Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as su WC siandien irgi draugauju, bet kitu budu wink.gif vakar islaiziau visa skardine kokosu pieno - labai norejosi kazko skanaus, tai uzkliuvo ranka uz tos skardines... vakare nezinojau ar vemsiu ar sh... mazai tikrai nepasirode, bet nieko, nuejau miegot. o sian i WC taip traukia ir vis su didziuoju reikalu, jau bent 4 kartus padrebiau, kaip geru liuosuojanciu ikalus blink.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 05 16, 17:31)
as su WC siandien irgi draugauju, bet kitu budu wink.gif vakar islaiziau visa skardine kokosu pieno - labai norejosi kazko skanaus, tai uzkliuvo ranka uz tos skardines... vakare nezinojau ar vemsiu ar sh... mazai tikrai nepasirode, bet nieko, nuejau miegot. o sian i WC taip traukia ir vis su didziuoju reikalu, jau bent 4 kartus padrebiau, kaip geru liuosuojanciu ikalus  blink.gif  blush-anim-cl.gif

bet tas tai nera blogai, vadinas jei eini, organizmas turi ka pasalinti smile.gif as tai jei taip buna sakau, kad gerai, prasivalo organizmas biggrin.gif kad ir ka nedaplauta suvalgius, ar su baime o gal suruge buvo ar ka... tpu tpu tpu iki vemimo niekada nesu susidurus, bet jei sustreikuoja skrandukas iki kakokio skausmo, tai wc labai gerai buna reikalai biggrin.gif siaip ir vakarienei kai salotu dauuug valgau tai be bedu buna.. ir manau daug daug vandens padeda sitiems reikalams...
bet kad uzkliutu ranka ir taip susrebt kokosu piena viena biggrin.gif:D:D nu nesovus mintis biggrin.gif:D:D pavarei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 16, 16:18)
panasu is mano kepiniu kad vengiu:D?juk riesutmilciai,kokosas ir yra riebalai;) o nekepu keptuvej daznai nes riebalu geriau susirimksiu riesutus valgydama ar keksus,avokadus:)

Ne,klausiu tik,nes galvoju,kad kepi orkaitėj tik dėl to,kad nereiktų pilt riebalų keptuvėn,ganėtinai gauni iš kito maisto.Aš irgi mielai kepčiau viską orkaitėj,bet tada oi sąskaitos pareitų už elektrą g.gif doh.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 05 16, 16:27)
panaŠu, kad gerai apsinuodijau vištiena....  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  ir per anksti pasidžiaugiau... žodžiu ... su mėsų valgymu man visai nesekasi...  doh.gif

ojej,eina sau blink.gif 4u.gif Niekad netoleravai vištienos?

QUOTE(jautiena @ 2012 05 16, 19:31)
as su WC siandien irgi draugauju, bet kitu budu wink.gif vakar islaiziau visa skardine kokosu pieno - labai norejosi kazko skanaus, tai uzkliuvo ranka uz tos skardines... vakare nezinojau ar vemsiu ar sh... mazai tikrai nepasirode, bet nieko, nuejau miegot. o sian i WC taip traukia ir vis su didziuoju reikalu, jau bent 4 kartus padrebiau, kaip geru liuosuojanciu ikalus  blink.gif  blush-anim-cl.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man antra diena pilvą žiauuuriai pučia doh.gif Viena priežastis,kad tiek vakar,tiek šiandien pietų padauginau blush2.gif Kita,vakar daug svogūnų laiškų pridėjau į salotas,nu negerai jie... O šiand g.gif Hm g.gif Nuo kavos gali pūsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 16, 18:30)
Ne,klausiu tik,nes galvoju,kad kepi orkaitėj tik dėl to,kad nereiktų pilt riebalų keptuvėn,ganėtinai gauni iš kito maisto.Aš irgi mielai kepčiau viską orkaitėj,bet tada oi sąskaitos pareitų už elektrą  g.gif  doh.gif
ojej,eina sau  blink.gif  4u.gif Niekad netoleravai vištienos?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O man antra diena pilvą žiauuuriai pučia  doh.gif Viena priežastis,kad tiek vakar,tiek šiandien pietų padauginau  blush2.gif Kita,vakar daug svogūnų laiškų pridėjau į salotas,nu negerai jie... O šiand  g.gif Hm  g.gif Nuo kavos gali pūsti  g.gif

