Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 06, 19:07)
skambineji i savo darba biggrin.gif:D:D ? per iseigines? biggrin.gif jo paskui kur neissizergsi biggrin.gif:D

na matai alkoholi esu gerus paskutini syki kai londone buvau, prie kompanijos..vynelio... ir tai as preferinu vyniuka paprasta ir dar butu kuo geriau rugstesnis, t.y sausesnis.. maziau issigeria kai ner labai skanu biggrin.gif o saldumo jau tiesiog nepernesu to cukrinio biggrin.gif ypac jei dar va esu po sporto, tai tikrai negersiu... biggrin.gif

apsiputau vista, salotom, kuriose dar semkiu ivariau o padazui kaip visada naudoju citrinu sultis, druskike, pipiriukai ir riesutu sviestas, vietoj aliejaus... beje, nepilu niekada aliejaus net ir taip zalias salotas valgydama... kokia slapesne darzove idejus (pomidoras, agurkai, raug agurkai... ) ir nereik jokiu alieju... geriau riebalas is riesutu salotose...

del puskiu..jaja tada ispampsta visos kuno dalys... ir nevalgius susilenkt sunku buna.. biggrin.gif:D laikykis, nesprok! biggrin.gif

...ne i ta darba skambineju, i kita( taigi dirbu per 2 vietas) ax.gif
na as labai labai retai geriu....bet megstu kalbet apie gerimus lotuliukas.gif as turiu viena megstama kokteiliuka, tai dazniausiai ji geriu jei jau geriu...vynu, stipriu gerimu nemegstu ( niu pasilpneja, praskiedus) smile.gif
as dedu alieju, kitaip negaliu nuryt.. ax.gif
...vaje, kokia ispumpus esu....mano 6-pakas dingo g.gif ...niu ryte atsiras biggrin.gif
siandien eisiu gult su vistom doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 06, 18:15)
ai, žinok, pripratau ir man tai norma  ax.gif  tiesiog man smagu, sekti svorį, apimtis ir tiek  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 06, 20:16)
....
...vaje, kokia ispumpus esu....mano 6-pakas dingo g.gif ...niu ryte atsiras biggrin.gif

va va, aš jei privalgau ne to, tai jokio six'pako nesimato doh.gif tada ir per klubus jaučiuosi it balionas.... na bet jei viskas yra tvarkingai su mityba - tada galiu džiaugtis beveik plokščiu pilveliu ... na tas apatinis dar riebaliuku pasidengęs biggrin.gif bet jau jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 06, 18:16)
...ne  i ta darba skambineju, i kita( taigi dirbu per 2 vietas) ax.gif
na as labai labai retai geriu....bet megstu kalbet apie gerimus lotuliukas.gif as turiu viena megstama kokteiliuka, tai dazniausiai ji geriu jei jau geriu...vynu, stipriu gerimu nemegstu ( niu pasilpneja, praskiedus) smile.gif
as dedu alieju, kitaip negaliu nuryt.. ax.gif
siandien eisiu gult su vistom doh.gif  blush2.gif

6packas ryte tik matos..arba kai is darbo griztu, jau po pietu bunu apsivirskinus, vel idubus, tai pasitampius pries veidrodi matos.o sian sportinau pries vakariene tai po trefkes gerai gulejo 6packas ant mano pilvo biggrin.gif aisku tas 6packas yra plokstesnis nei fitnesisciu, nes ju tai raumenukai papusti labiau buna...
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 06, 18:22)
va va, aš jei privalgau ne to,  tai jokio six'pako nesimato  doh.gif tada ir per klubus jaučiuosi it balionas.... na bet jei viskas yra tvarkingai su mityba - tada galiu džiaugtis beveik plokščiu pilveliu ... na tas apatinis dar riebaliuku pasidengęs  biggrin.gif  bet jau jau  ax.gif

per klubus tai ne, bet per leskas pacias biggrin.gif ryte isoki i dzinsus ir jauti jau glaudzias ne taip.. biggrin.gif o patinka kai nesiglaudzia.. biggrin.gif bet po darbo visada glaudzia snes automatiskai kai darbas ant koju, kojos patinsta pasipucia, o koju treniruociu diena visada remsis i dzinsus biggrin.gif jo teorijas isvedineju biggrin.gif

kava laku...
Atsakyti
Paaiškinkit man dėl tų abs'ų biggrin.gif
Kodėl taip sunku juos išgaut? g.gif ir juk sako, kad nereik daryt pratimų abs'ams, o kardio, kad turėtum six pack'ą. Kam tuomet tie pratimai abs'ams sukurti? negi jie tokie nenaudingi? (nervina, kad neišgaunu aš jų, tai ir aplanko tokie klausimai) biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 05 06, 19:06)
Kodėl taip sunku juos išgaut?  g.gif  ir juk sako, kad nereik daryt pratimų abs'ams, o kardio, kad turėtum six pack'ą. Kam tuomet tie pratimai abs'ams sukurti? negi jie tokie nenaudingi? (nervina, kad neišgaunu aš jų, tai ir aplanko tokie klausimai) biggrin.gif blush2.gif

Matai, kad ryskus abs butu, turi buti bendras riebalinis kuno sluoksnis mazas. O bendra riebalini sluoksni sumazint Cardio reik daryt ir mityba tvarkinga. ABS pratimai svarbu stiprinti raumeni, papumpuoti, kad pasipustu... bet jei vien tik abs daryt ar vien tik kojom pratimus, tai kakuti ir turesi... siaip ABS yra mityba mityba mityba.. ir sportukas....

