Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(vita_gallo @ 2014 06 30, 09:05)
man ir liepe imt bileteni, bet neimiau dar.
O tai ką reiškia tiek daug darinių?

Mano gydytoja sako, būna, kad žmonės dirba ir 3-4 mėnesius negalim numušti hormonų.. Tik pasiima atostogas, po mėnesio jau visai kitas vaizdas. Mano tyrimai per 3 sav pasiekė normas.. Dabar jaučiu, kad rituosi į hipo, tai lėksiu kartotis tyrimų..

Na nežinau, man niekada nesakė, kad yra darinių.. Nebent pas tave ten kažką mato... Bet jei tik marga,ir ten kažkokia homogeniška... Tai šiaip nieko baisaus. Tiesiog nestresuok, sulauk vizito pas gydytoją ir tau paaiškins. Venk streso ir neigiamų emocijų 4u.gif
Atsakyti
jei gerai prisimenu tai sake daug echogeniškų darinių ir kad ji marga, nu dar ir labai padidėjus.

Kažin ar streso įmanoma išvengt, jau veiklos daug sustabdžiau nes nebepavežu tiesiog. Kad visai ramu būtų reiktų mest darbą, vaiką, vyrą, sodą smile.gif Tada būtų ramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita_gallo: 30 birželio 2014 - 08:17
QUOTE(vita_gallo @ 2014 06 30, 09:16)
jei gerai prisimenu tai sake daug echogeniškų darinių ir kad ji marga, nu dar ir labai padidėjus.

Kažin ar streso įmanoma išvengt, jau veiklos daug sustabdžiau nes nebepavežu tiesiog. Kad visai ramu būtų reiktų mest darbą, vaiką, vyrą, sodą  smile.gif  Tada būtų ramu

mesti nieko nereikia, tik kartais reikia pailsėti.. Pati sakai, kad nebepaveži, tad tau organizmas pasakė - sustok... Pasiimk vaiką ir lėk į sodą 4u.gif Turim išmokti ir save mylėt... Vyras - ne vaikas - išgyvens..

Na pas mane apie homogeniškumą rašė.. Bet gal čia vienas ir tas pats. smile.gif Grįžus namo - pažiūrėsiu.
Atsakyti
Pakartojau tyrimus penktadieni nuo 0,133 pakilo iki 0. 201 nepamenu paskutinio skaiciuko, geriu melisos arbata nes ji mazina sktdliaukes aktyvuma. Pagaliau gryzo mano daktaryte ryt keliausiu, tikiuos priims, visgi esu nestuke.gif ir tuo paciu nueisiu su pilvelio gyventoju susitikt wub.gif tai bijau, kad nebutu 3kart tas pats, visgi hormonu skaiciukai ne kokie verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Ieskau informacijos savo sesei, nes pas ja labai padideje harmonai skydliaukeje.

As labai nustebau, kad per visa tema niekas nesigydo naturaliomis priemonemis.
Ar zinojote tarkim, kad kai padideje harmonai jums visiskai reikia atsisakyti cukraus, negalima valgyti pomidoru. Jums reikia valgyti kuo daugiau uogu (antioksidanatai), brokoliu, kopusti, kuo daugiau lapuociu - spinatu, kale (garbanoti kopusti lapai), salierai. Jums reikia pasidaryti kraujo tyrima ir paziureti kokiu jums truksta vitaminu. Labai svarbu yra gauti daug kalcio. Spausti is situ visu sultis.
Kad turite ivesti labai griezta dieta bent trims menesiams - 30 min pries maista isgerti kefyro arba suvalgyti raugintu kopustu (tai yra nautralus parabiotikai). jei skaitote anglu kalba, tai yra labai daug informacijos ir zmoniu istoriju, kaip jie issigyde. 4u.gif

Sekms visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 07 01, 19:29)
Pakartojau tyrimus penktadieni nuo 0,133 pakilo iki 0. 201 nepamenu paskutinio skaiciuko, geriu melisos arbata nes ji mazina sktdliaukes aktyvuma. Pagaliau gryzo mano daktaryte ryt keliausiu, tikiuos priims, visgi esu nestuke.gif ir tuo paciu nueisiu su pilvelio gyventoju susitikt wub.gif tai bijau, kad nebutu 3kart tas pats, visgi hormonu skaiciukai ne kokie verysad.gif

Nu va, kaip smagu! 4u.gif Jei kyla, tai super thumbup.gif Smagaus susitikimo! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(islandhaze @ 2014 07 02, 00:03)
Labas vakaras 4u.gif

Ieskau informacijos savo sesei, nes pas ja labai padideje harmonai skydliaukeje.

As labai nustebau, kad per visa tema niekas nesigydo naturaliomis priemonemis.
Ar zinojote tarkim, kad kai padideje harmonai jums visiskai reikia atsisakyti cukraus, negalima valgyti pomidoru. Jums reikia valgyti kuo daugiau uogu (antioksidanatai), brokoliu, kopusti, kuo daugiau lapuociu - spinatu, kale (garbanoti kopusti lapai), salierai. Jums reikia pasidaryti kraujo tyrima ir paziureti kokiu jums truksta vitaminu. Labai svarbu yra gauti daug kalcio. Spausti is situ visu sultis.
Kad turite ivesti labai griezta dieta bent trims menesiams - 30 min pries maista isgerti kefyro arba suvalgyti raugintu kopustu (tai yra nautralus parabiotikai). jei skaitote anglu kalba, tai yra labai daug informacijos ir zmoniu istoriju, kaip jie issigyde.  4u.gif

