Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 27 tema

QUOTE(LokysL @ 2012 05 22, 21:01)
bet geras deriys A ir A,

Yra jau tokia įstaiga biggrin.gif nespėjo Andrius užpatentint, Stanaičiuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 05 22, 20:56)
na tai tu pasiulyk antanui ant polistirolio dar aliuminio plevele patiesti kad geriau saules spinduliai atspindetu ir geriau idegtu smile.gif

Tik būtinai duok antoškei akinius nuo saulės, nes apaks kaip kalnuose nuo sniego - va ir gamybinė trauma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 22, 20:58)
Yra jau tokia įstaiga biggrin.gif  nespėjo Andrius užpatentint, Stanaičiuose biggrin.gif
Papildyta:

Tik būtinai duok antoškei akinius nuo saulės, nes apaks kaip kalnuose nuo sniego - va ir gamybinė trauma 4u.gif

tai vsio, AKTUM AKTUM, naktine zvejyba. Kai Lokys gris, paskelbsim data smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 22, 22:03)
tai vsio, AKTUM AKTUM, naktine zvejyba. Kai Lokys gris, paskelbsim data smile.gif

Ar mes dagyvensim kol Lokys grįš? doh.gif Ar žuvys irgi? lotuliukas.gif
Atsakyti
šiandien sužinojau kiek kainuoja man gražūs maišytuvai ir dušų sistemos į dušų kabinas gun_bandana.gif einu ieškot online arba nežinau kur ir ko bash.gif žodžiu kuo arčiau pabaiga, tuo labiau viskas brangsta... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 22, 23:11)
šiandien sužinojau kiek kainuoja man gražūs maišytuvai ir dušų sistemos į dušų kabinas  gun_bandana.gif einu ieškot online arba nežinau kur ir ko  bash.gif žodžiu kuo arčiau pabaiga, tuo labiau viskas brangsta...  blink.gif

aš sakiau, jau maišytuvų kainos doh.gif sistema voniai brangesnė už pačią vonią gaunasi doh.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 22, 20:54)
Jei be meškerių - tai ir aš sudalyvaučiau, nes neturiu meškerės... biggrin.gif
Papildyta:

Labai vertas pagyrų pasiūlymas 4u.gif

nu pavažiuokit, pavažiuokit kol galit smile.gif pasilinksminkit smile.gif
ant klinkerio polistirolą doh.gif

berods geltona kortelė suveikė - šiandien buvo, bet įtariu po kortelės parodymo apsisuko ir dingo. Teks kaip Lokiui - eit pačiam užsibaiginėti doh.gif svarbiausia blogiau nepadaryčiau tai tikrai.
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 22, 21:03)

siūlau pradėt kokia 18:00, ne vėliau - mėsytė nespės iškepti , ir po 8 vakaro aš šašlo negaliu valgyti - kūdinuosi.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 22, 23:54)
nu pavažiuokit, pavažiuokit kol galit  smile.gif  pasilinksminkit  smile.gif
ant klinkerio polistirolą  doh.gif 

Nei linksmybės, nei važiavimas čia ne prie ko. Ne EPS ant klinkerio, bet vietoj klinkerio. Paprasta, efektyvu, pigu. Ar gražu - čia jūs sprendžiat. Kas pinigus moka, tas ir muziką užsako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 23, 07:19)
Nei linksmybės, nei važiavimas čia ne prie ko. Ne EPS ant klinkerio, bet vietoj klinkerio. Paprasta, efektyvu, pigu. Ar gražu - čia jūs sprendžiat. Kas pinigus moka, tas ir muziką užsako 4u.gif

čia toks posakis mūsų kaime gyvas ax.gif nieko asmeniško.

klinkerio noriu, todėl ir rinkausi tokį fasadą, nes žinojau ko noriu. Man taip gražu. Taškas.
vakar dar kartelį viską įvertinau, apžiūrėjau truputi atslūgusiu nuo emocijų žvilgsniu. Reikia pripažinti kad buvau neteisus dėl 70% darbo, kurį reikia perdaryti. Manau reikia perdaryti 85%, kas praktiškai reiškia kad bus lengviau iš eilės viską nuimti ir sudėti iš naujo.
su kuo save vakar ir pasveikinau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 23, 07:51)
čia toks posakis mūsų kaime gyvas  ax.gif nieko asmeniško.

