QUOTE(Lucero @ 2012 08 09, 21:52)
savijauta prasta- svaigsta galva, nugaros nervu uzdegimas nepraeina, spaudimas sokinejantis, nuovargis
ir svoris auga, jauciu alki visalaika
keisti dalykai su tuo svoriu
nu zodziu sveikatos tai nera
lina46, oi kaip suprantu tavo bedas su stuburu, pati dabar vargstu, laukiu dabar juosmens tomografijos atsakymu, tik kazkodel man jokiu leidziamu neraso, tik vaistu ;oh
ar tau buna dilgciojimai? net ne skausmas o tokie dilgciojimai kaip su adatelem, bet buna ir kad juosmuo kaip surakintas. cia matyt nerviniai dilgciojimai nuo nervu uzdegimo. siaip ziauriai pavargau as nuo visu sveikatos problemu. didziausia laime butu tureti gera sveikata 

keisti dalykai su tuo svoriu

lina46, oi kaip suprantu tavo bedas su stuburu, pati dabar vargstu, laukiu dabar juosmens tomografijos atsakymu, tik kazkodel man jokiu leidziamu neraso, tik vaistu ;oh

Labas

Kas liecia stubura,tai man jo nedilgcioja,bet uzciuopiu skaudzius slankstelius ir ramioje busenoje,tarkim sedint,jauciu kurie slanksteliai skaudus.
Tai cia man dabar tik taip yra kai geriu Lyrica vakarais,pastoviai pradejau gerti Movali,laikas nuo laiko Milgama susileidziu.Bet man yra labai skaudus ranku pirstu sanariai.Ypatingai nakti jie sustinge ir skaudus.
As bijau,bet man atrodo,kad prasideda reumatoidinis artritas.Jis taip pat yra autoimuninis susirgimas.Kita savaite vykstu pas reumatologa.
Lucero,matau ir tu turi panasiu problemu.Man irgi buna kad galva svaigsta,sustingstu kai pasedziu ilgiau prie kompiuterio.Man geriau lengvai ka nors veikti, judeti.Sunkesniu darbu jau nebepadirbu,dustu,silpna.Ir siap esu pastoviai pavargusi.
As tai kaip as,jau metu daugiau turiu,bet tai tu jauna mergina,visas gyvenimas dar pries akis.Na zodziu laikykis

Tiesa skaiciau straipsni kaip moteris per nestuma pasveikdavo ir jausdavosi puikiai,tai daktarai patardavo jai gimdyti