Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas 4u.gif

kiek daug jūs čia prikalbėjusios bigsmile.gif Mano sporto tvarkaraštis iš esmės pasikeitė biggrin.gif blush2.gif Daug darbų, tai sportuoju dabar tik kažkur 3kartus per savaitę pagal bodyrock programą (P90X kuriam laikui bus užmiršta blush2.gif nesijaučiu fiziškai dar jai pasiruošus)
Beja, nusipirkau linų sėmenų, nes prisikaičiau kokios jos geros ir naudingos. Tai sakiau dėsiu į salotas, bet gal galit patart, kur dar jas būtu galima panaudot? Bandelių ir duonų nekepu, tai šis variantas netinka... ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
....va as bjauri pabusiu ir parasysiu pastebejima, kad jums truksta tolerancijos g.gif graziai zuze atrodo blondinka, o be to gal ji pati gali nusprest kaip jai atrodyti, tie metai cia nepriciom, juk ir pensininkes dazosi plaukus...biski kartais bloga darosi, kokios jus naturalios ir tobulos doh.gif atrodo kitokiem cia nera vietos, na ne toms kur 1 kart per diena valgo gal, bet toms kur alaus buteliuka gal kartais isgeria, ar torto gabaliuka suraito....
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 12, 10:24)
Laba 4u.gif
....va as bjauri pabusiu ir parasysiu pastebejima, kad jums truksta tolerancijos g.gif  graziai zuze atrodo blondinka, o be to gal ji pati gali nusprest kaip jai atrodyti, tie metai cia nepriciom, juk ir pensininkes dazosi plaukus...biski kartais bloga darosi, kokios jus naturalios ir tobulos doh.gif atrodo kitokiem cia nera vietos, na ne toms kur 1 kart per diena valgo gal, bet toms kur alaus buteliuka gal kartais isgeria, ar torto gabaliuka suraito....

moterie, tau pms biggrin.gif uz tai 35 PUSH UP! ir 500 suoliuku smile.gif isgaruos pyktis 4u.gif
visos cia siaip tik juk pletkinam, juk paburbet apie kitu isvaizdas reik biggrin.gif apie savo ir netylim.. smile.gif mes tik spalva aptarem, bet pliusu isvardinom ir, kad atsigavus, kad miela malonu ja ziureti, sekti smile.gif O Tatjana ir vyrisku bruozu, bet ja seku negu ismoteriskejusiaja Liza, i kuria net nebeziuriu video... tiesiog nugi pavydas kalba pats uz save..nusportinau savo sagutes, o pas ja tokie bumbolai biggrin.gif

Bodyrock psl sedejau, ir nusirasinejau receptu, ir dabar blondine ji graziau atrodo, nei anksciau blondiniska kai buvo..ta spalva kitokia... ir va ka reiskia Califonijoj gyvent..eh idegis grazus, kunas kitaip atrodo.. ehhhh isbalusiai cia man sneket... tai va receptu sarasa MUST DO vel papildziau... tuoj 200 pasieks... nu zodziu..

Einu i parde pasiprekint, kol pusrycius virskinu, paskui sportuosiu, pietausiu, vakarienei light chnky salads darysiuos pagal Zuze.

Nepyk, Mandy wink.gif tau 333 balionai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 05 12, 10:17)
Labas  4u.gif

kiek daug jūs čia prikalbėjusios  bigsmile.gif  Mano sporto tvarkaraštis iš esmės pasikeitė  biggrin.gif  blush2.gif  Daug darbų, tai sportuoju dabar tik kažkur 3kartus per savaitę pagal bodyrock programą (P90X kuriam laikui bus užmiršta  blush2.gif  nesijaučiu fiziškai dar jai pasiruošus)
Beja, nusipirkau linų sėmenų, nes prisikaičiau kokios jos geros ir naudingos. Tai sakiau dėsiu į salotas, bet gal galit  patart, kur dar jas būtu galima panaudot? Bandelių ir duonų nekepu, tai šis variantas netinka...  ax.gif

jei daraisi kokteilius , berkis, i jogurtus berkis, i koses, saukstuku pakabinus ir vienas gali valgyt, man skanu bet slidu biggrin.gif ir i sriuba gali isiberti..visur jos eina, nes specifinio skonio neturi, o zarnynui laaabiai gerai.
Atsakyti
Susigundžiau svarmenėlius nusipirkti, ką pasiūlytumėt, gal bent kokių rekomendacijų turit? g.gif
Jei vieną porą nusipirkčiau, tai vėliau vieni bus per lengvi, reiks kitų ir taip vėl pirkti reiks, o anie dulkės. Su buteliu kažkaip nesinori, nes nelygiai svoris pasiskirsto ir nepatogi forma.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 12, 11:39)
moterie, tau pms biggrin.gif uz tai 35 PUSH UP! ir 500 suoliuku smile.gif isgaruos pyktis  4u.gif
visos cia siaip tik juk pletkinam, juk paburbet apie kitu isvaizdas reik biggrin.gif apie savo ir netylim.. smile.gif mes tik spalva aptarem, bet pliusu isvardinom ir, kad atsigavus, kad miela malonu ja ziureti, sekti smile.gif O Tatjana ir vyrisku bruozu, bet ja seku negu ismoteriskejusiaja Liza, i kuria net nebeziuriu video... tiesiog nugi pavydas kalba pats uz save..nusportinau savo sagutes, o pas ja tokie bumbolai biggrin.gif
Nepyk, Mandy wink.gif tau 333 balionai  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif yra pms, ir cia ne pyktis o pastebejimas(sakiau anakart kad mes lietuviai kritikos nepriimam biggrin.gif ) ...kad viskas cia per tobula pradejo darytis...man buna daznai blogu dienu tiek su sportu, tiek su maistu...bet pradejau vengt apie tai cia rasyt, nes krentu is kontesto...tiesiog parasiau, kaip man pasirode...atvirumas irgi netoleruotinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 05 12, 12:17)
Beja, nusipirkau linų sėmenų, nes prisikaičiau kokios jos geros ir naudingos. Tai sakiau dėsiu į salotas, bet gal galit  patart, kur dar jas būtu galima panaudot? Bandelių ir duonų nekepu, tai šis variantas netinka...  ax.gif

