QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 27, 09:51)
Visi sitie testai- VAIDUOKLIAI, pas visus HCG buvo maziau 1. Bet jie grazus, ane?
Tokiu labai nevaiduoklisku testu pas mane per metus laiko stalciuje atsirado gal 20. Vieni su Ovitrele, kiti be, nors testo niekad nedarau anksciau 2 dienu iki mmm.
Vadinasi 12 DPO.
Bet yra kaip yra.
Vakar jutariau pagert dufa savavaliskai, nes gal as per anksti visgi dariausi PRG tyrima ir man dar net nebuvo tada O

Tai zinau, kad jei kas bus uzkibe- dufas nepakenks, o vat padeti gali net labai. Tai ir gersiu dabar iki kol prasides mmm. Geguzes 3 lekiu pas S, skirsimes tolimesni gydyma
tikrai grazus

ir neitiketina net, kad vaiduokliai butent tokie

o duphastona galima gerti savavaliskai? nuo kurios ciklo dienos reiketu pradeti?
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 27, 09:51)
Labas rytas,
Na mano Easy cup dabar irgi pilka juostele rodo, matyt nuo senumo jau pakeite spalva

Ir dabar as visa laika, jei bent menkiausias itarimas kils, manau pirksiu Easy Cup. Brangus, bet patikimas. Nes jau ir tu piguciu turiu tik 4 is 50

Kai pastojau, tai gadinau po kelis per diena, nes maniau jau ilgai nereikes. O vyras sake pasilik kitam vaikuciui... nepaklausiau
mums sis ciklas, kiek pamenu, panasus - ta prasme, ovuliacija turejo ivykti panasiu metu, tik tavo siek tiek veliau

tai tu jau kita savaite galetum daryti testa?