Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 07, 04:21)
žiū, vakar su MB intensyviai apie sveikus ir įprastus desertus diskutavome...  biggrin.gif  na ir ką.. priėjome bendros nuomonės, kad vis gi geriau mažas gabalytis įprasto bet skanaus, nei didelis gabalas sveiko bet neskanaus deserto...  lotuliukas.gif

taip peršasi kita išvada , sveikas desertas tiesiog 100 % privalo būti skanus  biggrin.gif

Na svarbu nusidziovinti neprarandant raumens, o ne kudintis su viskuom kartu, be israiskingumo... Ir svartu tada mityboj riebalu neismest.. Va tos klaida daro kur dietinas, kudinas, ismetusios riebalus, o ziurekit geriau angliavandenius....ypac tuos prastus, perdirbtus... Man aktualu raumuo, o ne kudejimas del mazesnio valgymo, nes taip tik raumuo vandeni praranda o ne riebalinis sluoksnis mazeja... dziovinantis reik kaip tik baltymini maista vartot, tvarkingai anglis vartot ir riebalus, ir cardio bei jegos treniruotes... kitaip tai kudejimas del vandens netekimo gaunas... Bet cia pas mus besikudinanciu vos bevalganciu nera, tiesaa? wink.gif

Irmulia, tau ir prigimtis padejo nudziut smile.gif O va kriausikems ne taip lengva nusidziovint...
Ir is esmes nereik labai jau didelio nusidziovinimo, kad matytus raumuo... mes namines sportininkes, padziut galim per ilgesni laika sau leist, o ne kaip fitnesistes per 1-2-3-4 savaites.... musu organizmai ilgeliau islaiko ta reikala, nei fitnesisciu nusidziovinimas staigesnis...

Del pyragu ir visko vyriskam skoniui biggrin.gif Jo is tiesu gal ir geriau tie ala desertai, bet man tiesiog nebereik ju, aisku papuls ir vestuves vssara ir kaip, tada ir kalbesiu, gal ir paragausiu gundancio torto..o tikrai negundo su tais baltais kremais, beze..man turi but riesutu viduj ar isorej biggrin.gif:D
O pyragus kepant pamirst zodi 'sveikas, sveikesnis, si bei ta pakeiciau...'' ir tiks vyriskiui.... o dar salia ledu bumbuliuka idejus.. biggrin.gif matai daznai daug kas propaguoja geriau maziuka tikro saikingai, nei netikro... bet kiek tokiu kurie ta gabaliuuka tikro torto uzskaito iskart..juk reik antro ir trecio pakartojimo biggrin.gif o is esmes valgyk tu ta gabliuka, kuris tavo trecdali raciono jau sudaro, bet tada nebemaisyk karbonadu ant virsaus biggrin.gif aisku kaip aplinkiniai paziures, jei tik torto gabala tevalgysiu biggrin.gif o kiti kirs baltas misraines, saltus uzkandzius, paskui tris karstus patiekalus biggrin.gif cia siaip is lietuvisko stalo tradiciju biggrin.gif:D

zinoma, kai 80 proc mityba yra tvarkinga, tai ta 20 ir varijuoji pagal savo isitikinimus, norus, to momentu seiletekius biggrin.gif jei butent ta diena ziuri i Brigadeiro ir nori jo, o ne salia stovincios kriauses...tai aisku pirmyn. kitom dienom jau nebenoresi zmogus gal biggrin.gif

Vakare kai kepiau savo kotletus darbui savaite: vyriskis 'o kvepia mesiskas maistas'.. sakau kotletai..sako kokie. sakau vistienos, morku, svoguno, pastarnoko (jokiu lipinamu produktu, nes krutinele sublenderiavus ji lipni pasidaro biggrin.gif ).... viskas, paminejau pastarnoka.... nesvarbu, kad MB net nezino kas tas daiktas normaliai... fi fi fi zodziu man ir kepk, bet nedek tu nesamoniu ir pan... kodel negali normalaus kept..ar pan..na kartais is alkunes noris paleist..... teko atkirst kad ir pats nezinodamas dar ne tiek suvalges yra ir nenumire... (blin ir padekot turetu... ir tai jei jau gaminu vyriskiui tai ir gamini tradiciskai, vyriskai, sociai..o cia dar....is alkunes kirst blin biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 gegužės 2012 - 08:27
matyt ir bus ta prigimtis kūdoji hihihi.gif

va va , tai kad įdomiausia, jog seniau tikrai mirdavau dėl visų saldžių dalykų, dabar jau net žiūrėti į jų nebegaliu doh.gif tiesiog nebetraukia visiškai, o jau dėl tortų su visais tais sviestiniais kremais ar grietinelės ir t.t.t. - iš vis patyliu doh.gif , veukt.... lotuliukas.gif

na jei kalbant apie tą vieną vienintelį gabalytį torto ar kito saldumo, tai jis tikrai nieko blogo nepadaro ( apart to, kad tai tas blogas cukrus ir tuščios kalorijos nuodijančios organizmą... jei užsimerkiu ir nuveju šias mintis, tai nesveiko deserto galiu atsikąsti... lotuliukas.gif jei nepavyksta, tada desertą užledžiu kitam smaližiui ) ax.gif

jojo, drinks_cheers.gif mityba deja, net labai įtakoja rezultatus - sportuok tu kiek tik nori net iki numirimo, bet jei rysi visokius riebalais aptekusius mėsgalius ar laižysi grietinėlę litrais, nebus nei ABS'o normalaus ir meilės rankenos bujos... biggrin.gif šia tema irgi vakar su MB išsidiskutavome iki negalėjimo hihihi.gif

