QUOTE(summmer @ 2012 05 17, 15:28)
Sveikos
Likau kuriam laikui viena su vaikais, tai tenka bėgiojimus keisti treniruotemis su JM

Pasiilgau bėgiojimo ir bijau, kad per tas kelias savaites visai formą prarasiu
Dėl maisto, mes rytasi valgom visada vaisius ir košę, visi žino, kad kol tai nesuvalgyta nieko kito negaus

Pietums kažką iš daržovių, mėsos (kiaulienos l mažai valgom, dažniausiai paukštieną), o vakarais pieno produktai - jogurtas, varškė ir pan. Aš labai didžiuojuosi savimi, kad neperkam jau jokių gatavų maistų(nei mėsiškų, nei saldumynų) iš prekybcentrių, kad gaminuosi pati ir žinau ką ir kiek įdedu.
Dabar vis paskaitinėju Sedindriukės blogą ir vis mąstau, kad reikia pamėginti kitokius desertus ir užkandžius. Bet matyt reikia laiko, nes produktai truputį kitoki reikia su jais pažinti, susidraugauti
Saunus valgiarastis ir va va kai gaminuos, tai bent zinau ka dedu...siaip net kitur valgydama man jau diskomfortas.... nes ne mano gaminta ir ko kiek pribuzota...
del receptu, tai kitoniskumas tame, kad bemilciai dalykai, arba aviziniai miltai (maltos avizos) naudojamos pas mane... cukrai keiciami saldziais dalykais- bananais, dziovintais vaisiais, uogom...
oh kazkoks dejavu aplanke kai rasiau sita zinute tau summer