mhm orkaitej kai kepu kazka tai kepu kelis dalykus is karto, sumakaluoju kazka keksiukisko, jei jau kazka kepu.. kad isnaudot erdve.. pas mus ir elektra viskas varoma, tai joo skaitliukas bega bega nuo orkaites... o keptuvej daznai ipily aliejaus o paskui jei jau svyla vanduo... siaip daugiau troskinu keptuvej tai aliejai svogunui pakepint minimum reikalingi ir tiek...
svogunai ir cesnakai pucia man ir ... jauciu negerai paskui..laiskai is vis... o kava ir? as du kavos puodelius po darbo grizus jau isgeriau... fui fui fui blogai... rytine apsiribot reik, o paskui is vis retint... ner ko cia ja lakt..

as issiputus ir, nuo vakarienes... dar turiu laiko pavirskint iki trefkes...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 16, 20:44)
mhm orkaitej kai kepu kazka tai kepu kelis dalykus is karto, sumakaluoju kazka keksiukisko, jei jau kazka kepu.. kad isnaudot erdve.. pas mus ir elektra viskas varoma, tai joo skaitliukas bega bega nuo orkaites... o keptuvej daznai ipily aliejaus o paskui jei jau svyla vanduo... siaip daugiau troskinu keptuvej tai aliejai svogunui pakepint minimum reikalingi ir tiek...
svogunai ir cesnakai pucia man ir ... jauciu negerai paskui..laiskai is vis... o kava ir? as du kavos puodelius po darbo grizus jau isgeriau... fui fui fui blogai... rytine apsiribot reik, o paskui is vis retint... ner ko cia ja lakt..

as issiputus ir, nuo vakarienes... dar turiu laiko pavirskint iki trefkes...

Va va,aš irgi žinau savo aliejaus normą kepant,jei trūksta,įpilu vandens.
Aš išvis stebiuos,kaip tau sueina kaip nieko salotos vakare-aš vaikščiočiau kaip balionas,salotos na, nebent dieną g.gif
Aha,kava blogis,blogis... Noriu noriu sumažint druskos ir kavos(alko neminėsim blush2.gif ),bet kaip...Man kava dar sukelia saldumynų norėjimą,išvis,toooks noras užeina,sėdžiu šiand su lomkėm,šokoladinį dramblį suėsčiau,važiavom,tai jau norėjau sakyt MB,mesk į pardę,nors šokoladuką nusipirksiu... Bet paskui galvoju(o dar ką tik gerą sporto laidą pažiūrėjau),aha,cuklrus=priklausomybė,neee,nenoriu būti priklausoma,ne ne ne... Žinau,kad tik išlaukti reikia tą lomkių periodą,paskui viskas būna fain thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 16 gegužės 2012 - 20:12
QUOTE(MO @ 2012 05 16, 19:10)
Va va,aš irgi žinau savo aliejaus normą kepant,jei trūksta,įpilu vandens.
Aš išvis stebiuos,kaip tau sueina kaip nieko salotos vakare-aš vaikščiočiau kaip balionas,salotos na, nebent dieną   g.gif 
Aha,kava blogis,blogis... Noriu noriu sumažint druskos ir kavos(alko neminėsim  blush2.gif ),bet kaip...Man kava dar sukelia saldumynų norėjimą,išvis,toooks noras užeina,sėdžiu šiand su lomkėm,šokoladinį dramblį suėsčiau,važiavom,tai jau norėjau sakyt MB,mesk į pardę,nors šokoladuką nusipirksiu... Bet paskui galvoju(o dar ką tik gerą sporto laidą pažiūrėjau),aha,cuklrus=priklausomybė,neee,nenoriu būti priklausoma,ne ne ne... Žinau,kad tik išlaukti reikia tą lomkių periodą,paskui viskas būna fain  thumbup.gif

jo faina buna smile.gif as menesi gruodi be kavos buvau, o paskui gavos,..maniskiui sesija buvo, tai kavos pasidarydavo ir ka paerzindavo.o man nuo kvapo keliai linksta biggrin.gif ypac pro tas kavinukes einant kas diena, kur issinesimui kava gali pirkt... mmm Latte.... plem... biggrin.gif nepirksiu pieno vadinas ne ne ne.. isbaigsiu pakeli, ir nepirksiu, laikysiuos... dar arbatu turiu nuo atsivezimo kai tik atvaziavau i skotija... reik jas kardamonu, imbieru, cinamonu, muskatu gardint ir gert...
man kava uzkisa gerai, uzpildo skrandi... ir arbata is esmes ta pati daro...

