Įkraunama...
Įkraunama...

Insanity programa

Pirma savaitė baigta thumbup.gif tongue.gif kažkaip netikėjau, kad ištversiu blush2.gif bet ištvėriau pirmą - ištversiu ir kitas thumbup.gif per savaitę -1kg bigsmile.gif ir dar ta savaitė su daug poilsio per treniruotes, nepavežu dar jų ritmo - nors šnd jau daug geriau buvo, nei 2dienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 03 22, 11:47)
Pirma savaitė baigta  thumbup.gif  tongue.gif kažkaip netikėjau, kad ištversiu  blush2.gif bet ištvėriau pirmą - ištversiu ir kitas  thumbup.gif per savaitę -1kg  bigsmile.gif ir dar ta savaitė su daug poilsio per treniruotes, nepavežu dar jų ritmo - nors šnd jau daug geriau buvo, nei 2dienį biggrin.gif

Puikūs rezultatai, laikykis taip ir toliau thumbup.gif mirksiukas.gif Aš ryt pradedu 2 savaitę ax.gif Tika pasimatavau tai pilvo apimtis dar nesumažėjo, o šlaunys sumažėjo 1 cm. Gal ir neblogai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Holivudė: 22 kovo 2014 - 11:12
Apie ką tylim? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš pirmąją baigiu rolleyes.gif Nuo sunkių atsispaudimų remiantis keliais, perėjau prie tikrų- ištiestom kojom clap.gif: Kiek per stipriai pirmom dienom per nugarą kirto, silpna vieta ji pas mane, bet dabar jau super super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 03 25, 19:07)
Ir aš pirmąją baigiu  rolleyes.gif  Nuo sunkių atsispaudimų remiantis keliais, perėjau prie tikrų- ištiestom kojom clap.gif: Kiek per stipriai pirmom dienom per nugarą kirto, silpna vieta ji pas mane, bet dabar jau super super  thumbup.gif

Šaunuolė thumbup.gif mirksiukas.gif Aš šiandien įveikiau 10 dieną ax.gif
Atsakyti
Šiandien pas mane lūžis, jau ir tempą jų palaikau thumbup.gif Tik dar kur reikia atsigult, atsispaudimus padaryt ir atsistojus pašokt, atsilieku biggrin.gif

Man smagu, kad aš ne viena, kompaniją turiu. Su dukra darom wub.gif
Atsakyti
Sveikos, baigiau šiandien 2 savaitę thumbup.gif O kaip jum sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 28, 19:04)
Sveikos, baigiau šiandien 2 savaitę thumbup.gif O kaip jum sekasi? mirksiukas.gif

puikiai sekasi, trečios savaitės pabaigoj esu aš bigsmile.gif kol kas motyvacija dar nedingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 28, 20:04)

Aš irgi kją tik baigiau thumbup.gif
Kokie rezultatai??? ax.gif įdomu 1dienį bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 03 29, 11:33)
Aš irgi kją tik baigiau  thumbup.gif
Kokie rezultatai???  ax.gif  įdomu 1dienį bus biggrin.gif

Kojų ( tiksliau šlaunų ) apimtis sumažėjo maždaug 2 cm, o va pilvas tai sunkiai pasiduoda apie -0.5 cm doh.gif O kaip tavo rezultatai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 29, 19:51)
Kojų ( tiksliau šlaunų ) apimtis sumažėjo maždaug 2 cm, o va pilvas tai sunkiai pasiduoda apie -0.5 cm doh.gif O kaip tavo rezultatai? mirksiukas.gif

Pirmadienį iš ryto matuosius - tada ir parašysiu smile.gif bet per 2sav - tikiuosi bus -2kg biggrin.gif viskas aišku bus tik pirmadienį ax.gif
Bet, tai kaip šlaunys tavo sumažėjo bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif
o pilvas - tai žinai, kaip sakoma - pilvo presas treniruojamas virtuvėj, o ne sporto salėj biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 03 29, 21:02)
Pirmadienį iš ryto matuosius - tada ir parašysiu smile.gif bet per 2sav - tikiuosi bus -2kg  biggrin.gif viskas aišku bus tik pirmadienį  ax.gif
Bet, tai kaip šlaunys tavo sumažėjo  bigsmile.gif šaunuolė  thumbup.gif
o pilvas - tai žinai, kaip sakoma - pilvo presas treniruojamas virtuvėj, o ne sporto salėj  biggrin.gif  doh.gif

Na tie -2cm (maždaug) matosi tik kai išsimatuoji, o iš šono žiūrint sunku būtų pasakyt, kad tos kojos suplonėjo doh.gif O dėl preso, tai man jį treniruoti virtuvėje šimtą kartų sunkiau negu sporto salėj biggrin.gif Todėl ir tų rezultatų akivaizdžių dar nematyt, nes su subalansuota mityba jie tikrai būtų greičiau pasiekiami...nu nieko pažiūrėsiu po pusantro mėnesio ar pavyks tik su sumažintom porcijom ir Insanity pasiekt norimų rezultatų ax.gif
Atsakyti