QUOTE(SADNESS @ 2014 07 01, 19:29)
Pakartojau tyrimus penktadieni nuo 0,133 pakilo iki 0. 201 nepamenu paskutinio skaiciuko, geriu melisos arbata nes ji mazina sktdliaukes aktyvuma. Pagaliau gryzo mano daktaryte ryt keliausiu, tikiuos priims, visgi esu

ir tuo paciu nueisiu su pilvelio gyventoju susitikt

tai bijau, kad nebutu 3kart tas pats, visgi hormonu skaiciukai ne kokie
Nu va, kaip smagu!

Jei kyla, tai super

Smagaus susitikimo!
Papildyta:
QUOTE(islandhaze @ 2014 07 02, 00:03)
Labas vakaras
Ieskau informacijos savo sesei, nes pas ja labai padideje harmonai skydliaukeje.
As labai nustebau, kad per visa tema niekas nesigydo naturaliomis priemonemis.
Ar zinojote tarkim, kad kai padideje harmonai jums visiskai reikia atsisakyti cukraus, negalima valgyti pomidoru. Jums reikia valgyti kuo daugiau uogu (antioksidanatai), brokoliu, kopusti, kuo daugiau lapuociu - spinatu, kale (garbanoti kopusti lapai), salierai. Jums reikia pasidaryti kraujo tyrima ir paziureti kokiu jums truksta vitaminu. Labai svarbu yra gauti daug kalcio. Spausti is situ visu sultis.
Kad turite ivesti labai griezta dieta bent trims menesiams - 30 min pries maista isgerti kefyro arba suvalgyti raugintu kopustu (tai yra nautralus parabiotikai). jei skaitote anglu kalba, tai yra labai daug informacijos ir zmoniu istoriju, kaip jie issigyde.
Sekms visoms
Sveika

Na tema ir nesivadina hiperfunkcijos gydymas naturaliomis priemonemis

Ir kai pasireiskia umi hiperfunkcija del patirto streso, tai nei uogos, nei grybai nepades.. kai guli lovoje paslika su viso kuno tremoru, baisiu galvos skausmu, besikalatuojancia sirdimi ir t.t. Tai tik meldiesi, kad tie vaistai greiciau suveiktu. Apie grybus ir uogas net nesvarstai. Bet sutinku, kad mityba taip pat daug lemia, taciau ir psichologiniai veiksniai neatsilieka.. Viskas dar priklauso ir nuo ligos.. Hiperfunkcijos yra kelios ligos.. O man gyventi be sokolado - tai jau stresas

Bet aciu, kad pasidalinai rasta informacija. Tiketis reikia, kad sesei tai pades ir mes bandysim i raciona itraukti daugiau tokiu produktu