Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 08 09, 21:52)
savijauta prasta- svaigsta galva, nugaros nervu uzdegimas nepraeina, spaudimas sokinejantis, nuovargis doh.gif ir svoris auga, jauciu alki visalaika
keisti dalykai su tuo svoriu g.gif nu zodziu sveikatos tai nera sad.gif
lina46, oi kaip suprantu tavo bedas su stuburu, pati dabar vargstu, laukiu dabar juosmens tomografijos atsakymu, tik kazkodel man jokiu leidziamu neraso, tik vaistu ;oh blink.gif  ar tau buna dilgciojimai? net ne skausmas o tokie dilgciojimai kaip su adatelem, bet buna ir kad juosmuo kaip surakintas. cia matyt nerviniai dilgciojimai nuo nervu uzdegimo. siaip ziauriai pavargau as nuo visu sveikatos problemu. didziausia laime butu tureti gera sveikata sad.gif

Labas 4u.gif
Kas liecia stubura,tai man jo nedilgcioja,bet uzciuopiu skaudzius slankstelius ir ramioje busenoje,tarkim sedint,jauciu kurie slanksteliai skaudus.
Tai cia man dabar tik taip yra kai geriu Lyrica vakarais,pastoviai pradejau gerti Movali,laikas nuo laiko Milgama susileidziu.Bet man yra labai skaudus ranku pirstu sanariai.Ypatingai nakti jie sustinge ir skaudus.
As bijau,bet man atrodo,kad prasideda reumatoidinis artritas.Jis taip pat yra autoimuninis susirgimas.Kita savaite vykstu pas reumatologa.
Lucero,matau ir tu turi panasiu problemu.Man irgi buna kad galva svaigsta,sustingstu kai pasedziu ilgiau prie kompiuterio.Man geriau lengvai ka nors veikti, judeti.Sunkesniu darbu jau nebepadirbu,dustu,silpna.Ir siap esu pastoviai pavargusi.
As tai kaip as,jau metu daugiau turiu,bet tai tu jauna mergina,visas gyvenimas dar pries akis.Na zodziu laikykis 4u.gif .
Tiesa skaiciau straipsni kaip moteris per nestuma pasveikdavo ir jausdavosi puikiai,tai daktarai patardavo jai gimdyti lotuliukas.gif .
Atsakyti
As kai padidinau doze nuo 75 iki100,tai apetitas man kaip sukiles dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 11, 18:39)
As kai padidinau doze nuo 75 iki100,tai apetitas man kaip sukiles dabar blink.gif

susinormalizuos gal...

man buna persivalgymo priepoliai.... snd ryte apsidziaugiau, kad nuo ketvirtadienio numeciau 2kg, bet jauciu svarstykles pamelavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 11, 18:39)

Aciu lina46, laikaus kiek begaliu, nors labai sunku pastaru metu, man movalis buvo savaitei skirtas, padejo buvo gerai kai geriau, o dabar vel negerai, bet negi vel gert movali/ kiek zinau jis geriamas begalo kenkia inkstam, kepenim unsure.gif

lutinaa, as ir geriu simta tai patikek manim, jauciuos nenormali su tokiu apetitu, valgau kaip vyras doh.gif doh.gif galiu valgyt ir valgyt doh.gif
Atsakyti
nutikimas... susidedu is vakaro i indeli vaistukus, gaunasi dvi tableteles ir puse... ryte pramerkus akis geriu jas... ir se tau.... vakar vakare jau imu indeli detis rytui vaistus, zuriu like puse tabletes... tai taip gavosi, kad vakar per maza doze isgeriau...

o ir taip nervai del viskokiu dalykeliu
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 12, 19:02)
nutikimas... susidedu is vakaro i indeli vaistukus, gaunasi dvi tableteles ir puse... ryte pramerkus akis geriu jas... ir se tau.... vakar vakare jau imu indeli detis rytui vaistus, zuriu like puse tabletes... tai taip gavosi, kad vakar per maza doze isgeriau...

