QUOTE(irmulia @ 2012 05 14, 11:16)
puikus principas ,nėra ką ir pridurti

ir tai veikia iš tiesų
as ir klausau saves ko noriu, o as daug zoles megeja.. na nerukyt...

einu namo po darbo ir seiletekis, kaip svajoju apie salotu bliuda (zalesis koks, o paskui ko yra namie.. ) ir tada riesutai/suriai/sardines/kiausiniai/ar saltos vistienos.. dar imetu slyva (na derinas man nes skanu suru saldu) ir viskas... man rojus...
o va kazko kitko sunkiai uzsimanyt galiu.. nes paprasciausiai jei koki mesiuka pjaustau ar ka, tai paragauju tiek ir uztenka skonio receptoriams patenkinti... o kai matyt namie tu blogu dalyku nebuna ,na kai buna, tai ten MB ne mano , tai tiesiog karstis nemusa ziurint .
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 14, 11:22)
tai pati jaunystė
Jo jo,pasirankiok,mes tai skinam tas nedilginančias,jose,kiek žinau,identiškai visko,kiek ir dilginančiose... Mūsų kaimelis taip pat, galima sakyti, ganėtinai ekologiškas,beveik vienkiemis

O rūgštynių kiek pridygo.... Tik nežinojau,kad negalima jų virti,susidaro kžk rūgštis
Papildyta:
Tikrai,nė nebūčiau pagalvojus,kad galima jaustis taip puikiai,jokio pūtimo ar kitų nemalonių pojūčių(užmerki akis ir įsivaizduoji,ko norėtum

)
Sedindriuke,o tau neatsibosta maistas keksiukų pavidalu?
MO,
va kad keksiukai pas mane tiek saldus tiek is mesos

nes patogu kepti, vien tik del to ir dar grazus nesiklere neisbege.. va siandien kotletus kepsiu, nieko nezinau

orkaitej patogiau butu, bet zuvies kotletu noriu, ai pastovesiu prie keptuves, ne bulves kast..

makaronus paauglystej tevalgius, tai apie juos nezinau, bet kai MB juos perku, tai sakau gal sitos formos nori, o jam tas pats ,bile maistas. eh man kaspinukus kita syki idomiau bent virti butu

o del savijautos ir te bokala

putimai ir pan... o atrode kas cia tas vaisius vakare... o vakare nebevalgant vaisiu, pasirodo man tik geriau.. va ka reiskia paeksperimentuot su savim, ir isdeliot produktus kitaip.
As tikrai jums nuosirdziai pavydziu kaimeliu ir apzelusiu patvoriu ir jusu nelaikau neapsiravejusiom

neravekit

o dar ir pasidziovinkit ziemai, jei jau paravesit
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 14, 11:32)
na sveikutes, su nauja savaites pradzia

man jau 6ta savaite su JM BR
savaitgalis su maisto nukrypimais buvo,' bet nieko tokio' ( kaip mano vaikas sako)
Per nejudrias dienas man, kai iseigines, tai jauciu kaip net ir salotu bliudo dienai uztektu nes neissijudina viskas, kaip kad darbo dienom, tai atrodo, kad persivalges visada.. keista taip, bet pastebiu ne pirma syki. bet tiesiog valgau savo ritmu, ir tokiu paciu maisto kiekiu, nu ne man pavalgius pusrycius ar pietus daugiau nebevalgyt.. tiek alintis neketinu. maistas skanu

o sportas ir

Tinute, tu pries JM darei sporta? ar tik JM pati pradzia? be begiojimo klausiu...