Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos smile.gif
AS jau siandien irgi nuvargusi jauciuosi doh.gif ..trecia diena su dviraciu i darba vaziavau..ir dar pries veja, jau galvojau nesportuosiu, bet pailsejau ir vel biggrin.gif

Cia gal kam motyvacijai pades?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei nenurasysit lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 23, 18:49)
zodziu suvalgykim uz tokius nelaimingus zmones kazka biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pas mane cepelinai kaip tik vakarienei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 23, 16:52)
Sveikos smile.gif
AS jau siandien irgi nuvargusi jauciuosi  doh.gif ..trecia diena su dviraciu i darba vaziavau..ir dar pries veja, jau galvojau nesportuosiu, bet pailsejau ir vel biggrin.gif

Cia gal kam motyvacijai pades?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei nenurasysit  lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:

drinks_cheers.gif Pas mane cepelinai kaip tik vakarienei  biggrin.gif

cia tavo foto? thumbup.gif
as poilsiauju. reikalingu,uztarnautu, placeba pasiekus, reikia ilsintis, kad rezultatai butu vel, grisiu biski prie BR workout dazniau manau, pavarysiu vel, arba kazka padeliosiu dar. Tiesiog organizmas liepe pailset, kunas pokyciu nerodo (aisku as ju nematau biggrin.gif ) tai reik duot stimulo pasitempti biggrin.gif

su cepelnais toki ABS turi ? doh.gif

pas mane kepa kulsys, salimais salotos: aisbergas, morkos puse, alyvuoges, marinuotas agurkas, zalias agurkas. Uzpyliau saukstu tahini, druskos, pipiru ir dziov. petrusku. MB dar gaus ryziu salia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 23 gegužės 2012 - 17:57
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 23, 18:55)
cia tavo foto?  thumbup.gif 
as poilsiauju. reikalingu,uztarnautu, placeba pasiekus, reikia ilsintis, kad rezultatai butu vel, grisiu biski prie BR workout dazniau manau, pavarysiu vel, arba kazka padeliosiu dar. Tiesiog organizmas liepe pailset, kunas pokyciu nerodo (aisku as ju nematau biggrin.gif ) tai reik duot stimulo pasitempti biggrin.gif

su cepelnais toki ABS turi ?  doh.gif

pas mane kepa kulsys, salimais salotos: aisbergas, morkos puse, alyvuoges, marinuotas agurkas, zalias agurkas. Uzpyliau saukstu tahini, druskos, pipiru ir dziov. petrusku. MB dar gaus ryziu salia.

Na as dar zalia tame sporte, tai nezinau kaip mano organizmas reaguos i ilgesni sporta..Nes kol kas tai ir sunkiai padarau tuos workout'us biggrin.gif Su poilsio pertraukelem..na dar silpnoja jauciuosi. O ABS kazkaip pas mane lengvai - yra ir tiek..padariau kelis pratimus kelias dienas ir jau viskas isryskeja.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 23, 17:00)
Na as dar zalia tame sporte, tai nezinau kaip mano organizmas reaguos i ilgesni sporta..Nes kol kas tai ir sunkiai padarau tuos workout'us biggrin.gif Su poilsio pertraukelem..na dar silpnoja jauciuosi. O ABS kazkaip pas mane lengvai  - yra ir tiek..padariau kelis pratimus kelias dienas ir jau viskas isryskeja.

man sonines dalys mmm grazu smile.gif as turiu itempti pilva kad matytusi kazkas, arba but nevalgius, kad atsipalaidavus matytus kas...
ne nu zinok as susinervijau biggrin.gif dar paziurejau kad du vaikus turi biggrin.gif:D esi pati gero sudejimo matomai, tiesa? auksta, liekna, ir ta kuri gali valgyti maziau prisiziuredama ir neauga rinkes? smile.gif prmin, ka sportuoj, kokius darai wo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 23 gegužės 2012 - 18:04
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 23, 19:04)
auksta, liekna, ir ta kuri gali valgyti maziau prisiziuredama ir neauga rinkes? smile.gif prmin, ka sportuoj, kokius darai wo?

Prisiziureti tai turiu kazkiek..na bet tikrai nereikia dietu dideliu..tiesiog vakarais velai stengiuos nevalgyti. Labai megdavau bandeles pusryciams ir po pietu, tai gal ir prisideda koks kg. kai daugiau uzvalgau. Bet siaip, matyt turiu dziaugtis ir dekoti gamtai ar genams smile.gif
Na pradejau tai nuo 8min kojoms ir uzpakaliukui..Tai su pertraukom juos darydavau. Pries pora ar tris savaites aptikau ir prisiziurejau lizos ir tiesiog darydavau kelis man patikusius pratimus - itupstus pagrinde. Na o dabar sia savaite bandziau sita http://www.bodyrock....d-sexy-workout/
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 23, 17:13)
Prisiziureti tai turiu kazkiek..na bet tikrai nereikia dietu dideliu..tiesiog vakarais velai stengiuos nevalgyti. Labai megdavau bandeles pusryciams ir po pietu, tai gal ir prisideda koks kg. kai daugiau uzvalgau. Bet siaip, matyt turiu dziaugtis ir dekoti gamtai ar genams smile.gif
Na pradejau tai nuo 8min kojoms ir uzpakaliukui..Tai su pertraukom juos darydavau. Pries pora ar tris savaites aptikau ir  prisiziurejau lizos ir tiesiog darydavau kelis man patikusius pratimus - itupstus pagrinde. Na o dabar sia savaite bandziau sita http://www.bodyrock....d-sexy-workout/

na jo genai geri geri.. nes galvojau rimtai Lizoz ikelei foto... nu zodziu faina smile.gif
as dabartiniu BR net draugem nerekomenduoju, o sakau archyvus ziureti su Zuzana, kur nelauzo stuburu, ir nesikraipo nesveikai ir su Zuzana nebudavo tokiu monotonisku workoutu....
pavieniai pratimai man tik manksta atstotu, o kad butu uz treniruote turi sirdies ritma padidinti, intensyvumas turi buti. o 12 minuciu jau pazengusiems nera efektyvu..
bet kai genai geri ir vyrai su triko (8min workoutai) gerai padeda matomai blink.gif
Atsakyti
As ka tik po Zwow 14 ir matau, kad praleidau motyvacine foto !
Sowelu pasirodyk dar 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 23, 18:49)

zodziu suvalgykim uz tokius nelaimingus zmones kazka biggrin.gif

Valgysiu ir aš į jos (tuo pačiu dar gal ir į savo blush2.gif ) sveikatą. 4u.gif biggrin.gif

O jau tas šokinėjimas per krepšį iš video kaip man patiko. thumbup.gif Reikės pamėgint, gal sprandas vietoj liks. cool.gif
Atsakyti
Imetu trumpam smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 23 gegužės 2012 - 19:28
svajoniu absai thumbup.gif isimeciau muzikos i ipoda, ciuzinu pabegiot, gal jau nebe taip karsta.. siandien apie 12val isvedziau suni, kilometra apejom sparciu zingsniu- suniui liezuvis iki zemes, as visa kiaura slapia wacko.gif
Atsakyti
Sowelu, jau tikrai svajoniu abs'ai ! Ir dar be dideliu pastangu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu vo, praleidau motyvacinius absus per tuos darbus doh.gif
Atsakyti