QUOTE(JLab @ 2012 05 13, 08:29)
Sveikos, gal yra tu kurios jau ilga laika daro Zuzanos Workout`us(ZWOW)? Ar yra rezultatai nes man reikia rezultatu pilvo preso apaciai ir koju vidiniai daliai. Kojom ten tikrai pakankamai pratimu bet kaip su presu?
Yra sportuojanciu pagal Bodyrock ir Zuzana ne tik cia...
Nesportinsi koju pilvo apacios neturesi grazios

ta prasme nera zoninio sporto... tavo isvardytos zonos yra problemines moterims, nes tai labiausiai linkusios vietos dengtis riebaliukais..o norint tas viecikes grazias turet mum reik kovot su riebalu, o riebalas kovon itraukiamas, kai daromos cardio treniruotes ir jegos/pasipriesinimo treniruotes. beje pilvo apaciai ir apskritai pilvui svarbu stiprinti visa savo korpusa - laikysena, stuburas, soniniai raumenys pilvo nugaros srityje... atidziau pasinagrinek save pries veidrodi..paziurek.pilvas eina eina ir paskui staiga jau koju raumuo prasideda sonuose nuo bamos.. taigi kol netrineriruosi slaunu, tol pilvo apacia ir bus tokia kokios mes nenorim ..... darydama tik pratimus pilvui ir vidinem koju pusem, taip tu stiprinsi raumenis, bet jie sunkiai musis pro riebalini sluoksni, kuriam nei silta nei salta, kad tu atsilenkimus darai ar kojas skerycioji... tiesiog tada gali tik storesne pasijusti, nes raumuo pasipus, kartu pastumdamas/papusdamas riebalini sluoksni ir. todel buna sako.. va darau atsilenkimus ir isplatejau, ir zmones nescia saukia mane.... ir is vis atsilenkimai paskutinis pratimas kuri reiktu daryt, nes tai tiesiog stuburo lauzymas... ne mokykla cia kaip lauzantis per 30 s reikdavo padaryt norma.. jei ne tai esi ligonis vos ne..
ZWOW ir Bodyrock, LovingFit, ir kitos programos kaip P90X, Jilliam Michaels (JM), Insanity tinka, nes jos integruoja visa kuna, cardio, jegos treniruotes... jei darai trumpesnes treniruotes, po prakaito isliejimo dar padaryk po pora pratimu savo probleminem zonoms... nepamirsk cardio pratimu: tiesiog 10-15 minuciu po treniruotes paprasciausiai sokinek tarsi su virvute, keisdama greiti, zingsnelius... geriausia, kad treniruotes,ju intensyvumas, ilgumas keiciamos butu ir nedarytum kas diena visam kunui...
kitas dalykas, pilvo apaciai ..... mityba yra svarbiau nei sportas

gali kas diena drozti pilva ir kojas, bet jei valgysi bet KA ir bet KAIP ir bet KADA, tai nuosirdziai sakau nieko gero.. tik tiesiog kad sportuoji bus pliusas, bet juk mes jei judam, pradedam noret ir matyti rezultata, tiesa

?
bus klausimu rasyk, ir nepabek, ateik pasipasakot, kaip sekas
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 05 13, 08:13)
Labas rytas.
Šiandien laukia cardio su Insanity. Esu nusiteikus šiek tiek pajudėti šį tingų sekmadienį. Va , dar damušu kursinį ir lėksiu.
Pietum bandysiu kepti kukurūzų kruopų ir varškės apkepą

wish me luck,nes su virtuve nedažnai draugauju
Šaunuol! varai kaip už tėvynę

aš iš Mandy333 su=inojus apie Insanity, parsisiunčiau pavėpsot, tai jau prakaitas akis graužė nuo žiūrėjimo

Neapsiėmiau daryti vien dėl to, kad sudžiūčiau, nes ten labai cardio didelis krūvis ir daug jo. Draugė, kuri yra asmeninė trenerė, ėmės programos, tiesiog kad išmėgintų ir būtų žinių. Užtikau kad ją sporto klube darant su laikroduku intervalais, sakė patiko, labai pagerino aerobinį ir anaerobinį kvėpavimus, širdelę ir kojas sustiprino

Na kur nesustiprins juk vadinas INSANITY

ten tiesiog to juoduko entuziazmas užVELKA
Sėkmės kepant, pamatysi nėra kam neišeit - man tik žinau gautųsi plonas, nes iškilęs sukristų, kai vėstų

Dėčiau razinų daug arba abrikosų.... mmmm varškės dalykai iš vis.... aš lietuviškos pakiuką dar taupaus pyragiukui

)
Po vakar 46 minučių trefkės (nes užsiplėšiau keturis roundus vietoj trijų daryt...) tai akys išgraužtos nuo prakaito buvo, o šiandien jaučiuosi karšta, nes kaista visas kūnas, nors skaudens gal vakarop manau..

šiandien kažkas viršuj nusimato ir cardio šiek tiek
geros dienos