Sveikos, vakar buvau pas savo endo tirotoksinės krizės nėra, nors iššsigando kai mane pamatė irgi pagalvojo apie tą krizę, bet ji nepasitvirtino. O dėl inksto tai vakar šlapimo tyrimas geras buvo, o kraujas uždegimą teberodo, nes temperatūra nukrito nuo 40 iki 39, tai echo darys, sakė vienam inkste gal akmenų yra, o kitam nieko nėra, dėl to ir šlapimas geras.
Šiandien tik šiandien galiu pasakyt, kad geriau, jau temp tokios nėra, nors mama sušnekėjo, kad atvažiuot ir gult į ligoninę, lašelinių pasilašint ir echo greičiau padarys,tai net nežinau ar gultis, nes atrodau kaip gyvas lavonas
QUOTE(vita_gallo @ 2014 07 05, 11:36)
Sveikos, vakar buvau pas savo endo tirotoksinės krizės nėra, nors iššsigando kai mane pamatė irgi pagalvojo apie tą krizę, bet ji nepasitvirtino. O dėl inksto tai vakar šlapimo tyrimas geras buvo, o kraujas uždegimą teberodo, nes temperatūra nukrito nuo 40 iki 39, tai echo darys, sakė vienam inkste gal akmenų yra, o kitam nieko nėra, dėl to ir šlapimas geras.
Šiandien tik šiandien galiu pasakyt, kad geriau, jau temp tokios nėra, nors mama sušnekėjo, kad atvažiuot ir gult į ligoninę, lašelinių pasilašint ir echo greičiau padarys,tai net nežinau ar gultis, nes atrodau kaip gyvas lavonas
Na tu tikrai išprotėjus motera

O aš tai galiu pasigirti, kad mano hormonai dabar nusirito į visiškus pūdimus

Šeštadienį atsikėliau be tempertūros, kažkoks stebuklas, skausmas likęs dar ir silpnumas, atsistoji ar pasėdi ilgiau ir verčia iš kojų.... šeštadienį pagulėjau stebimoj palatoj, palašino lašelinių, padarė tyrimus išsamesnius, echo(akmenų nėra, inkstas neužsikimšęs) tik cistos ant abiejų inkstų, ir toj pusėj matosi, kad uždegimas. Kadangi tai ne pirmas kartas, kartu su puslės uždegimu per kokį pusmetį tau jau koks 6 kartas, liepė tirtis būtinai plačiau, nes tokie dalykai gręsia insktų nepakankamumu
o dėl skydliaukės - per tą blogą savijautą pamiršau paklausti kaip echoskopas ir antitpo atsakymai....tiroksinas labai nenori kristi, vos pakrito ir viskas. Sumažino vaistukus ir po mėnesio pasirodyti prieš tai atlikus tyrimus. Pati daktarė vedė padaryt kraujo tyrimus, kad greičiau būtų ir nereiktų man vaikščiot.
Dar labai nustebę priėmime buvo, kodėl manęs su tokia baisine būkle neguldė į ligoninę. Eisiu koliotis
Tikiuosi daugiau nepasikartos, nes tada geriau numirt nei taip kankintis.

o dėl skydliaukės - per tą blogą savijautą pamiršau paklausti kaip echoskopas ir antitpo atsakymai....tiroksinas labai nenori kristi, vos pakrito ir viskas. Sumažino vaistukus ir po mėnesio pasirodyti prieš tai atlikus tyrimus. Pati daktarė vedė padaryt kraujo tyrimus, kad greičiau būtų ir nereiktų man vaikščiot.
Dar labai nustebę priėmime buvo, kodėl manęs su tokia baisine būkle neguldė į ligoninę. Eisiu koliotis

Tikiuosi daugiau nepasikartos, nes tada geriau numirt nei taip kankintis.
Tik va tiksliai kortelėj paskaičau apie skydliaukės echoskopą ir buvo parašyta - daug hipoechogeniškų darinių. Gal kam tą patį rašė ir galėtų pasakyti kas tai yra?
Hiperiukės, kaip pernešat karščius?

Aš gerai, nes man visada šalta, tai tik šias kelias savaites nebesiskundžiu vyrui, kad man šalta.
Tik rytais sunku keltis į darbą, atrodo lyg pabusčiau su temperatūra, bet gal dėl to, kad aš pelėda, o miegas saldesnis už darbą.
O kaip kitoms, labai sunku?
Kaip laikosi mūsų nėštukės? Ar viskas sklandžiai?

Man sunku, trūksta oro ypatingai, pulsas apie 90 - 100, nors ir vaistus geriu. Ir toks jausmas, kad kaupiu skysčius, visas kūnas kaip išburkęs.
Uch, pulsas tai didokas. O dėl karščio, tai čia manau ir ne hiperiukėms jau sunku kai tiek laiko taip karšta. Na bet vasara Lietuvoje neamžina, tad šios savaitėlės pabaigoje jau turėtų palengvėti. Aš visur tampausi šalto vandens buteliuką, nes išprotėt galima autobusuose be kondicionieriaus.
sveikos,
man irgi sunku karscius pakest, skydlaiuke po truputi taisos
bet man tikriausiai sunku karsty pakest ir del
mums jau 17+4
man irgi sunku karscius pakest, skydlaiuke po truputi taisos

Smagu girdėti.
O kiek vaistukų geriat?

QUOTE(Only1 @ 2014 08 12, 08:18)
Neskyre nes po truputi gereja dabar buvo jau 0,33 o pries tai 0,13

Sveikos
kaip gyvenat?
Man nekaip jau, tiroksins nenori krist nors tu ką
tikriausiai todėl, kad daug streso ir neina niekaip ramiai gyvent
Vis dar vartoju metizoli po 2 tab. 3 kart dienoj ir kad ir kaip gydytoja nenorėjo hormonų prednisolon 4 tab ryte ir 2 per pietus 7 dienas o paskui kas 5 mažint po viena, gal kas nors taip gydėsi, ar padėjo?paskaičius hormonų šalutinius tai man baisu darosi jį gerti, biju kaip nežinau kas, ale ir pasveikt noriu. Paskaičius tai susidaro vaizdas, kad tai labai baisus vaistas unsure.gif

Man nekaip jau, tiroksins nenori krist nors tu ką

Vis dar vartoju metizoli po 2 tab. 3 kart dienoj ir kad ir kaip gydytoja nenorėjo hormonų prednisolon 4 tab ryte ir 2 per pietus 7 dienas o paskui kas 5 mažint po viena, gal kas nors taip gydėsi, ar padėjo?paskaičius hormonų šalutinius tai man baisu darosi jį gerti, biju kaip nežinau kas, ale ir pasveikt noriu. Paskaičius tai susidaro vaizdas, kad tai labai baisus vaistas unsure.gif