Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 08, 19:57)
Laba baba biggrin.gif
Žinote ką bigsmile.gif Jau galima sakyti padarau prisitraukimus bigsmile.gif Nu tokie dar truputėlį ne visai nuo žemės, biškį iš aukščiau pakibus darau, bet aš jau traukiuosi ir normaliai ir ne vieną padarau. Padariau 4, tada sekantys pratimai komplekse, tada kitam rounde vėl 4. Daugiau nedariau, kad nepersitempti ir neardyti raumenų biggrin.gif O buvo laikas, dar visai neseniai, kai tai atrodė misija neįmanoma. Nindzia šuoliai irgi jau puikiai, kaip lengva dabar atrodo, nesuprantu kas ten man buvo ir kur aš tą raumenį ilgiausią šlaunyje tada per juos patempiau. Dabar atrodo tai paprasta smile.gif
Šlifuok, šlifuok, šlifuok ir dar kartą šlifuok thumbup.gif

well done, mergyt!

tureciau kur trauktis tai traukimus daryciau biggrin.gif dabar tai juos keisti galima tik pike push ups, aukstyn galva push ups arba monkey push ups biggrin.gif

siandien off.
kaip sakau LAFA siandien... jei organizmo klausau, kaip reaguoja i maista..tai biski reik paklausyt ir pristabdyt arklius su sportu: nejauciu pati nuovargio, sportinciau, nors ir salta toj virtuvej... bet geriau padarau off po keliu dienu is eiles sporto... biski matyt organizmas nuo stresu, savigrauzu, vis tik intensyvaus sporto, pavasario veju duoda signalu ne tokiu normaliu...
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 05 08, 21:31)
Labas.
Įdomu, ar bus matyt kokie vizualūs pokyčiai.

Nugi nugi Šaunuolė! smile.gif žinai mes patys nematom, kai šonkauliai jau šviečia kiaurai, ar užpakalis formą įgavęs (mums kaip vienodai taip vienodai), o va kitiems visai kitaip atrodo wink.gif taip kad fotkinkis ir tikrai bus rezultatai smile.gif Šaunuolė dar kartelį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(soft&bouncy @ 2012 05 08, 23:36)
doh.gif  tikrai yra. ačiū
bandysiu laikytis programos, fainuolė man ta Jillian  wub.gif kažkaip su ja greičiau ir laikas treniruotės prabėga.

sveika prisijungusi i musu bureli:4u: as irgi sportinu dabar pagal sia programa, dabar esu jau 5-toje savaiteje, na super..nupurciau jau apie 2 kg, liemuo -2cm, ties bamba 3cm, klubai irgi 2cm, tik slaunis+1.5cm blush2.gif
Cherie, saunuole 4u.gif 4u.gif laukiu foto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif Kur Sedindriuke dingai??? ryte visada tavo komentarus paskaitineju...o snd. ziuriu tuscia... g.gif
As jau po 30 min cardio thumbup.gif oras saltas br....sildyma net ijungiau biggrin.gif
Atsakyti
g.gif keistai tylu snd. cia
Atsakyti
netylu, netylu biggrin.gif aš va pagaliau turiu tuos savo Animal Flex - bandysiu, žiūrėsim kaip seksis g.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
na as irgi grizau is darbuku, pavalgiau sociai, tai lauksiu tuscio pilvuko ir kibsiu sportint smile.gif
sedindriuke vakar nukamavau su pliurpalynemis lotuliukas.gif gal dar is darbo negrizo g.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 05 08, 22:31)
Labas.
Mano fronte nieko naujo, toliau sportinuos pagal savo tvarkaraštį: 3 k./savaitę su kardio-svoriais-kardio. Tik tam sporto klube aš ilgiausiai užsibūnu, vien kardio 1 valanda. Kol viską padarau, kiti žmonės spėja ateit, pasportuot ir išeit biggrin.gif Bet užtat rezultatai jaučiasi, drabužiai jau gražiau gula, ir sijoną trumpesnį nebetaip baisu apsirengt ax.gif Gegužės pabaigoj, kai pabaigsiu programą, vėl nusifotkinsiu. Įdomu, ar bus matyt kokie vizualūs pokyčiai.

saunuole cherie...lauksim nuotraukyciu...nes albumeli visai nieko nevyksta smile.gif
Atsakyti
issitraukiau is spintos dzinsinius sortukus..viskas liuks, bet slaunys doh.gif kur baigiasi sortuku 'uzlenkimas' tai ir iskrenta is vidines leskos 'rinke' doh.gif galvoju, gal daznas begiojimas sumazintu leskas ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 09, 17:08)
issitraukiau is spintos  dzinsinius sortukus..viskas liuks, bet slaunys  doh.gif kur baigiasi sortuku 'uzlenkimas' tai ir iskrenta is vidines leskos 'rinke'  doh.gif  galvoju, gal daznas begiojimas sumazintu leskas ??? g.gif

aha...sveika istojus i storu leskyciu kluba biggrin.gif biggrin.gif negali numest nuo kazkurios vienos vietos, treniruoji visa kuna ir galvoji kad nukris nuo lesku lotuliukas.gif man tai rura ir leskos paskutine vieta nuo kuriu nukrenta galiausiai, nesu pasiekusi ko noriu smile.gif
Atsakyti
Na, tos jau vietos ir yra pačios problematiškiausios, mane irgi jos nervina doh.gif
Atsakyti
Prieš metus, kai buvo apsėdusi lieknėjimo manija, bėgiodavau apsivyniojus plėvele šlaunis. Kaip prisikankinau su jom, nes bėgant jos pastoviai slįsdavo, BEET.. rezultatai buvo smile.gif šlaunų apimtis buvo sumažėjusi.
Atsakyti
as cia panos biggrin.gif
saltibarscius valgau saltu oru nu bet kad norejau jau ilgai..... lengva vakariene saltibarsciai:pasukos, burokai, agurkai...trinsiu taka iki puodo visa vakara biggrin.gif

siandien Stellar shape workout is Loving fit bus ir cardio smile.gif
duonos raugai saulej padeti, sian reiktu duona kept arva avonzirniu desertu prisikept-seniai is ju ka kepiau.

tinute84, taip vidine slaunu puse tai squats, lunges, step ups, cardio...

plevele taip gal padeda ismustoi tik prakaito daugiau, o prakaitas tikrai nera isbege riebalai... mityba persiziurek... p.s pati begiodavau su spec sortais kurie uzsitempia iki pazastu (aisku paskui nuslysta,o po apacia juosmeni ir zemiau apsidedavau maisiukais.... cia itaiginis dalykas, tikejimas, kad padeda..o svoris krenta del kcal didesnio isdeginimo nei suvalgai.. o krenta svoris nevienodai nuo visur....krenta proporcingai, bet kai mes kriauses ir krenta taip kad isliktu ta kriausiska figura... tiesiog cm mazeja... pasipute koja nebijok, dadek Cardio siek tiek daugiau, intensyviau bet trumpesniu... ypac po jegos treniruciu neuzdaugink cardio darydama...
Atsakyti
aciu Sedindriuke 4u.gif
kas del begiojimo, tai as paprastai begioju, nevilioja manes nei pleveles nei kas kita ax.gif bet begu karta ar 2 kartus i savaite....tai galvoju gal dar pora dienu ikelti i grafika.. blush2.gif arba daryti papildomus pratimus toms leskoms , kur Sedindriuke parase 4u.gif
Atsakyti