klinkerio noriu, todėl ir rinkausi tokį fasadą, nes žinojau ko noriu. Man taip gražu. Taškas.
vakar dar kartelį viską įvertinau, apžiūrėjau truputi atslūgusiu nuo emocijų žvilgsniu. Reikia pripažinti kad buvau neteisus dėl 70% darbo, kurį reikia perdaryti. Manau reikia perdaryti 85%, kas praktiškai reiškia kad bus lengviau iš eilės viską nuimti ir sudėti iš naujo.
su kuo save vakar ir pasveikinau  lotuliukas.gif

ar galima pries nuemima blogo klinkerio pamatyti bloga darba, siekiant isvengti tokiu klaidu pas save?
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 23, 12:20)
ar galima  pries nuemima blogo klinkerio pamatyti bloga darba, siekiant isvengti tokiu klaidu pas save?

ziurekit kad nuiminejat nebutu dar blogiau, ir ar nebus taip kad is tu 85% ka nuimsit liks sveiku plytu tik 10%
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 23, 11:20)
ar galima  pries nuemima blogo klinkerio pamatyti bloga darba, siekiant isvengti tokiu klaidu pas save?

1. pas Jus berods mūrins, ne klijuos? tai nemažai broko iš principo nebus.
2. tik su dideliu buteliu vyno, širdgėlai nuplauti (juokauju)
3. šiandien vakare darom "susirinkimą" (jei sugebės atsilaisvinti) su darbų vykdytoju ir "spręsim" klinkerio likimą. Gal sugalvos kokį ultra modernų, man nežinomą tokio broko taisymo būdą, bet įtariu viskas baigsis kompromiso ieškojimu tarp "geriau padaryti iš tokios medžiagos buvo neįmanoma" ir "pataisom ką galime pataisyti, o už darbus skaičiuojame mažiau". Jei norite padalyvauti šiame procese, galite prisijungti.
4. jei norite tai aptarti be "pašalinių" - tada tarkimės rytoj ar kitą dieną, nes realiai įtariu jo niekas nenuiminės, nes naujo klinkerio kaina viršija darbų įkainius, todėl statybininkams, kaip jau ir Lokys minėjo, nieko nebedaryti ir turėti tik DU nuostolius yra mažesnė blogybė.
5. pamoka - sutaupiau ant medžiagų, jas tiekdamas/pirkdamas pats ir dabar turiu situaciją, kai už sugadintas medžiagas aš pinigų neatgausiu. Jei medžiagomis rūpintųsi rangovas (man jas išsirinkus), šiuo atveju liepčiau "susirinkti medžiagas atgal", todėl jiems nuostoliai būtų kur kas didesni jei jie sugalvotų paprasčiausiai apsisukti ir išeiti, todėl jie bandytų kažką gelbėti ir pabaigti darbus kiek įmanoma geriau.
6. jeigu ką, mano telefono nr. turi
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 05 23, 11:36)
ziurekit kad nuiminejat nebutu dar blogiau, ir ar nebus taip kad is tu 85% ka nuimsit liks sveiku plytu tik 10%

nuiminėti tikslas yra, jei brokas būtų ne išsimėtęs po visur, o susikoncentravęs i vieną ar du plotus ir jo būtų mažiau. Mano atveju dalinis nuėmimas nieko neišgelbės, jei lupti, tai lupti viską + neaišku kaip į tai sureaguos vata, nes viskas klijuota ant jos (per armavimo tinklą, aišku, bet ar jo "neatplėš" kartu su vata?)
todėl pasikartosiu - realiausias sprendimas: su kai kuriais momentais susitaikyti ir bandyti "užsimerkti" (už tam tikrą kompensaciją), o ten kur "tragedija" - bandyti taisyti.