del salotu...o ka valgyt vakare... na taip mesiska kartais sakiau, kai susiruosus bunu, kepu, bet vis tiek salotu bliudas taisomas... net nelabai isivaziduoju ka dar galeciau valgyt.... namie bunant is po darbo grizus, judejimo mazai, tai tos salotos ir ilgai virskinas, net po 3-4 val po vakarienes sportuojant jauti kad kartais lipa lauk jos... ka kalbet tada apie kazkoki sunkesni maista. biggrin.gif taip jos lastelienos saltinis super duper geras, papucia pilva, bet jei kopusto jose ner tai gerai... briuselio kopustus dievinu, bet va jie tai bombike.. man ju mazai nein suvalgyt, o daug suvalgius ir pati bombike patapt gali. biggrin.gif

siandien eidama namo uzsukau i parde, nukainuotu geriu radau, to, ko seniai noredavau ir gailedavau pameginti... BOK CHOI kopustas ir pankolio saknis, ir dar smidru radau nukainuotu.tai ''rabbit food' tempiau maisioka namo visa apsipatenkinus... biggrin.gif (ja ja rabbit food... MB pirko kada ilgus agurkus..uzprasius 6 buvau -sakau akcija, tai tempk daugiau, bent pavalgysim ju daugiau - tai prie kasos zmones ziurejo ''o megsti agurkus''.... pff galvoju kad jie zinotu jog tie 6 agurkai vos ne porai kartu... )... baisi baisi mityba cia ju.o jie patys nuo to ''ne rabbit food'' dar baisesni...

as po sporto, kertu varskes biski su semenim ir selenim.

p.s. kas nors valgot PESTO? gaminat patys? biggrin.gif siaip radau receptuka, isigijau bazilika sian, sakau reiks megint pasidaryt.. bet nzn kur as ji naudosiu.. padaziuku manau paversciau ant salotu, mesikes.. hmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 16 gegužės 2012 - 22:59
zalias pesto skanu su makaronais, jeigu kas juos valgot smile.gif raudonas pesto paskanina mesos farsa... mes vis nusiperkam indeli vienokio ar kitokio, bet labai letai jis valgosi ir dazniausiai sugenda ir tenka ismesti.

siandien kepiau 'sojos' duonele. na kaip kepiau - aparatas kepe smile.gif isigijom ta prietaisa duona kepanti, bet man teko nusivilti pamacius receptu knyga - beveik visi receptai su baltais auksciausios kokybes kvieciu miltais. duonelej su sojos miltais, paciu sojos miltu 100g, o kvietiniu - 300g. tai as taip ir taip, bandziau ju nusukti, imeciau 100g speltos miltu, paskui persigandau, kad sukrist gali, tai dar idejau puse sauksciuko xantan gumos, matyt per tirsta tesla buvo - kepalelis isejo trikampis biggrin.gif kitakart gal geriau iseis...

kas liecia sporta, tai mano padetis sunki - neturim net dusho - vonios remontai uztempe, vakar tik plyteles sudejo, dabar dzius dvi dienas sad.gif pasportavus taip norisi ir REIKIA nusiprausti, o tik prausykle teturim, pasitaskom kazkiek ir taip gyvenam. pasiilgau vonios!!! saule prisildo 300ltr vandens iki +50C kasdien, bet pasinaudok tu juo, kad gudrus. pikta ant visu pasaulio santechniku! siandien dviraciu rata apsukau 1000kcal sudeginau, gira pasiubavau - cia nusprendziau, kad reik sunkesne pirkt, bet brangios jos rupkes. pasiskundziau. einu tos duoneles uzkast, su sviestu aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 16 gegužės 2012 - 23:50
labas rytas bigsmile.gif lyja lyja lyja ,bet laukiam savaitgalinio gero oro thumbup.gif

MO, dėl vištienos- velniai žino, kiek save pamenu, mane visada tąsydavo nuo bet kokios vištienos, nedaug galiu jos suvalgyti... unsure.gif

kalakutiena - sąlyginai : jei iš parduotuvės : sutąso, jei naminė - vidurius paleidžia lotuliukas.gif

o kiauliena - niu smirda ji man ir dar tas prieskonis toks specifinis.

