Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 27 tema

Turim atlikusios garo juostos langams. Kam aktualu, brūkštelkit AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 05 23, 12:10)
tai gal idekit nuotrauku cia bent kokias tris kur normaliai jau galima pamtyti kas blogai bus lenngviau gal apsispresti ka daryti. Tai tvarkoj, jus susirandat nauju meistrus, atsivezat i vieta ir klausiat, kiek kainuos istaisyti toki broka, jie pasako suma, jus ivertinat dar tai kad buvo tam brokui padaryti sunaudotos medzxiagos, klijai, elekttra ir t.t, nubraukiat tokia suma, kas lieka dar padalinat is 50% ir tada atiduodat buvusiam rangovui, t.y jis dar primoketi jums tures smile.gif
Papildyta:
Taip po to ir tenka viska paciam ismokti daryti, nes tenka stoveti uz nagors ir rodyti su pirstu, o kam tada stoveti ir rodyti ir dar moketi pinigus kitiems, tada imi pats ir darai, nes sugaistas laikas tas pats gaunasi. Cia aisku tik teoriskai galvojant apie klinkerio murijima ir plyteliu klijavima, su kitais darbais viskas isheina ir praktiskai, kad tenka paciam daryti. Nes tokiu plyteliu turbut nesugebeciau susiklijuoti normaliai, nes reikia turetu patirties ypac prie angokrasciu, sienu kampu ir t.t

Jums reiktu pas mergina05 nuvaziuoti ir pasiziureti kaip ten suklijuoti, tada turesit su kuo lyginti ir dar konsultaciju realiu gausit.

sutinku su tavim Loky 100 procentų.
pirma noriu išklausyti rangovo pasiūlymą, bendraujam jau labai senai, manau teks paieškoti kompromiso. Bet kad jie turės pasistengti norint man įtikti - jau faktas. Naujus meistrus turėtų pasiūlyti rangovas.

taip kaip padarė man - manau pats nesunkiai susiklijuotum/pasidarytum ir dar turėtum pasistengti kad gautusi taip nevykusiai.

fotkes įkelsiu gal vakare, gal ryt. Tik gal į albumą, jei nepavyks čia. Man amžinai problemos su fotkių kilojimu lotuliukas.gif

pas mergina05 buvau 2kartus, bet iki klinkerio jie taip ir nepriėjo ir berods tokių planų ir neturi g.gif arba nerodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 23, 17:23)
sutinku su tavim Loky 100 procentų.
pirma noriu išklausyti rangovo pasiūlymą, bendraujam jau labai senai, manau teks paieškoti kompromiso.  Bet kad jie turės pasistengti norint man įtikti - jau faktas. Naujus meistrus turėtų pasiūlyti rangovas.

taip kaip padarė man - manau pats nesunkiai susiklijuotum/pasidarytum ir dar turėtum pasistengti kad gautusi taip nevykusiai.

fotkes įkelsiu gal vakare, gal ryt. Tik gal į albumą, jei nepavyks čia. Man amžinai problemos su fotkių kilojimu  lotuliukas.gif

pas mergina05 buvau 2kartus, bet iki klinkerio jie taip ir nepriėjo ir berods tokių planų ir neturi  g.gif arba nerodė  blush2.gif

tai gal sumaisiau, kazkas buvo idejes nuotrauku su klinkerinem plytelem.

Tiktai tada jie 56 namu nedare nes su tokia patirtimi tai nezinau kokio lygio darba galima padaryti. Cia kaip man su apdailininkais: sienos jungtis su plytelem, t.y plyteles iki puses sienos eina, ir reikejo akrila deti. Tai padare nelygiai, antrodo kad su teptuku perbrauktas, nes su [irstu kai brauke tai nuo pirstu visokiu ibrezimu liko. Sakau taisykit, na tada pradejo taisyti, senos siules nenulupo, ant virsaus padare - blogai, netinka. Sakau tai juostele apsaugine klijuokit kad isgauti tiesuma, sako negalim juosteles, nes kai nusiplesia juostele tysta akrilas. Bl sakau tada nieko nedarom ir baigiam darbus, nes sakau bus dar blogiau viska istaisyta nei yra. Tai cia buvo ju paskutinis shou. Tada teko paciam bandyti, nedares to nei karto. Pasiskaiciau ant etiketes naudojimo instrukcija, dar internete pasiziurejau kaip daryti reikia, uzhsiklijavau juostele, uztepiau akrilo, nuplesiau juostele, niekas neistiso, uzpurskiau muiluoto vandens (ko jie nedare ir instrukcijoj parasyta kad isgauti grazia siule galima muiluoto vandens uzpurksti) su pirstu graziai praejau, gavosi idealiai. Kitu kartus juostele nebenaudojau, iseidavo graziai ir taip. Plius jie dazydavo mazdg po dvieju valandu tai ka uztepe, o ten dar dregmes pilna, tai akrilas kai dziusta jis siek tiek traukiasi, o kai dazai ant virsaus, traukia ir dazsu su savim, tai vaizdas ne koks. As daziau po paros, nei vienoj vietoj nebuvo jokiu trukimu ar kazko tokio kas pas juos buvo. Tas pats buvo ir su plyteliu kampu silikonavimu, su glaistymu ir su daug daug kuo ko jie nesugebejo kazkaip padaryti dirbadami n metu ir ka as pasidariau neturedamas jokiu igudziu. Tas vat ir uzp................ sumoki ipnigus ir po to dar pats dasidarai. Atvaziuoji i Lietuva po darbu ilesetis, tai ilsiesi dirbdamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 23 gegužės 2012 - 17:15
QUOTE(LokysL @ 2012 05 23, 16:58)
Atvaziuoji i Lietuva po darbu ilesetis, tai ilsiesi dirbdamas smile.gif

