QUOTE(vaida31 @ 2012 08 06, 13:16)
Sveikute,
na man irgi lb keista, kad mano organizmas nepriima tiroksino, pradzioje taip pat pradejau nuo ketvirtuko tabletes, taciau, niekaip negaliu as jo gerti, lb blogai jauciuosi, galva uzia, ir akis labai verzia...akys pasidaro lb karstos ir obuoliai suketeja... tai kol kas gydytojas liepe jo negerti, o truputi pagerti raminanciuju vaistu... lankausi pas sidlauska, kaune, bet gyvenu anglijoje, tai kas puse metu tenka pas ji apsilankyti, neja , gyd sake, kad pas mane skydliauke gamina per daug jodo, o gyvenu jodo zonoje, dar manau ir tas itakoja

, bet budama LT, nepasakyciau , kad geriau jausciausi...gal pas mane taip pat sudetinga autoimunine liga, kad taip sunkiai pasiduoda gydymui... tyrimai: atpo 44,5; ft3 5,17; ft4 13,95; tth 3,169, darant ohoskopija, yra mazgas, jis laikas nuo laiko padideja, dar uzdegimas, del akiu kol kas nieko nenusprende, bet anksciau, pries 10metu, leido vaistus i smilkynius, lygtai viskas buvo apsitvarke, nejutau jokiu pozymiu, o paskutiniu metu jauciu perstejima, stumima, ir jos tikrai padideja...

, bet gyd sako, dar nereikia nieko daryti, nors galvos rezonansas, rode, kad akiu raumenys virs normos,...nesuprantu, kodel gyd nieko su manimi taip ir nedaro, nes kiek teko skaityti apie sia liga, reikia pradzioja susigriebt liga, kad akis neitu tolyn... sunkoka su sia liga, blogiausiai del akyciu bijau... nes ir regejimas, kartais sutrinka...
sveika, reikia, kad nustatytu konkreciai kiek jodo pas tave yra,
tyrimai normoje,
mazga reikia stebeti, o biopsija dare?
anksciau nustatynedavo ar mazgas aktyvus ar ne, neaktyvus linke supiktybeti,
nezinau ar siuo metu ta daro, bet pasidomek gyd,
iseitis yra, jei skaitei musu buvusios mamos skruzdeda zinutes,
ji naudoj naturalu tiroksina, pagaminta ir kiaules skydliaukes,
ji galima vartoti bet kada , po liezuviu tirpsta, sunkiai, tik jis siunciamas is Vokietijos, su vardiniu receptu
o kaip bendras kraujas pas tave?
kalcio, kalio, vit d kiekis?
viskas susije,
prie autoimuninio tireiodito, Atpo buna padidejes
prie skydlaiukes buna kad sureaguoja paraskydines liaukos ir hipofize, ju tyrimu irgi nedare?
o del akiu-reiketu susirupinti, tik as nezinau kur tau kreiptis,
gal pas gera akiu gyd?
tavo atveju, klausimu daug, o atsakymu nera,
kiek uzdelstu atveju jau cia esame mate