Man visada geriant dufa kai ateina laikas ir prasideda mmm, jis absoliuciai nei nutolina, nei paartina.
na man jau kaip ir laikas butu mmm ir be vaistu, bet kai nereguliarus ciklas, tai net nezinau...

QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 13:05)
ech mergaites jau 8ta diena po dufo vis nesulaukiu mmm
pagadinau testuka vakar ir viena tik juostele
va taip va.... kada gi jos ateis 

Kai sugerdavau dufo 10 tableciu ir nutraukdavau mm pasirodydavo po 4d taip buvo tris ciklus

O dabar paskutinis cikla mm kad ir dufo geriau net daugiau nei 10 tableciu mm nepasirode, ciklas uzsitese iki begalybes buvo 50dienu, tai jei matysi kad po dufo niekas nepraiena ir nenori laukti gal reiktu pasirodyt giniui , del ko uzstrigo mm paziuret nes nenormalu.
As kadangi zinojau jog nebegalesiu stimuliuotis tai palikau viska likimo valioje , nieko nebestebejau gyvenau sau , ir sulaukiau mm po kone dvieju men. o db pirmadieni siaip eisiu pasikoncultuot ka veikt per nestimuliuotus ciklsu ir be vyro, ka vartot ar nevartot

Kad as jau prisiskaiciau cia visur, ir visom skirtingai bet daugiausiai sako po 5d jau prasideda baigus gert, kitom ir pradejus gert jau antra diena pradeda teplioti...
parasiau savo ginekologui ziuresiu ka atsakys, gal lieps atvaziuoti
o gal visgi atsisuko laike ir i mane

QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 19:21)
Kad as jau prisiskaiciau cia visur, ir visom skirtingai bet daugiausiai sako po 5d jau prasideda baigus gert, kitom ir pradejus gert jau antra diena pradeda teplioti...
parasiau savo ginekologui ziuresiu ka atsakys, gal lieps atvaziuoti
o gal visgi atsisuko laike ir i mane

Kad begeriant dufa pasirodo mm tai cia normalu bet kai jau pabaigus gert paskirta kieki ir per 5d neatsiranda , jau nera normalu, bent mane informavo kad dar puse bedos jei 5d uzsitesia o daugiau jau kazkas vyksta ne taip organizme

As db gailiuos kad nenuejau is karto, paziuret kai uzsitese ciklas, na bent idomumo delei butu buve pasitikrint , o frug kazkas vyko idomaus , db vienas D tezino kodel man besistimuliuojant vaistais ir naudojant sprogduka, ciklas vistiek uzsitese ir HCG rode ne maziau vieno o maziau 2, visokie tepliojimai ir t.t , dabar to niekada nesuzinosiu, galiu tik spelioti gal buvo pastrige kur bande kibti zirniukas gal dar kas , kazkas su manim buvo o kas jau nesuzinosiu niekada, tai jau kita kart ilgiausiai ir belaukciau 5d ir eiciau tikrintis

sveikutes
man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete, mmm turi pasirodyti per 10 dienu
man visada pasirodydavo mmm, kai isgerdavau paskutine dupho tablete. tik viena karta sukvailiojo, bet tada O ivyko (nors ir geriau duhpa), todel ir uzsitese

man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete, mmm turi pasirodyti per 10 dienu

man visada pasirodydavo mmm, kai isgerdavau paskutine dupho tablete. tik viena karta sukvailiojo, bet tada O ivyko (nors ir geriau duhpa), todel ir uzsitese

QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 27, 21:41)
sveikutes
man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete mmm turi pasirodyti per 10 dienu

man gydytoja aiskino apie dupha taip, kad isgerus paskutine dupho tablete mmm turi pasirodyti per 10 dienu

o gal tas dufo poveikis priklauso nuo to kokios problemos mergaitei?

QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 27, 21:41)
sveikutes

kaip visada nera vieningos gyditoju nuomones, bet logiskai mastant jei jau ciklas yra virs 32 ar kiek ten dienu tai yra nenormalu

Na tada galiu biski lukteret

labas rytas,
mergytes kaip Jus?kokios nuotaikos?
man sindi BT pakilo reiskias vakar bus ovuliacija ivykus, gaila vyro namie neturejau...reiks sindi greibt jauti uz ragu, nu gal tas mano baisiai negrazus folis atnes grziu vaisiu, pradejau tiket
man sindi BT pakilo reiskias vakar bus ovuliacija ivykus, gaila vyro namie neturejau...reiks sindi greibt jauti uz ragu, nu gal tas mano baisiai negrazus folis atnes grziu vaisiu, pradejau tiket

Labas rytas
o as vakar dar pasidariau OT antra juostele ryski, bet jau nebetokia kaip pries pora dienu.. bet BT mano 36.6 ir net nesiruosia kilti.. visgi jauciu man ovuliacijos dar nebuvo ir tas skystis prie folikulu nezinia kur.. ir tas OT pries pora dienu turbut durniavo
kaip smagu! tai jau versk siandien vyra
lauksim nekantriai rezultatu..

o as vakar dar pasidariau OT antra juostele ryski, bet jau nebetokia kaip pries pora dienu.. bet BT mano 36.6 ir net nesiruosia kilti.. visgi jauciu man ovuliacijos dar nebuvo ir tas skystis prie folikulu nezinia kur.. ir tas OT pries pora dienu turbut durniavo

QUOTE(diukute @ 2012 04 28, 07:44)
labas rytas,

kaip smagu! tai jau versk siandien vyra

[labai seniai maciau alinux
kazi kaip jai sekasi 
ir dar kneziniauskiene

ir dar kneziniauskiene