Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Su krutimis as turejau problemu dar negerus tiroksino.Okai pradejau tai visiskas kosmaras ir su krutimis ir su visu organizmu.Bet as galvoju cia ne tiroksinas kaltas,o pati skydliauke ir antikunai.Juk visur rasoma,kad del blogos savijautos reikia issitirti skydliauke.
Tau siulyciau pasirodyti momologui
[/quote]

aisku,sakes kaip nervina mane ir as pati jauciuosi labai nervuota,o jau planuoju leliuka ir nezinau,kaip man tuos nervus nuraminti,nes kiekviena diena jauciuos labai pikta ir nervuota:(
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 07 31, 22:43)
sveikos.ir as  su klausimu. GIRDEJAU KAD BALERINOS NORINT ISLAIKYTI FIGURA GERIA DIDELE DOZE TIROKSINO.... tai man vis auga svoris geriant 50mg tai galvoju gal gerti po 100mg. kaip sakot.ar nepakenkciau....bent gal svoris kristu o ne augtu tada....

apie tas balrinas karta buvo diskutuota, nepamenu kuo baiges diskusija. bet as to niekada nedaryciau
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 07 31, 20:34)
Sveikos visos,mane neramina toks klausimas,kazin ar gali nuo tiroksino pradeti skaudeti krutis,man viena vieta po krutimi l skauda ir nepraeina,sakau gal tai visdelto hormonus geriam,ar nebus koks ju poveikis?

Tikrai del skydliaukes gali.Del tiroksino abejoju.Pirmiausia,kai turejau itarimu del krutines nuejau pas krutu gydytoja,o jinai tik su rankomis palietusi,paklause ar su skydliauke tvarkoje.Liepe pirmiausia issitirti hormonus,nuo tada ir suzinojau ,kad turiu bedu su skydliauke. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutinaa: 02 rugpjūčio 2012 - 16:40
[quote=sandraireland,2012 08 01, 23:08]
Su krutimis as turejau problemu dar negerus tiroksino.Okai pradejau tai visiskas kosmaras ir su krutimis ir su visu organizmu.Bet as galvoju cia ne tiroksinas kaltas,o pati skydliauke ir antikunai.Juk visur rasoma,kad del blogos savijautos reikia issitirti skydliauke.
Tau siulyciau pasirodyti momologui
[/quote]

aisku,sakes kaip nervina mane ir as pati jauciuosi labai nervuota,o jau planuoju leliuka ir nezinau,kaip man tuos nervus nuraminti,nes kiekviena diena jauciuos labai pikta ir nervuota:(
[/quote]
Na ir as kokia nervuota,kartais negaliu susilaikyti,paskui paciai nepatogu darosi:((
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif .
Siandien pasiemiau tyrimus,viskas savo normose ir antikunu tik115.
O va pasidariau kompiuterine tomograma stuburo,tai patvirtino diagnoze-osteochondroze doh.gif .
Labai liudna,nes liga taip pat nepagydoma.Blogiausia,kad be vaistu nuo skausmo ir uzdegimu negaliu buti.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 02, 19:23)
Labutis visoms 4u.gif .
Siandien pasiemiau tyrimus,viskas savo normose ir antikunu tik115.
O va pasidariau kompiuterine tomograma stuburo,tai patvirtino diagnoze-osteochondroze doh.gif .
Labai liudna,nes liga taip pat nepagydoma.Blogiausia,kad be vaistu nuo skausmo ir uzdegimu negaliu buti.

sveika, visas stuburas pazeistas ar kuri nors dalis?
o ka jautei, kad dare kompiuterine?
sveikinu su gerais skydliaukes tyrimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 08 02, 19:18)
sveika, visas stuburas pazeistas ar kuri nors dalis?
o ka jautei, kad dare kompiuterine?
sveikinu su gerais skydliaukes tyrimais 4u.gif