labiausiai - žvėriena, triušiena, dar jautieną pavalgau noriai ( sąlyginai ,kai mėsa 1-2 kartus per savaitę - o ir nereikia daugiau)

iš žuvų tai lašišos negaliu valgyti, tąso, ji man gerokai per riebi schmoll.gif kitos žuvys - pakenčiamai ( štai silkės filė aliejuje- nebegaliu valgyti: iš karto lipa įviršų pasižvalgyti...)

o štai jūros gėrybes - tik duok : nei tąso, nei ką iš ties labai puikus baltymų šaltinis thumbup.gif

žiū, gal kas žino, kur Vilniuje šviežių aštuonkojų galima rasti? niu labai jau juos mėgstu essen.gif

Irunia, tu irgi nemėgėja visokios vištienos?

jautiena, nepavydu, kai nėra normalaus dušo 4u.gif gerai, tiek, kad tie remontai nesitęsia amžinai mirksiukas.gif aha, pirktiniai pesto greitai sugenda, t.y. nusiperki, kažkiek pakaštavoji ir pamiršti, prismeni kai pelėsis užsitraukia hihihi.gif

a lia gardus tas kokoso pienas , štai dar turiu šiek tiek užsilikusio naminio kokoso sviesto, tai užplaukus tokioms akimirkoms, pakapoju keletą gabaliukų ( aha, susistingęs, nes laikai šaldytuve ir neišlaukiu, kada atšils)

Sedindriuke, man nuskilo, kad nesu kavos megėja ( niekada jos nemėgau, labiau arbatos visokios "eidavo į trasą" , o prieš metus ir tų beveik atsisakiusi : neliko poreikio - man vanduo geriausiai numalšina troškulį thumbup.gif ) kartais geriu juodą visai be saldiklių arba latte , ir tai būna 1-2 kartus per savaitę.

vakar dienos ataskaita: pilvo presui : + , rankoms: + , va JM taip ir nepadariau, nes po nesėkmingai suvalgytų pietų ne sportai buvo galvoje...
Atsakyti
Labas rytas!!!
QUOTE(jautiena @ 2012 05 16, 22:49)
zalias pesto skanu su makaronais, jeigu kas juos valgot smile.gif raudonas pesto paskanina  mesos farsa... mes vis nusiperkam indeli vienokio ar kitokio, bet labai letai jis valgosi ir dazniausiai sugenda ir tenka ismesti.

siandien kepiau 'sojos' duonele. na kaip kepiau - aparatas kepe smile.gif isigijom ta prietaisa duona kepanti, bet man teko nusivilti pamacius receptu knyga - beveik visi receptai su baltais auksciausios kokybes kvieciu miltais. duonelej su sojos miltais, paciu sojos miltu 100g, o kvietiniu - 300g. tai as taip ir taip, bandziau ju nusukti, imeciau 100g speltos miltu, paskui persigandau, kad sukrist gali, tai dar idejau puse sauksciuko xantan gumos, matyt per tirsta tesla buvo - kepalelis isejo trikampis biggrin.gif kitakart gal geriau iseis...

oi del duso varge varge...kaip baisu man buvo 3 ar 4 dienas taip laukt..o dar mmmm buvo... man is vis prasimasis butinybe net nesportinant,o jau sportinant..apskresciau...

o ksantano galejai ir nekraut nes dejai speltos ir kaip supratau dalis liko kvietiniu.... tai ksantano visai nereikejo, jos jau ziupsniukas gerai sulipina viska.. tai masynka uzsilenkt galejo betasydama tesla biggrin.gif:D

bet kaip sakau vis tiek iskepa kazkas biggrin.gif as vis ir issitraukiu savo nepavykusios duonos su vaisiais pusryciams pagrauzt biggrin.gif kada ryziu miltu ir mieliu kratini ai suverciau teslon, pluta gavos 5 cm o visa kita 1 cm biggrin.gif nu ka suvalgiau pusryciams vis biggrin.gif sugrauziau tiksliau.... biggrin.gif ruginei kaupiuos..kai isnaikinsiu visas duonu ir aviziniu kvadrateliu atsargas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 17, 05:48)
labas rytas  bigsmile.gif  lyja lyja lyja ,bet laukiam savaitgalinio gero oro  thumbup.gif

mhm cia oras ir toks slykstavotas...apsiniauke ir auksciau 8 nekyla nors tu ka...plem tuoj birzelis..vasara...