Klausimai yra gerai wink.gif
Atsakyti
Ačiū Sedindriuke už temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 05 06, 19:06)
Kodėl taip sunku juos išgaut?  g.gif  ir juk sako, kad nereik daryt pratimų abs'ams, o kardio, kad turėtum six pack'ą. Kam tuomet tie pratimai abs'ams sukurti? negi jie tokie nenaudingi? (nervina, kad neišgaunu aš jų, tai ir aplanko tokie klausimai) biggrin.gif blush2.gif

ir dar todel, kad moterys paprastai turi didesni kieki riebalinio sluoksnio, negu vyrai. vyrukams absai lengvai islenda. o moterim reik daug daugiau nusikudint. o nusikudinus ziurek sutrinka hormonu pusiausvyra, isnyksta menesines, iskrenta plaukai ir nagai, ir dar usai pradeda augt, va. lotuliukas.gif

visi abs'us turi, tik pro lasiaka ju paprasciausiai nematyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 gegužės 2012 - 21:14
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 06, 21:14)
kakuti ir turesi...

Tada aš jį ir turėsiu lotuliukas.gif

Siaubingai siaubingai pykstu ant savo brolio. Dingo, mes čia jaudinamės, o jis blin... Žodžiu parą laiko jį laidoji, o po to per aplinkui sužinai, kad prie jūros išdūmė. Nekenčiu, kai žmonės taip elgiasi. Ir dar artimi...

Pasiguodžiau... blush2.gif
Atsakyti
Sedindriuke, aciu uz naujus namucius thumbup.gif faini thumbup.gif
Mandy333 pas tave atejo, o pas mane iseina, snd. turetu bus paskutine diena biggrin.gif
Pagal grafika sportui- offas, ryt prasideda 5ta savaite su JM BR , laukiu thumbup.gif
beje, del sverimosi- tai as kasdien , esu irgi manijake lotuliukas.gif kiekviena grama seku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 06, 19:36)

prasom smile.gif)

QUOTE(jautiena @ 2012 05 06, 20:12)
ir dar todel, kad moterys paprastai turi didesni kieki riebalinio sluoksnio, negu vyrai. vyrukams absai lengvai islenda. o moterim reik daug daugiau nusikudint. o nusikudinus ziurek sutrinka hormonu pusiausvyra, isnyksta menesines, iskrenta plaukai ir nagai, ir dar usai pradeda augt, va.  lotuliukas.gif

visi abs'us turi, tik pro lasiaka ju paprasciausiai nematyt.

taip!!!! thumbup.gif nagai ir ragai nukrenta biggrin.gif:D plaukai ir biggrin.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 05 06, 20:41)

Siaubingai siaubingai pykstu ant savo brolio. Dingo, mes čia jaudinamės, o jis blin... Žodžiu parą laiko jį laidoji, o po to per aplinkui sužinai, kad prie jūros išdūmė. Nekenčiu, kai žmonės taip elgiasi. Ir dar artimi...

Pasiguodžiau... blush2.gif

suprantu..kaip nemegstu ir tokio neatsakingumo...

QUOTE(tinute84 @ 2012 05 06, 20:44)

prasom thumbup.gif saunuole, kad sporto LAUKI !!! jegaaaa!!! biggrin.gif

as pavakarojau su drauge: arbatos puodelis, ledu stiklinaites biggrin.gif dabar pakepiau ala kotletai: malta krutinele, sojos farso ir pastarnokas+morka+svogunas. viskas sumalta kombainu, kario prieskoniu, druskos, pipiru, petrusku dziovintu ir viskas i orkaite kotletukais/kukuliukais/keksiukais (nes formelese). bus visai savaitei darban nestis... biggrin.gif:D biski veloka.. bet kada gi prasikepsi maistelio... biggrin.gif

labanakt.
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 05 06, 22:12)
.. o nusikudinus ziurek sutrinka hormonu pusiausvyra, isnyksta menesines, iskrenta plaukai ir nagai, ir dar usai pradeda augt, va.  lotuliukas.gif

niu ir ką, buvau gerai nusikūdinusi iki six'pako išlindimo - oda atrodė pasakiškai , plaukai žvilgantys ir neslinko, nagai stiprūs, nelūžinėjantys kokie... taigi, ne taisyklė visa tai tongue.gif tiesiog organizmui užteko visų reikalingų maisto medžiagų, mineralų it tiek ax.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 07, 01:07)

žiū, vakar su MB intensyviai apie sveikus ir įprastus desertus diskutavome... biggrin.gif na ir ką.. priėjome bendros nuomonės, kad vis gi geriau mažas gabalytis įprasto bet skanaus, nei didelis gabalas sveiko bet neskanaus deserto... lotuliukas.gif

taip peršasi kita išvada , sveikas desertas tiesiog 100 % privalo būti skanus biggrin.gif

visos šios kalbos kilo dėl to man superinio pyrago, subyrėjusio trupiniais... MB jį įvertino kaip nieko, bet kitą kartą jo neverta kepti.... lotuliukas.gif ...ir įtik tam išlepusiam vyriškam skoniui...

... bet kad paprastą valytą baltą cukrų verta keisti natūraliu medumi - tai faktas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 06, 22:41)
...
Siaubingai siaubingai pykstu ant savo brolio....

gerai, kad visas laimingai baigėsi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 06, 22:44)
.... ryt prasideda 5ta savaite su JM BR , laukiu  thumbup.gif

net užpavydėjau baltai... bigsmile.gif pati dabar esu kiek pristabdžiusi JM unsure.gif
Atsakyti