Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 16, 06:55)
Labas rytas,
bet kaip nervina, kad dabar visur vien pasukos parduodamos, kefyrai, o išrūgų - jokių doh.gif

as abejoju ar labai jos (isrugos) buvo pardavinejamos... gelsvas skytukas, nelabai jaukios spalvos.. nebent pas senelius ar ukininkus, kurie surius gamina galima gaut...
tai va ir lieka vartoti isrugas milteliu pavidalu (patikrinau, net nera jokiu isrugu gerimu...aisku juose butu privaryta cukraus.... ), ir tas nera blogai. I naturalias nepridedama chemiju, nes jos tiesiog sausinamos ir verciamos milteliais, o priedai tokie, kaip kad ir kituose sausuose produktuose: priedai, kurie neleidzia susokti gabalais (anti-caking).
Berods ar tik ne tie buteliukuose gerimai Fuji ar Fiji kaip ten jie vaindavos budavo ala isrugu gerimas... Va tokie pienai buteliukuose tai pieno pramones hamburgeriai...fju bent pas lt ner taip populiaru...

va toks buna dar Pieninis gerimas (ŽŪB Šaltekšnis), bet sudėty išrūgos, vanduo, berods citrinos rūgštis... nešskaitau etiketės... biggrin.gif tai kokiose urmo bazese, ar kioskuose kur piena pardavineja, galima rasti gal, ar tiesiog uzklausti kur buna tokiu dalyku....

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 16, 05:43)
biggrin.gif
Va va,šitą ir žiūrėjau  bigsmile.gif O paciokint ten rekomendavo MB,bet ten programa klubinė,reikia tam tikrų priemonių  unsure.gif

Labukas visoms.

Taip taip, aš ir turėjau minty, kad jei klube lieki, tai neprpapulsi, nes yra gerų programų, kur nereikia 'atsidavusių' trenerių programų laukt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 16 gegužės 2012 - 08:28
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 14, 19:51)
su kiekvienu valgymu pas mane buna baltymu... bet as jau daug metu i tai kreipiu demesi, o sportuojant ypac, nes tai akivaizdzius rezultatus duoda - maistas raumenims..

baltymu net nesportuojanciam zmogui, raumenim funkcionuot reikia. zmones truputi mityba pakeistu baltymu saskaita vietoj niekam vertingu perdirbtu apdirbtu angliavandeniu, tai vaiksciotu plonesni ir nekiltu tokios masines nutukimo problemos.

Na taip ,is visu tu bulocku ,tortu ir riebiu keptu blyneliu mazai naudos biggrin.gif Zinau labai skanu lengvai pagaminamu salotu recepta mirksiukas.gif ? Grudeta varske (pakelis,kur jau su grietinele) , saujele lukstentu kreveciu , puse melynojo svoguno smulkiai pjaustyto ir ispausti citrinos sulciu thumbup.gif - ir sveika ,ir baltymu daug thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 15, 20:56)
Aha, man ir dėl tų senolių įdomu drinks_cheers.gif

Lik namie tongue.gif

Senoliai bandeliu su plikytais kremais nevalge ,ir spurgu aliejuj keptu su E priedais nebudavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,sveikesni zmones buvo anais laikais mirksiukas.gif Duona buvo kaip duona , jei balta duona ,tai balta . Mano 90 metu mociute sako ir lasiniu is backos uzsitepdavo ant duonos ir pavalgydavo ,o stora niekad nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 16, 07:39)
Na taip ,is visu tu bulocku ,tortu ir riebiu keptu blyneliu mazai naudos  biggrin.gif  Zinau labai skanu lengvai pagaminamu salotu recepta  mirksiukas.gif  ? Grudeta varske (pakelis,kur jau su grietinele) , saujele lukstentu  kreveciu , puse melynojo svoguno smulkiai pjaustyto ir ispausti citrinos sulciu  thumbup.gif  - ir sveika ,ir baltymu daug  thumbup.gif
Papildyta:
Senoliai bandeliu su plikytais kremais nevalge ,ir spurgu aliejuj keptu su E priedais nebudavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ,sveikesni zmones buvo anais laikais  mirksiukas.gif  Duona buvo kaip duona , jei balta duona ,tai balta . Mano 90 metu mociute sako ir lasiniu is backos uzsitepdavo ant duonos ir pavalgydavo ,o stora niekad nebuvo  g.gif