o ir taip nervai del viskokiu dalykeliu

Nesupykit, bet tikrai nemanau, kad pusė tabletės kaip nors stipriai įtakotų dienos savijautą, be to tai jau praėjusi diena ax.gif Nesinervinkit dėl smulkmenų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 11, 17:39)

Bet tai čia pasaka be galo gaunasi, geri didesnę dozę, teoriškai svoris neturėtų stipriai augti, bet esi alkanesnė ir daugiau valgai ir ... š... žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 08 13, 10:47)
Nesupykit, bet tikrai nemanau, kad pusė tabletės kaip nors stipriai įtakotų dienos savijautą, be to tai jau praėjusi diena  ax.gif Nesinervinkit dėl smulkmenų  4u.gif
Papildyta:

Bet tai čia pasaka be galo gaunasi, geri didesnę dozę, teoriškai svoris neturėtų stipriai augti, bet esi alkanesnė ir daugiau valgai ir ... š... žodžiu.

Tai kad as nesinervuoju kad viena diena isgeriau 25mg maziau tiroksino, as nervuojuosi kad niekur negaunu tireotomi...cia tai galvos skausmas
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 13, 10:12)
Tai kad as nesinervuoju kad viena diena isgeriau 25mg maziau tiroksino, as nervuojuosi kad niekur negaunu tireotomi...cia tai galvos skausmas

Tai gerai, kad nesinervuojat smile.gif Pabandykit su gamintojais susisiekt, gal pasiūlys kokį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 08 13, 11:57)
Tai gerai, kad nesinervuojat  smile.gif Pabandykit su gamintojais susisiekt, gal pasiūlys kokį variantą.

Ka jie gali pasiulyt? Juk greiciau nesutvarkys dokumentu del to kad kazkokia lietuve nebeturi vaistu
Atsakyti
Na,man tai idomiai,pries lygiai 3 sav.TSH buvo 4.38,T4 -14.05.Pati padidinau doze vietoj 75 pradejau gerti 100.Gavau naujus tyrimus TSH 0.368,o T4-17.72.Kaip taip galejo per 3 sav.nukristi,tai dabar issigandau ,vel mazinsiu doze iki 75.Bet svarbiausiai,kad as ir prie 4.38 ir prie 0.368,jauciuosi taip pat ,jokio skirtumo,tik apetitas padidejo ir per 3sav.priaugau 2kg.Gal kam tokia situacija buvo?Gal galetu pakomentuoti Maskatukas,aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 13, 12:42)
Ka jie gali pasiulyt? Juk greiciau nesutvarkys dokumentu del to kad kazkokia lietuve nebeturi vaistu

O,kokioj saly gaminami tie vaistukai?Is kur ivezdavo i Lietuva? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 13, 19:49)
Na,man tai idomiai,pries lygiai 3 sav.TSH buvo 4.38,T4 -14.05.Pati padidinau doze vietoj 75 pradejau gerti 100.Gavau naujus tyrimus TSH 0.368,o T4-17.72.Kaip taip galejo per 3 sav.nukristi,tai dabar issigandau ,vel mazinsiu doze iki 75.Bet svarbiausiai,kad as ir prie 4.38 ir prie 0.368,jauciuosi taip pat ,jokio skirtumo,tik apetitas padidejo ir per 3sav.priaugau 2kg.Gal kam tokia situacija buvo?Gal galetu pakomentuoti Maskatukas,aciu 4u.gif
Papildyta:

O,kokioj saly gaminami tie vaistukai?Is kur ivezdavo i Lietuva? 4u.gif

iveza is rusijos...
Atsakyti
Labas 4u.gif

Prisijungsiu ir aš prie Jūsų 4u.gif

Prieš pusę metų man diagnozavo lėtinį tiroiditą, ATPO buvo 143, dabar - 149, TTH-3,95. Gydytoja jokių vaistų neskyrė ir sakė pasirodyti pavasarį unsure.gif . Dabar mąstau, ar tikrai nereikia jokių vaistų su tokiais tyrimais?
Atsakyti