testo irgi buvo virš 4. Endokrinologas sakė, kad tai jau yra padidėjimas ir reikia tą hormoną mažint, ir kad jis turi įtakos pastojimui. Gal dėl to tie vaistai mažina vyriškus hormonus, ir man jie dėl to suveikė teigiamai g.gif

Papildyta:
Aš kaip tik klausiau gydytojos, kodėl man dar mmm sulaukimo dienos rytą NT rodė teigiamą. Ir tikrai ne vaiduoklį, antra juostelė tikrai buvo puikiai įžiūrima, tik aišku, dar nebuvo tokio pat ryškumo, kaip kontrolinė. Tai gydytoja sakė, kad dėl LH piko ir NT gali rodyt teigiamą. Ji man sakė, kad nėštumas tikras bus tada, jei NT abi juostelės vienodo ryškumo.
Vadinasi, LH padidėjimas ne tik OT, bet ir NT iškraipyt gali.

Papildyta:
Oj, kaip man patiko šitas sakinys thumbup.gif
naudosiu dažniau biggrin.gif

Pas mane testeronas 0.8 bet norma iki 1.7 tad man endokrinologe sake viskas gerai. Na o as skaiciau kad testerono yra per daug ir pas moteri buna pks.

Del Nt kazkaip manes neitikino kazkaip keista juk lh ir hcg tai ne tas pats... Nu nezinau ar tavo gine teisi sakydama kad galima nestuma uzskaityt tik kai abi nt juisteles vienodo ryskumo....mano ginei nestuma patvirtina hcg... O nt ji us vis nepataria daryt... Kai as sakiau jai aapie vaiduoklius tai ji sako galbut nekokybiskas nt nes hcg neigiamas... Jokiu hormonu neminejo... Beje kai jie man vaiduokliavo NT, OT nieko nerode. o kitais ciklais ciklo gale Ot kartais budavo poryskiai bet ne teigiami.... Tad man kazkaip nelabai ta teorija... Nors zinoma as,ne gine....
Atsakyti
Labas rytas,

kaip jauciates?

mukuti, kada tau pas Klima dabar?

diukute, ar leidaisi ovitreli?
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 26, 18:59)
ejau siandien kai kuriuos hormonu tyrimus darytis, kad patvirtintu arba paneigtu pks, bet atsakymai bus tik pirmadieni vakare geriausiu atveju... bent jau zinociau progesterono kieki, kazkiek ramiau butu smile.gif jei kas esat is Klaipedos, gal patartumet, kur greiciau atsakymus pateikia? Nes Sorpo tai nusivyliau...

Labukas,
aš darausi tyrimus Endemike, Sodų g. (priešais Karių kapines).Man irgi ten labiau patinka ir šiek tiek pigiau blush2.gif
Atsakyti