Sekms visoms  4u.gif

Sveika smile.gif Na tema ir nesivadina hiperfunkcijos gydymas naturaliomis priemonemis mirksiukas.gif Ir kai pasireiskia umi hiperfunkcija del patirto streso, tai nei uogos, nei grybai nepades.. kai guli lovoje paslika su viso kuno tremoru, baisiu galvos skausmu, besikalatuojancia sirdimi ir t.t. Tai tik meldiesi, kad tie vaistai greiciau suveiktu. Apie grybus ir uogas net nesvarstai. Bet sutinku, kad mityba taip pat daug lemia, taciau ir psichologiniai veiksniai neatsilieka.. Viskas dar priklauso ir nuo ligos.. Hiperfunkcijos yra kelios ligos.. O man gyventi be sokolado - tai jau stresas biggrin.gif Bet aciu, kad pasidalinai rasta informacija. Tiketis reikia, kad sesei tai pades ir mes bandysim i raciona itraukti daugiau tokiu produktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va gražiuoju biletenio neimiau, tai į lovą paguldė ūmus insktų uždegimas, jau trečia para kaip kankinuos su temperatūra per parą 4 kartus virš 40 užkyla ir tooookie siaubingi skausmai, kad dar taip blogai niekada nebuvo verysad.gif širdis kaip varo, nė propanololis nepadeda nei atenolol
Nuo vakar geriu antibiotikus, ale kol kas nieko negerėja, penktadieni pas savo endokrinologa ir jei nepagerės nežinau kaip reikės nueiti, o šitaip laukiu atsakymų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita_gallo: 02 liepos 2014 - 14:38
QUOTE(vita_gallo @ 2014 07 02, 15:38)
Na va gražiuoju biletenio neimiau, tai į lovą paguldė ūmus insktų uždegimas, jau trečia para kaip kankinuos su temperatūra per parą 4 kartus virš 40 užkyla ir tooookie siaubingi skausmai, kad dar taip blogai niekada nebuvo verysad.gif širdis kaip varo, nė propanololis nepadeda nei atenolol
Nuo vakar geriu antibiotikus, ale kol kas nieko negerėja, penktadieni pas savo endokrinologa ir jei nepagerės nežinau kaip reikės nueiti, o šitaip laukiu atsakymų

Velnias, nebejuokauk! Nesuprantu, kodel taves i ligonine neguldo! Vaziuok i priimamaji ir prasykis endokrinologo konsultacijos. Nenoriu cia skleisti panikos, bet kad neistiktu taves ta tirotoksine krize.. Kai issivysto sirdies, kepenu ar inkstu nepakankamumas... Laikykis!!!! console.gif

Parasyk, kaip sekasi! Kuo greiciau sveik 4u.gif
Atsakyti
Sakiau gydytojai, kad man tirotksikozė, ale nk....nors ir sveikatos visai neturėjau aiškintis
Matyt peršalau, nes dirbu sandėliuose ten šalta dar į šaldytuvus reik eiti, o man nuo tirotoksikozės baisiai karšta, gal per drąsiai apsirengus buvau
mama prie medikų dirba tai sake turiu po dviejų trijų dienų geriant vaistus pagerėt, jei ne tada į ligoninę guldys, jei šian dar užkils važiuosiu į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(vita_gallo @ 2014 07 02, 15:38)

Tu geri vaistus tos pacios grupes vaistus beta blokatorius, dar yra kitas vaistas pulsui mazint verapamilis, man pvz paskyre pirma ji, bet jis neveike, tada beta blokatoriai suveike.
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 07 02, 19:19)
Tu geri vaistus tos pacios grupes vaistus beta blokatorius, dar yra kitas vaistas pulsui mazint  verapamilis, man pvz paskyre pirma ji, bet jis neveike, tada beta blokatoriai suveike.

išrašė man propanololio po puse tabletės, nes mano spaudimas visad buvo žemas nesiekdavo 90/65, o prie tirotoksikozės pakilo iki 120/80(man jau čia didokas), tad pusę tabletės, kad nenumažintų smarkiai, bet pusė tabletės nepadeda, geriu visą...o atenolol atnešė mama pabandyt, kai toia temperatūra tai nenuostabu kad širdis šitaip varo.

Na va ryte atsikėliau tik su 38 laipsnių temperatūra, jau gerėja, tik šoną baisiai skauda ir nuo menkiausio judesio išpila karštis ir svaigsta galva, dar nežmoniškas galvos skausmas, nežinau nuo ko jis
Atsakyti
QUOTE(vita_gallo @ 2014 07 03, 08:45)
išrašė man propanololio po puse tabletės, nes mano spaudimas visad buvo žemas nesiekdavo 90/65, o prie tirotoksikozės pakilo iki 120/80(man jau čia didokas), tad pusę tabletės, kad nenumažintų smarkiai, bet pusė tabletės nepadeda, geriu visą...o atenolol atnešė mama pabandyt, kai toia temperatūra tai nenuostabu kad širdis šitaip varo.

Na va ryte atsikėliau tik su 38 laipsnių temperatūra, jau gerėja, tik šoną baisiai skauda ir nuo menkiausio judesio išpila karštis ir svaigsta galva, dar nežmoniškas galvos skausmas, nežinau nuo ko jis

Sveika, na mes labai panasios.. blush2.gif Mano taip pat labai zemas spaudimas, buna ir zemiau 50/90, bet metaprololio gerdavau po pilna tablete ryte ir pusele vakare pries miega, bet kadangi nakti skydliauke vel nublusta, tai atsikeldavau su vel labai aukstu pulsu. Galva skauda nuo hormonu, kai jie ims kristi - praeis ir galvos skausmai.. Mane taip pat ispildavo karstis, tad stenkis kuo daugiau guleti, kaupk jegas. Stiprek!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistikke: 03 liepos 2014 - 08:28