Man dare apatines stuburo dalies,o reikejo viso skeleto lotuliukas.gif .
Pirmiausia po truputi pradejo skaudeti visa kuna.Seimos gyd. liepe kreiptis pas psichiatra(tipo depresija).Jurininkuose istyre visus vidaus organus tomografija ir del mano kuno skausmu priezasties nerado(rado inkste,krutyse,slapimo pusleje ir kiausidese cistu,kepenyse hemangioma).PageriauMydokalm (truputi atpalaidavo raumenis),pasidariau masazu 12,kazkokie elektros vibratoriai,su kazkokiais "batais"masazavo kojas ir su elektrinem sukom masazavo galva,pati namuose ant grindu mankstinausi.Bet kol nepradejau leisti priesuzdegiminiu vaistu,milgamo niekas nepadejo.Kas ydomiausi baigus leisti diklakus po 3dienu vel prasidejo umus viso kuno skausmas,net ir krutys.Dabar geriu movali ir leidziu diklaka,vel truputi atleido.Pasidariau kraujo tyrimus-uzdegimo nerodo.
Gal is patirties zinot ar su tokiom diagnozem:hipertonija,tiroiditas,artritas ir osteochondroze skiria invaliduma.Pavargau ne tik dirbti bet ir gyventi,o iki pensijos dar beveik20m. biggrin.gif
Atsakyti
lina 46 laikykis 4u.gif

o man klausimas ar darantis hormonu tyrimus turi reiksmes pvz jei kaip tik raudonosios drauges aplanke?
Atsakyti
jau planuoju leliuka ir nezinau,kaip su tiroxino vartojimu, ar nestumo metu galima vartoti tiroxina?
Atsakyti
QUOTE(tyloszona @ 2012 08 03, 07:48)
jau planuoju leliuka ir nezinau,kaip su tiroxino vartojimu, ar nestumo metu galima vartoti tiroxina?

nestumo metu kartais jo doze net padidina... turit but stebima gydytoju
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 02, 20:47)
Man dare apatines stuburo dalies,o reikejo viso skeleto lotuliukas.gif .
Pirmiausia po truputi pradejo skaudeti visa kuna.Seimos gyd. liepe kreiptis pas psichiatra(tipo depresija).Jurininkuose istyre visus vidaus organus tomografija ir del mano kuno skausmu priezasties nerado(rado inkste,krutyse,slapimo pusleje ir kiausidese cistu,kepenyse hemangioma).PageriauMydokalm (truputi atpalaidavo raumenis),pasidariau masazu 12,kazkokie elektros vibratoriai,su kazkokiais "batais"masazavo kojas ir su elektrinem sukom masazavo galva,pati namuose ant grindu mankstinausi.Bet kol nepradejau leisti priesuzdegiminiu vaistu,milgamo niekas nepadejo.Kas ydomiausi baigus leisti diklakus po 3dienu vel prasidejo umus viso kuno skausmas,net ir krutys.Dabar geriu movali ir leidziu diklaka,vel truputi atleido.Pasidariau kraujo tyrimus-uzdegimo nerodo.
Gal is patirties zinot ar su tokiom diagnozem:hipertonija,tiroiditas,artritas ir osteochondroze skiria invaliduma.Pavargau ne tik dirbti bet ir gyventi,o iki pensijos dar beveik20m. biggrin.gif

sveika, o ka medikai pataria del kepenu,
komisijos ten nesuprasi del ko ir kaip duoda, ziuri kuom tu dirbai
jei turi puikia seimos gyd, ji ruosia pirminius dokumentus, po to dedama viska kas atlikta i byla ir esi siunciamas i komisija
o ar atlikti kraujo tyrimai del kitu autoimuniniu ligu?
vilkliges, isetines sklerozes, artritas kokios kilmes?
CRB koks tavo, kraujo nusedima ar dare?
o plauciai tikrinti?
nenoriu liudinti, bet gl kokiu 40 proc ir duos kad nedarbinga, o 60 darbinga,
tai 3 gr, pagal sena, jei alga turejai gera, gal ir tas pats ant to pacio gausis
laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 08 03, 09:51)
sveika, o ka medikai pataria del kepenu,
komisijos ten nesuprasi del ko ir kaip duoda, ziuri kuom tu dirbai
jei turi puikia seimos gyd, ji ruosia pirminius dokumentus, po to dedama viska kas atlikta i byla ir esi siunciamas i komisija
o ar atlikti kraujo tyrimai del kitu autoimuniniu ligu?
vilkliges, isetines sklerozes, artritas kokios kilmes?
CRB koks tavo, kraujo nusedima ar dare?
o plauciai tikrinti?
nenoriu liudinti, bet gl kokiu 40 proc ir duos kad nedarbinga, o 60 darbinga,
tai 3 gr, pagal sena, jei alga turejai gera, gal ir tas pats ant to pacio gausis
laikykis 4u.gif

ACIU doh.gif
Atsakyti