Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na sveikutes, su nauja savaites pradzia biggrin.gif man jau 6ta savaite su JM BR thumbup.gif
savaitgalis su maisto nukrypimais buvo,' bet nieko tokio' ( kaip mano vaikas sako) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinute84: 14 gegužės 2012 - 12:34
QUOTE(irmulia @ 2012 05 14, 11:16)
puikus principas ,nėra ką ir pridurti  thumbup.gif  ir tai veikia iš tiesų  bigsmile.gif

as ir klausau saves ko noriu, o as daug zoles megeja.. na nerukyt... biggrin.gif einu namo po darbo ir seiletekis, kaip svajoju apie salotu bliuda (zalesis koks, o paskui ko yra namie.. ) ir tada riesutai/suriai/sardines/kiausiniai/ar saltos vistienos.. dar imetu slyva (na derinas man nes skanu suru saldu) ir viskas... man rojus...

o va kazko kitko sunkiai uzsimanyt galiu.. nes paprasciausiai jei koki mesiuka pjaustau ar ka, tai paragauju tiek ir uztenka skonio receptoriams patenkinti... o kai matyt namie tu blogu dalyku nebuna ,na kai buna, tai ten MB ne mano , tai tiesiog karstis nemusa ziurint .
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 14, 11:22)
tai pati jaunystė  thumbup.gif
Jo jo,pasirankiok,mes tai skinam tas nedilginančias,jose,kiek žinau,identiškai visko,kiek ir dilginančiose... Mūsų kaimelis taip pat, galima sakyti, ganėtinai ekologiškas,beveik vienkiemis smile.gif O rūgštynių kiek pridygo.... Tik nežinojau,kad negalima jų virti,susidaro kžk rūgštis  g.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tikrai,nė nebūčiau pagalvojus,kad galima jaustis taip puikiai,jokio pūtimo ar kitų nemalonių pojūčių(užmerki akis ir įsivaizduoji,ko norėtum  lotuliukas.gif  wub.gif )
Sedindriuke,o tau neatsibosta maistas keksiukų pavidalu?

MO, drinks_cheers.gif
va kad keksiukai pas mane tiek saldus tiek is mesos biggrin.gif nes patogu kepti, vien tik del to ir dar grazus nesiklere neisbege.. va siandien kotletus kepsiu, nieko nezinau biggrin.gif orkaitej patogiau butu, bet zuvies kotletu noriu, ai pastovesiu prie keptuves, ne bulves kast.. smile.gif
makaronus paauglystej tevalgius, tai apie juos nezinau, bet kai MB juos perku, tai sakau gal sitos formos nori, o jam tas pats ,bile maistas. eh man kaspinukus kita syki idomiau bent virti butu doh.gif
o del savijautos ir te bokala drinks_cheers.gif putimai ir pan... o atrode kas cia tas vaisius vakare... o vakare nebevalgant vaisiu, pasirodo man tik geriau.. va ka reiskia paeksperimentuot su savim, ir isdeliot produktus kitaip.
As tikrai jums nuosirdziai pavydziu kaimeliu ir apzelusiu patvoriu ir jusu nelaikau neapsiravejusiom smile.gif neravekit smile.gif o dar ir pasidziovinkit ziemai, jei jau paravesit smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 14, 11:32)
na sveikutes, su nauja savaites pradzia  biggrin.gif  man jau 6ta savaite su JM BR  thumbup.gif
savaitgalis  su maisto nukrypimais buvo,' bet nieko tokio' ( kaip mano vaikas sako) smile.gif

Per nejudrias dienas man, kai iseigines, tai jauciu kaip net ir salotu bliudo dienai uztektu nes neissijudina viskas, kaip kad darbo dienom, tai atrodo, kad persivalges visada.. keista taip, bet pastebiu ne pirma syki. bet tiesiog valgau savo ritmu, ir tokiu paciu maisto kiekiu, nu ne man pavalgius pusrycius ar pietus daugiau nebevalgyt.. tiek alintis neketinu. maistas skanu smile.gif o sportas ir smile.gif
Tinute, tu pries JM darei sporta? ar tik JM pati pradzia? be begiojimo klausiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 14 gegužės 2012 - 12:59
Sveikos sportininkės smile.gif Labai norėčiau patarimų dėl sporto. Esu liekna,kai kurie sako kad net per daug. Nusprendžiau sportuoti smile.gif dėl sveikatos,sutvirtint kūną. Bet nežinau ką daryti,nes rankoms raumenukų užtenka,presas irgi geras..nenoriu daugiau raumenų šiose vietose. Kojos plonokos,bet užmatau celiulitą. Tai pastarasias 3sav.dariau pratimus kojoms,užpakaliukui. Bet vistiek sunkiai susigaudau. Raumenukai patvirtejo kojų..bet gal reiktų vistiek visą kūną mankštinti? Prieš savaitę radau Lizos puslapį,tai panaudojau kelis naujus pratimus. Man patiko smile.gif bet gal pradžiai reikėtų kažko kito.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 14, 11:46)

