Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 10:57)
mums sis ciklas, kiek pamenu, panasus - ta prasme, ovuliacija turejo ivykti panasiu metu, tik tavo siek tiek veliau smile.gif tai tu jau kita savaite galetum daryti testa?

Matuoju BT, kol kas ji tik vos vos kyla. Bet jei mmm diena laikysis, tai bandysiu gadinti, o jei ne, tai lauksiu mmm.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 27, 10:02)
Matuoju BT, kol kas ji tik vos vos kyla. Bet jei mmm diena laikysis, tai bandysiu gadinti, o jei ne, tai lauksiu mmm.

man vakar bt buvo 37, o siandien 36,9... Bet as "zalia" tuose matavimuose blush2.gif tai nusprendziau nezaisti su ja, nes tik nervus susigadinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 27, 09:58)
Nesilankius pas medikus ir negerus tu vaistu- geriau negert nieko. Bet as dufa jau geriu 8 menesiai, tai man jis iprastinis vaistas.
Zinau, kad man ji skiria praejus savaitei nuo O, nes jei anksciau gersi- neivyks O, dufas ta reikala stabdo. Man iki mmmm beliko 4 dienos, tai dabar jau tikrai esu po O, jei ji aplamai buvo.
Esu gerusi ir visa menesi dufa, kai buvo is geltonkunio palikusi cista. Dufas tada buvo vietok KT paskirtas ir sekmingai suveike.
As si menesi pirma karta nesistimuliuoju per 8 men  doh.gif

aciu uz info - tada neeksperimentuosiu smile.gif gal dabar pailsesi menesiuka ir kitas bus sekmingas 4u.gif
Atsakyti
ech mergaites jau 8ta diena po dufo vis nesulaukiu mmm doh.gif pagadinau testuka vakar ir viena tik juostele verysad.gif va taip va.... kada gi jos ateis frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 12:05)
ech mergaites jau 8ta diena po dufo vis nesulaukiu mmm doh.gif  pagadinau testuka vakar ir viena tik juostele  verysad.gif  va taip va.... kada gi jos ateis  frusty.gif

man mmm ateidavo nustojus dupha naudoti (pries tai isitikinant, kad ner nestumo)
Atsakyti
na man mmm irgi ateina tada kai nutraukiu dufa.. aisku ana menesi teplioti pradejo dar geriant dufa, o poto kai patvirtino kad nestuke.gif nera, tai nutraukiau ir po dvieju dienu susirgau smile.gif
Atsakyti
o man net teplioniu nesimato, ne jokiu pozymiu apie artejima net schmoll.gif gal sakau reikia iki pirmadienio palaukt o paskui jau skambint daktarui? kaip patarsite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 12:14)
o man net teplioniu nesimato, ne jokiu pozymiu apie artejima net  schmoll.gif  gal sakau reikia iki pirmadienio palaukt o paskui jau skambint daktarui? kaip patarsite?  blush2.gif

kelinta Tau siandien DPO>? HCG nesidarei?
Atsakyti
o kk tau gydytojas liepe gerti dufastono tab? man pvz buvo israsyta 40tabl, po 3 tabl i diena, bet as jas baigus nesusirgau tada dar israse ir po to sakau begeriant pradejo teplioti ir nutraukiau tada ir susirgau.. nes matai visoms skirtingas dozias reikia gerti..
Atsakyti
pas mane ovuliacijai pagal daktara viiskai neivyko nors ir stimuliavausi, todel prirase Dufa gert kad issaukt mmm. paskyre gerti nuo 16tos iki 26tos cd po viena i diena verysad.gif
o kas tas HCG? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 12:22)
pas mane ovuliacijai pagal daktara viiskai neivyko nors ir stimuliavausi, todel prirase Dufa gert kad issaukt mmm. paskyre gerti nuo 16tos iki 26tos cd po viena i diena verysad.gif
o kas tas HCG?  blush2.gif

na jei neivyko ovuliacija, tai HCG aisku ir nereikejo daryti.. HCG tai kraujo tyrimas, parodantis ar Tu nescia, ar ne..
Atsakyti
as vis dar tikiuos kad ivyko po apsilankymo pas daktara 4u.gif zinai stebuklai kartais ivyksta... o ka del mmm daryt? laukti toliau ar kreiptis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 04 27, 12:31)
as vis dar tikiuos kad ivyko po apsilankymo pas daktara  4u.gif  zinai stebuklai kartais ivyksta... o ka del mmm daryt? laukti toliau ar kreiptis?  unsure.gif

tai gal vertetu pasidaryti HCG? Tada tiksliai zinosi ar pagavot zirniuka, ar ne.. o tada jau galvosi kaip su duphu elgtis..
Atsakyti