skaniai skamba is vis viskas kas su varske biggrin.gif krevetes retas svecias, o ir ner ypatingas..na noreciau paskrudintu dar ju paragaut biggrin.gif o svoguno i bet kokias salotas vengiu.. na man negaivu su juom, nors tu ka... zalia ta prasme neapdorota valgyt...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 16, 09:39)
Senoliai bandeliu su plikytais kremais nevalge ,ir spurgu aliejuj keptu su E priedais nebudavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ,sveikesni zmones buvo anais laikais  mirksiukas.gif  Duona buvo kaip duona , jei balta duona ,tai balta . Mano 90 metu mociute sako ir lasiniu is backos uzsitepdavo ant duonos ir pavalgydavo ,o stora niekad nebuvo  g.gif

Tu gal skaityk kas rašoma? Niekas ir nekalbėjo apie jokias spurgas. Žiūriu tau bile liežuviu pamalti, jau vienoje temoje susidirbai konkrečiai ir tapai persona non grata cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 16, 10:09)
Tu gal skaityk kas rašoma? Niekas ir nekalbėjo apie jokias spurgas. Žiūriu tau bile liežuviu pamalti, jau vienoje temoje susidirbai konkrečiai ir tapai persona non grata cool.gif

Idomu kokioje bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 16, 10:09)

Beje forumuose visos tai ir daro - kalba ,sneka ,issako poziuri, nuomone ,kitaip tariant "mala liezuviu" kaip cia issireiskei bigsmile.gif . Del vieno nepatenkinto zmogaus gi nelysiu dbr po pernyksciais lapais sleptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nu kas cia vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 16, 10:24)
nu nu kas cia vyksta biggrin.gif

Nieko, reikia ignoruoti, nes žmogus kaip trolis įlenda, kad tik kitą sudirbti ar tai, kas kitiems brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 16, 10:26)
Nieko, reikia ignoruoti, nes žmogus kaip trolis įlenda, kad tik kitą sudirbti ar tai, kas kitiems brangu unsure.gif

Sudirbti blink.gif ??? Kur ,kada ? Jei tu apie tas spurgas ,tai ne tave turejau galvoje ,o aplamai kokias bulkas valgo zmones siais laikais biggrin.gif . Ir isvis nemegstu tyciotis is kitu schmoll.gif Dabar jau izeidei mane blink.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Jau nuo pat pirmo sakinio sioje temoje mane uzsipuolet ,o dar sakai as kazka noriu sudirbti doh.gif Viciuos VIci ,manau esi per daug susireiksminusi persona ,kuri i kitus ziuri su panieka . Tau turetu buti geda , Jei ir esu kazkokioj temoj non grata ,tai tik sitoje . O drasos tau truksta - parasei ,isvadinai visaip ,o pati dingai biggrin.gif . Nereikia ir ignoruoti ,pati iseisiu is tos temos , didelio praradimo nematau . Sekmes kitoms merginoms toliau sportuoti .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 16, 10:34)
Sudirbti  blink.gif  ??? Kur ,kada ? Jei tu apie tas spurgas ,tai ne tave turejau galvoje ,o aplamai kokias bulkas valgo zmones siais laikais  biggrin.gif  . Ir isvis nemegstu tyciotis is kitu  schmoll.gif  Dabar jau izeidei mane  blink.gif

Labai gerai, kad įžeidžiau, nes tu įžeidei visas mano forumo drauges ir jų augintinius, išvadindama juos kvailiais

Atsiprašau merginos, už off topicą, bet tisiog nemalonus žmogus įsisuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 16, 11:17)
Labai gerai, kad įžeidžiau, nes tu įžeidei visas mano forumo drauges ir jų augintinius, išvadindama juos kvailiais

Atsiprašau merginos, už off topicą, bet tisiog nemalonus žmogus įsisuko unsure.gif

Na kad taip yra , daugelis suniuku yra kvailuciai ax.gif ,nematau cia nieko blogo , triusiai irgi kvailuciai ,bet man labai mieli smile.gif . Tai nieko nekeicia . tik nuomone. Tiesiog problema ,kad daugelis zmoniu nemegsta priesingos negu ju nuomones , o tai jau vadinama netolerancija . Nejaugi temos kuriamos tik tam ,kad liaupsinti vieniem kitus g.gif ? O vargeli , kur as papuoliau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 16 gegužės 2012 - 10:33