Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Man visada geriant dufa kai ateina laikas ir prasideda mmm, jis absoliuciai nei nutolina, nei paartina.
Atsakyti
na man jau kaip ir laikas butu mmm ir be vaistu, bet kai nereguliarus ciklas, tai net nezinau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 13:05)
ech mergaites jau 8ta diena po dufo vis nesulaukiu mmm doh.gif  pagadinau testuka vakar ir viena tik juostele  verysad.gif  va taip va.... kada gi jos ateis  frusty.gif

Kai sugerdavau dufo 10 tableciu ir nutraukdavau mm pasirodydavo po 4d taip buvo tris ciklus smile.gif
O dabar paskutinis cikla mm kad ir dufo geriau net daugiau nei 10 tableciu mm nepasirode, ciklas uzsitese iki begalybes buvo 50dienu, tai jei matysi kad po dufo niekas nepraiena ir nenori laukti gal reiktu pasirodyt giniui , del ko uzstrigo mm paziuret nes nenormalu.
As kadangi zinojau jog nebegalesiu stimuliuotis tai palikau viska likimo valioje , nieko nebestebejau gyvenau sau , ir sulaukiau mm po kone dvieju men. o db pirmadieni siaip eisiu pasikoncultuot ka veikt per nestimuliuotus ciklsu ir be vyro, ka vartot ar nevartot smile.gif
Atsakyti
Kad as jau prisiskaiciau cia visur, ir visom skirtingai bet daugiausiai sako po 5d jau prasideda baigus gert, kitom ir pradejus gert jau antra diena pradeda teplioti... g.gif parasiau savo ginekologui ziuresiu ka atsakys, gal lieps atvaziuoti unsure.gif o gal visgi atsisuko laike ir i mane 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 19:21)
Kad as jau prisiskaiciau cia visur, ir visom skirtingai bet daugiausiai sako po 5d jau prasideda baigus gert, kitom ir pradejus gert jau antra diena pradeda teplioti...  g.gif  parasiau savo ginekologui ziuresiu ka atsakys, gal lieps atvaziuoti  unsure.gif  o gal visgi atsisuko laike ir i mane  4u.gif  blush2.gif

Kad begeriant dufa pasirodo mm tai cia normalu bet kai jau pabaigus gert paskirta kieki ir per 5d neatsiranda , jau nera normalu, bent mane informavo kad dar puse bedos jei 5d uzsitesia o daugiau jau kazkas vyksta ne taip organizme ax.gif
As db gailiuos kad nenuejau is karto, paziuret kai uzsitese ciklas, na bent idomumo delei butu buve pasitikrint , o frug kazkas vyko idomaus , db vienas D tezino kodel man besistimuliuojant vaistais ir naudojant sprogduka, ciklas vistiek uzsitese ir HCG rode ne maziau vieno o maziau 2, visokie tepliojimai ir t.t , dabar to niekada nesuzinosiu, galiu tik spelioti gal buvo pastrige kur bande kibti zirniukas gal dar kas , kazkas su manim buvo o kas jau nesuzinosiu niekada, tai jau kita kart ilgiausiai ir belaukciau 5d ir eiciau tikrintis blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete, mmm turi pasirodyti per 10 dienu ax.gif

man visada pasirodydavo mmm, kai isgerdavau paskutine dupho tablete. tik viena karta sukvailiojo, bet tada O ivyko (nors ir geriau duhpa), todel ir uzsitese ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panduliuke 2in1: 27 balandžio 2012 - 20:59
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 27, 21:41)
sveikutes  4u.gif

man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete mmm turi pasirodyti per 10 dienu  ax.gif

o gal tas dufo poveikis priklauso nuo to kokios problemos mergaitei? g.gif nes man nuo dufo nutraukimo mmm ateina po 3 dienu... pas mane kolkas bedeliu neranda...
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 27, 21:41)
sveikutes  4u.gif

man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete, mmm turi pasirodyti per 10 dienu  ax.gif

man visada pasirodydavo mmm, kai isgerdavau paskutine dupho tablete. tik viena karta sukvailiojo, bet tada O ivyko (nors ir geriau duhpa), todel ir uzsitese  ax.gif

kaip visada nera vieningos gyditoju nuomones, bet logiskai mastant jei jau ciklas yra virs 32 ar kiek ten dienu tai yra nenormalu blush2.gif
Atsakyti
Na tada galiu biski lukteret 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
mergytes kaip Jus?kokios nuotaikos?
man sindi BT pakilo reiskias vakar bus ovuliacija ivykus, gaila vyro namie neturejau...reiks sindi greibt jauti uz ragu, nu gal tas mano baisiai negrazus folis atnes grziu vaisiu, pradejau tiket g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

o as vakar dar pasidariau OT antra juostele ryski, bet jau nebetokia kaip pries pora dienu.. bet BT mano 36.6 ir net nesiruosia kilti.. visgi jauciu man ovuliacijos dar nebuvo ir tas skystis prie folikulu nezinia kur.. ir tas OT pries pora dienu turbut durniavo verysad.gif

QUOTE(diukute @ 2012 04 28, 07:44)
labas rytas,
mergytes kaip Jus?kokios nuotaikos?
man sindi BT pakilo reiskias vakar bus ovuliacija ivykus, gaila vyro namie neturejau...reiks sindi greibt jauti uz ragu, nu gal tas mano baisiai negrazus folis atnes grziu vaisiu, pradejau tiket g.gif

kaip smagu! tai jau versk siandien vyra mirksiukas.gif lauksim nekantriai rezultatu.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 28 balandžio 2012 - 08:02
[labai seniai maciau alinux g.gif kazi kaip jai sekasi 4u.gif
ir dar kneziniauskiene g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 28 balandžio 2012 - 11:13