ir dar - kadangi pastarąjį mėnesį kasdien senamiestyje sukiojamės po n valandų ( jap, tas pats žingsniavimas , vakar sukorėme 30 000 ištisinio biggrin.gif ) tai jergutėliau - eina vyriškis , rodos dar jaunas, ir lyg lieknas, va atsisuka priekiu - pūzas stūgso... lyg nėščias būtų it Švarcas ... visai jokio vyriško sexualumo nėra ... feeee biggrin.gif ir tokių ne vienas ir ne 10 biggrin.gif
Atsakyti
Cut and ripped with bodyweight smile.gif http://www.cutandjac...Weight-Training

dar esu skaicius gera patarima, kuri dave treneris besitreniruojanciai moteriai: Susikoncentruok i savo stiprias vietas, pamirsk silpnas, jos savaime stipres'

Tai va drosim ta abs, o jis tik plokstes nuo pertreniravimo, kaip ir su visais raumenim...raumenis neaugs, nes mes ji draskysim, pazeidinesim per daznai, nespes atsinaujinet jis, kai ilsinsime ji per trumpai... zodziu pasikesim placeba, kai jokiu pokciu pradesim nebefiksuoti... (po treniruociu kaip zinia raumenys iplysta, ir ju gyjimas ir yra augimas - kai skauda raumenis skauda del iplysimu... ). Zodziu, is esmes reik visur proto, sveikos nuovokos, samoningumo ir jokiu krastutinumu, kaip nevalgyt ir vien tik sportuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 gegužės 2012 - 08:40
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 07, 09:18)
..
Ir is esmes nereik labai jau didelio nusidziovinimo, kad matytus raumuo...

na žinok, sudėtinga visiškai nenusidžiovinus pilnai six pack'ą išryškinti : man maximumas buvo pernai vasarą, bet ir tai aptinė preso dalis liko po 1,5 cm storio riebaliuku doh.gif neištveriau matyt lotuliukas.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 07, 09:36)
...Zodziu, is esmes reik visur proto, sveikos nuovokos, samoningumo ir jokiu krastutinumu, kaip nevalgyt ir vien tik sportuot...

jap drinks_cheers.gif , persitreniravimas lygiai taip pat kenkia kaip ir persivalgymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 07, 07:44)
na žinok, sudėtinga visiškai nenusidžiovinus pilnai six pack'ą išryškinti : man maximumas buvo pernai vasarą, bet ir tai aptinė preso dalis liko po 1,5 cm storio riebaliuku  doh.gif  neištveriau matyt  lotuliukas.gif
jap  drinks_cheers.gif , persitreniravimas lygiai taip pat kenkia  kaip ir persivalgymas  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as zadu ilsintis raumenis gera savaite dabar - atvaziavo vonios remontuot, isverte viska, kur reiks nusipraust? gal i jura uodega merkt? turim vandeni virtuves prausykloj, bet tik salta sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

uz praeita savaite gavau barti nuo polar, kad per daug sportavau 3 (daugiau nei 154) pulso zonoj doh.gif

Rytine treniruote padaryta: 5km greitu zingsniu stumiant vezima.

Del sverimosi: sveriuos kasdien jei nepamirstu. Nukraciau atostogu prieaugi. Storule cia tarp jusu jauciuosi su 38 dydziu.

Apie abs, man kaip iki menulio, kad matytus abs graziai.
Atsakyti
Labas,

Trečias kartas su JM ir kuo toliau tuo sunkiau, vis daugiau pertraukėlių, bet visa šlapia. Gal tuoj užteks įsijungt video ir jausiuosi kaip pasportavus biggrin.gif malonu, kai kita dieną ką nors maudžia, tada jaučiu, kad bent truputį prasijudinau biggrin.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 07, 13:12)

Del sverimosi: sveriuos kasdien jei nepamirstu. Nukraciau atostogu prieaugi. Storule cia tarp jusu jauciuosi su 38 dydziu.

Apie abs, man kaip iki menulio, kad matytus abs graziai.

Aš irgi nešioju 38, bet tikrai nesijaučiu stora, nebent nesi labai aukšta.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 07, 12:12)
Storule cia tarp jusu jauciuosi su 38 dydziu.

Storulė???
Tai aš tada patylėsiu apie save.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Oho, tai aš tada stambiausia biggrin.gif
Na, nelaikau savęs stora, bet pagal savo sudėjimą laikau vidutine. Maždaug esi patenkinta savimi išskyrus pilvą ir kojas, jos visada būdavo mano blogiausios vietos. Bet ir šiaip, man ne kūdumas svarbu, o kūno stangrumas.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 07, 16:08)
Oho, tai aš tada stambiausia  biggrin.gif
Na, nelaikau savęs stora, bet pagal savo sudėjimą laikau vidutine. Maždaug esi patenkinta savimi išskyrus pilvą ir kojas, jos visada būdavo mano blogiausios vietos. Bet ir šiaip, man ne kūdumas svarbu, o kūno stangrumas.

thumbup.gif drinks_cheers.gif

kuda ir nesportuodama gali but, o va stangri, nelulanti, zodziu 'toned with definition' tik sportuojant ir papumpuojant.mum negresia uzsiaugint raumeni namie vyriskai, neturim mes tu hormonu tokiu kiekiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 gegužės 2012 - 18:00
Uzviriau kose blush2.gif
Mokykla baigdama ir univere buvau zymiai kudesne. Dabar sveriu daugiau ir tikrai jauciuosi stora. Pasiziuriu nuotraukas ir netikiu, kad cia as.
Atsakyti