Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 27, 08:48)
tai tuomet tikrai jokiu problemu  ax.gif

puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 09:48)
Pasidariau siendien ryta dar viena testa kazkoki skandinaviska, brangesni smile.gif nu ir ka - baltas baltas lyg niekur nieko  verysad.gif Vadinasi, vakarykstis pieno riebuma rode sad.gif O ir vakarykscio testuko ta antra linija jau siek tiek papilkejo... Viskas, daugiau niekad nebedarysiu testu  schmoll.gif

Nu čia dabar verysad.gif
primink, kada HCG darysi?
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 08:48)
Pasidariau siendien ryta dar viena testa kazkoki skandinaviska, brangesni smile.gif nu ir ka - baltas baltas lyg niekur nieko  verysad.gif Vadinasi, vakarykstis pieno riebuma rode sad.gif O ir vakarykscio testuko ta antra linija jau siek tiek papilkejo... Viskas, daugiau niekad nebedarysiu testu  schmoll.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 27, 09:09)
Nu čia dabar verysad.gif
primink, kada HCG darysi?

zadejau pirmadieni, bet kazin ar beverta... verysad.gif
Atsakyti
megztukas - as nenorejau vakar tavo vilciu griauti, bet man tokie NT visada rodo teigiamus,o va kai dariausi puodeli ar viola testa, tai nieko nerodo tai ir HCG patvirtindavo...
aisku gal tavo atveju kitaip, bet... tada lauk kol mmm veluos ir kartok..
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 04 27, 09:22)
megztukas - as nenorejau vakar tavo vilciu griauti, bet man tokie NT visada rodo teigiamus,o va kai dariausi puodeli ar viola testa, tai nieko nerodo tai ir HCG patvirtindavo...
aisku gal tavo atveju kitaip, bet... tada lauk kol mmm veluos ir kartok..

Galejai ir sugriauti, siandien lengviau butu ax.gif 4u.gif Nes vakar jau ir vyra itikinejau, kad jau gal gal, o dabar reikes pasakyt, kad apgavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 09:24)
Galejai ir sugriauti, siandien lengviau butu  ax.gif  4u.gif Nes vakar jau ir vyra itikinejau, kad jau gal gal, o dabar reikes pasakyt, kad apgavau  doh.gif

na vyrui gali pasakyti tik tada jei mmm ateis:)
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 10:24)
Galejai ir sugriauti, siandien lengviau butu  ax.gif  4u.gif Nes vakar jau ir vyra itikinejau, kad jau gal gal, o dabar reikes pasakyt, kad apgavau  doh.gif

Dėl to mano vyrą ir sunku įtikinti visokiais NT smile.gif Jis sakė tikės tik tada, kai mmm vėluos mėnesį, HCG rodys didelius skaičius ir echo jau matys plakančią širdutę smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 09:48)

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Na mano Easy cup dabar irgi pilka juostele rodo, matyt nuo senumo jau pakeite spalva biggrin.gif Ir dabar as visa laika, jei bent menkiausias itarimas kils, manau pirksiu Easy Cup. Brangus, bet patikimas. Nes jau ir tu piguciu turiu tik 4 is 50 doh.gif Kai pastojau, tai gadinau po kelis per diena, nes maniau jau ilgai nereikes. O vyras sake pasilik kitam vaikuciui... nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Visi sitie testai- VAIDUOKLIAI, pas visus HCG buvo maziau 1. Bet jie grazus, ane? lotuliukas.gif
Tokiu labai nevaiduoklisku testu pas mane per metus laiko stalciuje atsirado gal 20. Vieni su Ovitrele, kiti be, nors testo niekad nedarau anksciau 2 dienu iki mmm.
Vadinasi 12 DPO.
Bet yra kaip yra.
Vakar jutariau pagert dufa savavaliskai, nes gal as per anksti visgi dariausi PRG tyrima ir man dar net nebuvo tada O biggrin.gif Tai zinau, kad jei kas bus uzkibe- dufas nepakenks, o vat padeti gali net labai. Tai ir gersiu dabar iki kol prasides mmm. Geguzes 3 lekiu pas S, skirsimes tolimesni gydyma
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 27, 09:51)
user posted image
user posted image
user posted image

Visi sitie testai- VAIDUOKLIAI, pas visus HCG buvo maziau 1. Bet jie grazus, ane?  lotuliukas.gif
Tokiu labai nevaiduoklisku testu pas mane per metus laiko stalciuje atsirado gal 20. Vieni su Ovitrele, kiti be, nors testo niekad nedarau anksciau 2 dienu iki mmm.
Vadinasi 12 DPO.
Bet yra kaip yra.
Vakar jutariau pagert dufa savavaliskai, nes gal as per anksti visgi dariausi PRG tyrima ir man dar net nebuvo tada O  biggrin.gif  Tai zinau, kad jei kas bus uzkibe- dufas nepakenks, o vat padeti gali net labai. Tai ir gersiu dabar iki kol prasides mmm. Geguzes 3 lekiu pas S, skirsimes tolimesni gydyma

tikrai grazus biggrin.gif ir neitiketina net, kad vaiduokliai butent tokie smile.gif o duphastona galima gerti savavaliskai? nuo kurios ciklo dienos reiketu pradeti? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 27, 09:51)
Labas rytas,
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Na mano Easy cup dabar irgi pilka juostele rodo, matyt nuo senumo jau pakeite spalva  biggrin.gif  Ir dabar as visa laika, jei bent menkiausias itarimas kils, manau pirksiu Easy Cup. Brangus, bet patikimas. Nes jau ir tu piguciu turiu tik 4 is 50  doh.gif  Kai pastojau, tai gadinau po kelis per diena, nes maniau jau ilgai nereikes. O vyras sake pasilik kitam vaikuciui... nepaklausiau  doh.gif

mums sis ciklas, kiek pamenu, panasus - ta prasme, ovuliacija turejo ivykti panasiu metu, tik tavo siek tiek veliau smile.gif tai tu jau kita savaite galetum daryti testa?
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 04 27, 10:54)
tikrai grazus  biggrin.gif  ir neitiketina net, kad vaiduokliai butent tokie smile.gif o duphastona galima gerti savavaliskai? nuo kurios ciklo dienos reiketu pradeti? smile.gif

Nesilankius pas medikus ir negerus tu vaistu- geriau negert nieko. Bet as dufa jau geriu 8 menesiai, tai man jis iprastinis vaistas.
Zinau, kad man ji skiria praejus savaitei nuo O, nes jei anksciau gersi- neivyks O, dufas ta reikala stabdo. Man iki mmmm beliko 4 dienos, tai dabar jau tikrai esu po O, jei ji aplamai buvo.
Esu gerusi ir visa menesi dufa, kai buvo is geltonkunio palikusi cista. Dufas tada buvo vietok KT paskirtas ir sekmingai suveike.
As si menesi pirma karta nesistimuliuoju per 8 men doh.gif
Atsakyti