QUOTE(Vilienė @ 2012 05 23, 22:11)
Nuo ko aš pradėčiau jūsų vietoje - skambinčiau Nerijui, jis neabejoju žino kas klinkerį rikiuoja. Jei planas tinka, tai: a. jūs pats bloge susirandate nr ir pasiskambinate, manau galite prisistatyti nuo manęs; b. ryt kaip nors tarp besisukančių kilometrų, kai saulė patekės, rasiu laiko ir pats pasuksiu. Dar yra vienas protingas žmogus, kuris gali realiai patarti - galim patrukdyti ir jį. Jei reikalas ne itin degantis - Lietuvoje būsiu penktadienį, su jūsų leidimu galėsiu užsiimti šiuo reikalu.
gerai, pasuksiu NERIJUI, gal patars kaip jį nulupti

ot geras klausimas meistrui

kiek imat už 1m2 klinkerio NULUPIMO
susitvarkysiu, ne tokius kalnus nuvertėm

vaikus užauginom, čia nerasim kaip klinkerio nulupt
tik va kažkaip vis kirba: nejaugi "vardan tos, Lietuvos" visi normalūs jau išsivažinėjo? negu liko tik vienetai gerų ir masė "brokadielų"? negu čia iš tikro taip blogai ant tos Marijos žemės?
nesinorėtų kad tai būtų tiesa.
ačiū už rūpesti ir moralinį palaikymą

važiuokit ramiai, žmona, vaikai laukia. Žiūrėk ir Lokys grįž namo, pasėdėsim žvejyboje, pabendrausim
o jei rimtai - tegu rangovas pabando viską sutvarkyti pats. Aš už taikų problemų sprendimą. O Nerijui pasiskambinsiu, dėl savęs, dėl informacijos.
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 05 23, 22:22)
Skaitau ir kraupstu... Negi taip blogai būna?

Kaip įmanoma taip blogai suklijuot, kad viską net lupt reiktų?
Ir kokias čia mišias užpirkt reiks, kad pas mus taip nebūtų
O kita vertus gal mes tiesiog nepastebėsim tokio broko ir manysim kad labai normaliai viską padarė
matot aš tikriausiai pedantas/perfekcionistas, todėl man niekas neįtinka
iš 20m, jei žinai kur nežiūrėti - vaizdas netgi labai neblogas.
paklauskit meistrų vardų, jei ne Artūras - jau pusę darbo padaryta