Kad ir į ryžių košę, kad ir į pasukas ar kefyrą, jei geri. Man regis tikrai nepamaišys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 12, 12:24)
Laba 4u.gif
....va as bjauri pabusiu ir parasysiu pastebejima, kad jums truksta tolerancijos g.gif  graziai zuze atrodo blondinka, o be to gal ji pati gali nusprest kaip jai atrodyti, tie metai cia nepriciom, juk ir pensininkes dazosi plaukus...biski kartais bloga darosi, kokios jus naturalios ir tobulos doh.gif atrodo kitokiem cia nera vietos, na ne toms kur 1 kart per diena valgo gal, bet toms kur alaus buteliuka gal kartais isgeria, ar torto gabaliuka suraito....

Kas be nuodėmės, lai meta į mane akmenį mirksiukas.gif Visuose bobiškuose kolektyvuose viena kitą apkalbinėja ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
linu seklas berods reik sumalti, tada geriau ornizmas pasisavina.

o hanteliuku buna ir isardomu tokiu. jeigu nori sunkiau - prisuki daugiau baronku, lengviau - nuimi. as tokius turiu. nuo 1.5kg iki nepakelimo.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 12, 12:02)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  yra pms, ir cia ne pyktis o pastebejimas(sakiau anakart kad mes lietuviai kritikos nepriimam biggrin.gif  ) ...kad viskas cia per tobula pradejo darytis...man buna daznai blogu dienu tiek su sportu, tiek su maistu...bet pradejau vengt apie tai cia rasyt, nes krentu is kontesto...tiesiog parasiau, kaip man pasirode...atvirumas irgi netoleruotinas smile.gif

aik tu dek ir neliudek biggrin.gif pasakokis kad ir nesportini... fii mes cia apsirijusios daznai sedim ir rasom, kad va laukia sportas.. o paskui ant rytojaus parasom (na as) ai zinot lijo lauke... sikna prie sofos prilipus buvo...ar kaimynu skalbianke girdejos... dabar busiu nemandagi, nes pilna burna rasau biggrin.gif nu tokios skanios Zuzes salotos spinatu, tuno,pupeliu,apelsina dejau, feta,avokadas, ir uzpilta medaus,garstyciu, jogurto padazu.... kaip nevalgius puse metu jauciuos. biggrin.gif

ir siaip taip mes va kritikos nepriimam, bijom.bet apkalbom nu nepavadinsi, siaip apie isvaizda moterys linkusios sneket... sako buk grazi, nes kitos pavydes biggrin.gif ner Zuzes kolektyve cia, o tobulumo tuo labiau wink.gif butu tobula, butu nenormalu... nei cia viena tobulai maitinas, nei sportuoja... net fitnesistai kimsdami baltymus netobulai maitinas... nes organizmui ne vien tik baltymu reik... ir as netobulai cia aiskinu dabar biggrin.gif vis tik pilna burna...
nepyk mergyt wink.gif meskiukas tau! hug
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 12, 13:55)

na gi sakau, kad nepykstu biggrin.gif tik va pms, o tos mintys sukosi senai galvoje...tai issiliejau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 12, 15:46)
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 12, 13:55)

na gi sakau, kad nepykstu biggrin.gif tik va pms, o tos mintys sukosi senai galvoje...tai issiliejau biggrin.gif ax.gif

sveika taip padaryt smile.gif o aš nusikalus... kambarį valiau, dėžes draskiau - nuo riešutų, proteinų siuntinių dulkes valiau, ko nemėgstu ir nedarau..galva sukas biggrin.gif nu per išeigines vis tiek noriu sportint savo įprastu laiku, nieko nežinau... neina man atsidrožti dieną, varyt į dušą ir vakare vis tiek kaip nesiprausus eit lovon biggrin.gif
einu skalbinių į sodą džiaustyt, saulė juk šiandien čia ir karštis..13 karščio. vėl kris iki tų 8 nuo ryt.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 12, 16:52)

na as nieko gero nenuveikiau, dirbau iki 11, po to vaika i kina veziau, apsipirkau...vakar pamyniau elipsini vos 30 min., nors visiskai rankos nekilo ka daryt...bet nors tiek...siandien gal ka nuveiksiu, virsutinei daliai reiktu kruvio kokio g.gif
Atsakyti
Aš geriu alų kartais... meskit Puntuką į mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ai, ir dar snikerį vakar suvalgiau. Po kokių pusės metų pirmą kartą thumbup.gif

O dar kai perskaičiau, rašėt, koks vargas pasidaryti kvadračiukus, tai visai ramu pasidarė. Reiškias neturėsiu, nu ir nereikia. Graži ir be kvadratėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 12 gegužės 2012 - 17:42