Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Sveikos mergaites 4u.gif .
Na kas liecia akis,tai kai as pradejau sirgti tiroiditu (dar tada net nezinojau jog sergu),ir man taip pat buvo su akimis:labai skaudedvo,dar toks jausmas atrodydavo kad jas pucia lauk,ir kartais budavo lyg ziurint mirgedavo,neryskus matymas.
Begant laikui viskas praejo savaime.Buvau pas akiu gyd. del spaudimo,sake viskas gerai,tik liepe pasitikrinti issamu cholesterolio tyrima.Tada cholesterolio pas mane kraujyje buvo 9.Nezinau ar kad sutvarkiau cholesteroli tai ir akys susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif
na ka, puse metu jau geriu po 50 tiroksino... gydymo pradzioje tth buvo 5.2, o dabar virs 9 verysad.gif
seimos gydytojas liepe dabar gerti po 75...
rugpjucio 20d vaziuoju pas Kazanaviciu, ziuresiu ka jis sakys...
ATPO is 360 yra 351, bet tai nieko nekeicia.
Atsakyti
sveikos. ar gali buti taip kad nuo tiroksino sunku kvepuoti.jaucias gerklej ir krutinej toks sunkumas. kai nakti bandau miegoti buna kad net pasoku is lovos issigandus nes atrodo kaip kad oro truktu.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 08 09, 12:22)
sveikos. ar gali buti taip kad nuo tiroksino sunku kvepuoti.jaucias gerklej ir krutinej toks sunkumas. kai nakti bandau miegoti buna kad net pasoku is lovos issigandus nes atrodo kaip kad oro truktu.

greiciau cia skydliaukes bedos taip veikia, o ne tiroksinas.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 08 09, 13:22)

man tokia savijauta buvo pries atrandat bedas su skydliauke...

siandien keliauju pas Sidlauska... idomu ka pasakys
Atsakyti
As po vizito...

geguzes pabaigoje tyrimai buvo
TTH 0,769
FT4 13,37 (14%)
FT3 4,30 (32%)

Tyrimai dabar
TTH 0,137
FT4 15,24 (32%)
FT3 4,42 (36%)

tai va sake gera zinia, kad FT4 pasieke 32%, sake turejom pasiekti bent 30%...
toliau vartoti 75mg tiroksino ir tireotoma... sako tireotomas deja baiginejasi tai teks keisti i thybona kai nebeturesiu... pasakiau kad labai jauciu nuovargi, pastoviai noriu miego tai israse kazkokiu papilu, rasto neiskaitau tai kai ryt nusipirksiu matysiu ka cia jis israse....
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 08, 11:31)
Sveikos mergaites 4u.gif .
Na kas liecia akis,tai kai as pradejau sirgti tiroiditu (dar tada net nezinojau jog sergu),ir man taip pat buvo su akimis:labai skaudedvo,dar toks jausmas atrodydavo kad jas pucia lauk,ir kartais budavo lyg ziurint mirgedavo,neryskus matymas.
Begant laikui viskas praejo savaime.Buvau pas akiu gyd. del spaudimo,sake viskas gerai,tik liepe pasitikrinti issamu cholesterolio tyrima.Tada cholesterolio pas mane kraujyje buvo 9.Nezinau ar kad sutvarkiau cholesteroli tai ir akys susitvarke smile.gif

Atsakyti
Sveikos
galiu pasigirt kad mano tth 1.13
tokio dar nera buve mazo smile.gif labai faina
bet deja savijauta prasta- svaigsta galva, nugaros nervu uzdegimas nepraeina, spaudimas sokinejantis, nuovargis doh.gif ir svoris auga, jauciu alki visalaika
keisti dalykai su tuo svoriu g.gif nu zodziu sveikatos tai nera sad.gif
lina46, oi kaip suprantu tavo bedas su stuburu, pati dabar vargstu, laukiu dabar juosmens tomografijos atsakymu, tik kazkodel man jokiu leidziamu neraso, tik vaistu ;oh blink.gif ar tau buna dilgciojimai? net ne skausmas o tokie dilgciojimai kaip su adatelem, bet buna ir kad juosmuo kaip surakintas. cia matyt nerviniai dilgciojimai nuo nervu uzdegimo. siaip ziauriai pavargau as nuo visu sveikatos problemu. didziausia laime butu tureti gera sveikata sad.gif
saulute, dziaugiuos del tavo geru tyrimu. gal tas tiroksinas priduoda nuovargio?g.gif bet tas thybon tai brangus velniskai..... ar bus is ko tau ji pirkt?
Papildyta:
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 08 09, 13:22)

4u.gif sveika
nemanau kad cia nuo tiroksino
labai panasu i panikos atakas
jos gali buti kai truksta tiroksino
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 08 09, 22:52)
saulute, dziaugiuos del tavo geru tyrimu. gal tas tiroksinas priduoda nuovargio?g.gif bet tas thybon tai brangus velniskai..... ar bus is ko tau ji pirkt?

sveikute,

maste jis gal tireotoma dalint i dvi dalis, bet as ta nuovargi jauciu ir dabar, ryte. tai sake naudos nebus jei per du kartus gersiu...

apie thybona nieko nezinau, nei kur jo isigyt nei kiek jis kainuoja... tikiuosi pavyks dar kazkur gauti tireotomo...
Atsakyti
jei dar zinot kur galima tireotomo nusipirkti labai prasau parasyti i a.z.

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: prekyba/mainai etc. vaistais forume draudžiama.
Atsakyti
Va,ka as radau parasyta,gal tai pagelbes:Thyreotom vaistinis preparatas Lietuvoje neregistruotas. Neregistruotus Lietuvoje vaistus gydytojas, esant reikalui, gali išrašyti pagal vardinį receptą, kurį pateikus į bet kurią vaistinę pastaroji turės parūpinti jo pristatymą Jums. 4u.gif

Vaistų saugumo ir informacijos skyrius
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 10, 23:31)
Va,ka as radau parasyta,gal tai pagelbes:Thyreotom vaistinis preparatas Lietuvoje neregistruotas. Neregistruotus Lietuvoje vaistus gydytojas, esant reikalui, gali išrašyti pagal vardinį receptą, kurį pateikus į bet kurią vaistinę pastaroji turės parūpinti jo pristatymą Jums. 4u.gif

Vaistų saugumo ir informacijos skyrius

Rusijoje baigesi jo lisenzija ar kazkas tokio, kol neiregistruos jo Rusijoje tol mes jo ir cia neturesim...
Atsakyti