Labas,
oho, kas čia? Čia visiems? g.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 05 14, 12:07)
Poniute ne poniute  biggrin.gif  jezau kaip noreta igelti  doh.gif  tik nematau tikslo to daryti  bigsmile.gif  . Uzsukau sudalyvauti apklausoj ,papasakot kiek daznai sveriuosi ir apie savo valgymo iprocius ,kuriu net nepersu kitiems , o cia kad uzpuole mane visas tuntas "sportininkiu"  blink.gif . geda turetu toms buti  blush2.gif

Šiaip čia ne svėrimosi ir ne valgymo tema, o sporto, SPORTO bigsmile.gif Čia šneka sportuojančios ir gana intensyviai mirksiukas.gif
Na tai dabar ir mane kalk prie kryžiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 14, 14:08)

Aš tai mielai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 14, 11:56)
neerzini smile.gif viskas cia gerai, o dar geriau kad tavo smaguriavimai yra su mesyte (vytinta net daktarai vaikams liepia valgyt, kai gelezies kiekis kraujy krenta!),o ne miltu ir sviestu misiniai sausainiu ir pyragu pavadinimu... va tikiuos ir mazyliui i rankas bruksi mesos gabaliuka ar vaisu, ar darzove, kazka sveiko ir naudingo nei sausaini neaisku koki (zinoma, sveiku ir naudingu sausainiu yra, ypac jei namie kepti) ar dantis dazanti ciupa ciups. As is vis uz namini maista, ir ne pakuotes, ir dar slamsto saly gyvenant ir kai kudikiai nepaeinantys, o jau cipsu pakelius nulaikantys po akim kasdien buna.
Papildyta:
riekele virtuvej tos duoneles liko, sakau MB va tau liko paskutine, bent paragaut... ba neragauji nieko. sako juk ragavau ta bananu duonele. Sakau blynnnn ten ta kita buvo!!! o ccia jau dar kita, ir pries ja dar kiek visko buvo!!! ot tai biggrin.gif:D:D

mhm i tofu det kakavas ir sokoladus geriausia, kad numust ta skoni, nors jis toks neutralus bet specifiskumo turi.

Man siandien reik prasikept kazka, kad darban butu ka nestis.. jauciu keksiukai bus ..selenu ir bananu.

Visiskai tau pritariu del naminio maisto drinks_cheers.gif , nes tai ka parduoda prekybos centruose tai viskas su cmeminiais priedais ,visokiais koncervantais ir saldikliais pagaminta,kad tik laikytu nesugedes ilgiau doh.gif doh.gif doh.gif . Pati nemegstu ir vaikui neperku antrarusiu desru ir desreliu ,savo mazylei duodu viska kas geriausia (pati perku mesa is ukininku ir malu kukulaicius ,is ju su darzovem mazajai verdu kosytes .paskaninu linu semenu aliejaus sauksteliu ,kad virskinimas butu lengvesnis rolleyes.gif ) ,is ukininku perku namini piena thumbup.gif , grietine tik kaimiska (ji tokia saldi ,mmm ... ) ir varske tik kaimiska ,is jos puikus virtinukai iseina thumbup.gif . Vaikas labai megsta is ukininko pirkta palendrica ax.gif ,taip plonai atpjaunu ,tai labai gerai valgo ,o as galiu tik pasidziaugti ,kad auga stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 14, 14:10)
Aš tai mielai  lotuliukas.gif

Bet bet bet... aš ...... spardysiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 14, 14:12)
Bet bet bet... aš ...... spardysiuos tongue.gif

Tada Sedindriukės keksiukais užmėtysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 14, 14:12)
Tada Sedindriukės keksiukais užmėtysim  lotuliukas.gif

Baisu žodž, nei badauju, nei tik sveriuos, o pirmiausia sportuoju ir likau kalčiausia dry.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 14, 13:08)
Labas,
oho, kas čia? Čia visiems? g.gif
Papildyta:

Šiaip čia ne svėrimosi ir ne valgymo tema, o sporto, SPORTO bigsmile.gif Čia šneka sportuojančios ir gana intensyviai mirksiukas.gif

Tvirtai laikykis ,KALU bash.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Juokauju mirksiukas.gif . Na bet temos pradzioje yra tokia apklausa - Kiek kartu sveriates ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 14, 14:16)
Tvirtai laikykis ,KALU  bash.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  . Juokauju  mirksiukas.gif  . Na bet temos  pradzioje yra tokia apklausa - Kiek kartu sveriates ?  bigsmile.gif

Bet tema pirmiausia sportas namuose, sportuojančioms namuose ir tai temų dalyvių klausiama, o ne viso forumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 14, 13:18)
Bet tema pirmiausia sportas namuose, sportuojančioms namuose ir tai temų dalyvių klausiama, o ne viso forumo biggrin.gif

sunglasses2.gif o gal as busima temos dalyve liezuvis.gif
Atsakyti