Irmulia, gurmane visiska biggrin.gif:D

as ir Irunes placiau norejau paklausinet, ar tikra vegetare yra, ar tik mesos nevalgo, nei vistienos, nei zuvies?

Bet esme ta kad kai mesos maziau valgai, ar baltyminiu tiesiog ivardykim, tada prasideda ju pakeitimas kuom...ogi visokiais miltiniais dalykais, nes kas belieka... aisku domintis tai beeeegales yra veganu, vegetaru, o receptuuuuu pas juos.... ir isgyvena vis tik.... o ju receptai dar skaniau atrodo nei mesos smotas imestas i taukuota lekste... ir kokia ivairove pas juos buna, net pavydu!!! (jei kam bus idomu, link'u imest galesiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 17 gegužės 2012 - 08:34
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 17, 09:32)
Bet esme ta kad kai mesos maziau valgai, ar baltyminiu tiesiog ivardykim, tada prasideda ju pakeitimas kuom...ogi visokiais miltiniais dalykais, nes kas belieka...  aisku domintis tai beeeegales yra veganu, vegetaru, o receptuuuuu pas juos.... ir isgyvena vis tik.... o ju receptai dar skaniau atrodo nei mesos smotas imestas i taukuota lekste... ir kokia ivairove pas juos buna, net pavydu!!!  (jei kam bus idomu, link'u imest galesiu)

darbuojuos a lia taip smagiai bigsmile.gif mūzos naujos aplankė assa.gif

aišku, kad krauk tą nuorodą mirksiukas.gif

beje, kuo toliau tuo daugiau žmonės žaliavalgių / sveikuolių gardėsiais/desertais pradeda domėtis - niu ir kur nesidomėsi, jei ir skanu ir sveika , ania? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 16, 23:26)
del salotu...o ka valgyt vakare...
baisi baisi mityba cia ju.o jie patys nuo to ''ne rabbit food'' dar baisesni...

Man viena mintis šauna galvopn-kažkas iš varškės smile.gif arba varškė su uogom smile.gif
jooo doh.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 05 17, 07:48)
kiek save pamenu, mane visada tąsydavo nuo bet kokios vištienos, nedaug galiu jos suvalgyti...  unsure.gif

kalakutiena - sąlyginai : jei iš parduotuvės : sutąso, jei naminė - vidurius paleidžia  lotuliukas.gif

Net nepagalvočiau,kad taip gali netikti unsure.gif 4u.gif

"o ju receptai dar skaniau atrodo nei mesos smotas imestas i taukuota lekste... "- nuuu,neperdedam,neperdedam,nėra taip baisu,kaip atrodo tongue.gif Man kol smegeninė nepasakys stop mėsai,tai jokie veganai nesugundys...kolkas smegeninė tyli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 17, 08:04)
Sveikos,
Man viena mintis šauna galvopn-kažkas iš varškės smile.gif arba varškė su uogom smile.gif
jooo  doh.gif
Net nepagalvočiau,kad taip gali netikti  unsure.gif  4u.gif

"o ju receptai dar skaniau atrodo nei mesos smotas imestas i taukuota lekste... "- nuuu,neperdedam,neperdedam,nėra taip baisu,kaip atrodo  tongue.gif Man kol smegeninė nepasakys stop mėsai,tai jokie veganai nesugundys...kolkas smegeninė tyli  lotuliukas.gif

tai va kaip paruosi, tai ir bus skanu... ir grazu...ir ta pati mesa....

o varske rytais valgau. baltymai. kosiu nebe, nepavalgau...iki pietu neistverciau. koses valgau aviziniu sausainiu/kamuoliuku/batoneliu pavidalu prie varskes. darban uzkandziui iki pietu nesuos kamuoliukus avizinius,batonelius taip pat...

vakare vel varske valgyt... ir prabangiai gaunas ir tada galiu litki visai salotu/darzoviu per diena nevalgius biggrin.gif
valgydavau varske pernai uzpernai, jogurto po puslitri naturalaus... bet paskui perejau ant ryto
Atsakyti