aš norėčiau, kad šį darbą tęstų/darytų nauji meistrai, bet nežinau kaip priversti dabartinį rangovą už tuos darbus apmokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 23 gegužės 2012 - 12:01
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 23, 12:59)
1. pas Jus berods mūrins, ne klijuos? tai nemažai broko iš principo nebus.
2. tik su dideliu buteliu vyno, širdgėlai nuplauti (juokauju)
3. šiandien vakare darom "susirinkimą" (jei sugebės atsilaisvinti) su darbų vykdytoju ir "spręsim" klinkerio likimą. Gal sugalvos kokį ultra modernų, man nežinomą tokio broko taisymo būdą, bet įtariu viskas baigsis kompromiso ieškojimu tarp "geriau padaryti iš tokios medžiagos buvo neįmanoma" ir "pataisom ką galime pataisyti, o už darbus skaičiuojame mažiau". Jei norite padalyvauti šiame procese, galite prisijungti.
4. jei norite tai aptarti be "pašalinių" - tada tarkimės rytoj ar kitą dieną, nes realiai įtariu jo niekas nenuiminės, nes naujo klinkerio kaina viršija darbų įkainius, todėl statybininkams, kaip jau ir Lokys minėjo, nieko nebedaryti ir turėti tik DU nuostolius yra mažesnė blogybė.
5. pamoka - sutaupiau ant medžiagų, jas tiekdamas/pirkdamas pats ir dabar turiu situaciją, kai už sugadintas medžiagas aš pinigų neatgausiu. Jei medžiagomis rūpintųsi rangovas (man jas išsirinkus), šiuo atveju liepčiau "susirinkti medžiagas atgal", todėl jiems nuostoliai būtų kur kas didesni jei jie sugalvotų paprasčiausiai apsisukti ir išeiti, todėl jie bandytų kažką gelbėti ir pabaigti darbus kiek įmanoma geriau.
6. jeigu ką, mano telefono nr. turi
Papildyta:
nuiminėti tikslas yra, jei brokas būtų ne išsimėtęs po visur, o susikoncentravęs i vieną ar du plotus ir jo būtų mažiau. Mano atveju dalinis nuėmimas nieko neišgelbės, jei lupti, tai lupti viską + neaišku kaip į tai sureaguos vata, nes viskas klijuota ant jos (per armavimo tinklą,  aišku, bet ar jo "neatplėš" kartu su vata?)
todėl pasikartosiu - realiausias sprendimas: su kai kuriais momentais susitaikyti ir bandyti "užsimerkti" (už tam tikrą kompensaciją), o ten kur "tragedija" - bandyti taisyti.

aš norėčiau, kad šį darbą tęstų/darytų nauji meistrai, bet nežinau kaip priversti dabartinį rangovą už tuos darbus apmokėti.

tai gal idekit nuotrauku cia bent kokias tris kur normaliai jau galima pamtyti kas blogai bus lenngviau gal apsispresti ka daryti. Tai tvarkoj, jus susirandat nauju meistrus, atsivezat i vieta ir klausiat, kiek kainuos istaisyti toki broka, jie pasako suma, jus ivertinat dar tai kad buvo tam brokui padaryti sunaudotos medzxiagos, klijai, elekttra ir t.t, nubraukiat tokia suma, kas lieka dar padalinat is 50% ir tada atiduodat buvusiam rangovui, t.y jis dar primoketi jums tures smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 05 23, 13:05)
tai gal idekit nuotrauku cia bent kokias tris kur normaliai jau galima pamtyti kas blogai bus lenngviau gal apsispresti ka daryti. Tai tvarkoj, jus susirandat nauju meistrus, atsivezat i vieta ir klausiat, kiek kainuos istaisyti toki broka, jie pasako suma, jus ivertinat dar tai kad buvo tam brokui padaryti sunaudotos medzxiagos, klijai, elekttra ir t.t, nubraukiat tokia suma, kas lieka dar padalinat is 50% ir tada atiduodat buvusiam rangovui, t.y jis dar primoketi jums tures smile.gif

Taip po to ir tenka viska paciam ismokti daryti, nes tenka stoveti uz nagors ir rodyti su pirstu, o kam tada stoveti ir rodyti ir dar moketi pinigus kitiems, tada imi pats ir darai, nes sugaistas laikas tas pats gaunasi. Cia aisku tik teoriskai galvojant apie klinkerio murijima ir plyteliu klijavima, su kitais darbais viskas isheina ir praktiskai, kad tenka paciam daryti. Nes tokiu plyteliu turbut nesugebeciau susiklijuoti normaliai, nes reikia turetu patirties ypac prie angokrasciu, sienu kampu ir t.t

Jums reiktu pas mergina05 nuvaziuoti ir pasiziureti kaip ten suklijuoti, tada turesit su kuo lyginti ir dar konsultaciju realiu gausit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 23 gegužės 2012 - 12:15