paskutinis prikolas - tik ką pasiskambinau patikslint susitikimo laiką (tarėmės apie 18:00) tai labai atsiprašė, nes per darbus pamiršo kad reikia dar pas mane užvažiuot.

nu šikau ir tapšnojau ... nebėra nervų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 23 gegužės 2012 - 17:21
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 23, 17:18)
paskutinis prikolas - tik ką pasiskambinau patikslint susitikimo laiką (tarėmės apie 18:00) tai labai atsiprašė, nes per darbus pamiršo kad reikia dar pas mane užvažiuot.

labas, tik dabar perskaiciau tavo zinute, bandysiu ryt tau pasiskambinti.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 23, 18:18)

Nervus, ir save, reikia taupyti. Tikrai ne tas atvejis, kad reikia save drąskyti. Atsipalaiduok, kokį liogkich 50g paimk ir viską pergalvok ramiai. Nes aš ant karšto kartais prisiskaldau malkų, o ramiai galima viską paprasčiau išspręst. Juk tikrai ne pasaulio pabaiga, būna žymiai blogiau gyvenime. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 05 23, 16:58)
tai gal sumaisiau, kazkas buvo idejes nuotrauku su klinkerinem plytelem.

domogintare pjauste ir klijavo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 23, 17:34)
Nervus, ir save, reikia taupyti. Tikrai ne tas atvejis, kad reikia save drąskyti. Atsipalaiduok, kokį liogkich 50g paimk ir viską pergalvok ramiai. Nes aš ant karšto kartais prisiskaldau malkų, o ramiai galima viską paprasčiau išspręst. Juk tikrai ne pasaulio pabaiga, būna žymiai blogiau gyvenime. 4u.gif

ne, tai aš viską suprantu. galima ir ramiai ir po 50g. kai žinai kad ta problema vienaip ar kitaip išsprendžiama arba tau nekainuos 10-15tLt papildomai.

bet kai nežinai ar aplamai ją kas nors spręs ir dar 2 dienas darbų vykdytojas negali rasti laiko privažiuoti ... doh.gif
čia jau 50 nebepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 23, 17:23)
pas mergina05 buvau 2kartus, bet iki klinkerio jie taip ir nepriėjo ir berods tokių planų ir neturi  g.gif arba nerodė  blush2.gif

planas toks buvo, svarstėm, skaičiavom ilgai ir nuobodžiai, norėjom pjaustyt plytas, bet skaičiai nėjo, gražu, bet labai brangu todėl ir sustojom, nusprendėm, kad investicijos bus naudingesnės į namo technologijas smile.gif

kaip jūs ar susitarėt?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 23, 18:57)
planas toks buvo, svarstėm, skaičiavom ilgai ir nuobodžiai, norėjom pjaustyt plytas, bet skaičiai nėjo, gražu, bet labai brangu todėl ir sustojom, nusprendėm, kad investicijos bus naudingesnės į namo technologijas smile.gif

kaip jūs ar susitarėt?

pas mane mintys lygiai tokios pacios del fasadu, as tuos pinigus invetuosiu i sildymo/saldymo sistema ar i buitine technika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 23 gegužės 2012 - 19:22
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 23, 18:57)
investicijos bus naudingesnės į namo technologijas smile.gif

Čia tai labai racionalus sprendimas. Manau daugiau naudos ir komforto iš BT kuriai nepataupyta, ypač klinkerio sąskaita 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 05 23, 20:21)
as tuos pinigus invetuosiu i sildymo/saldymo sistema ar i buitine technika

thumbup.gif drinks_cheers.gif
dar pastaba apie "pigius" fasadus - atsibos po 10-15m ar atsitiks kas - lengva ranka persidažysim/persistruktūrinsim ir vėl kaip naujas namas. Va su klinkerio atnaujinimu gali būti truputi sudėtingiau...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 23, 20:21)
Čia tai labai racionalus sprendimas. Manau daugiau naudos ir komforto iš BT kuriai nepataupyta, ypač klinkerio sąskaita 4u.gif

na del klinkeriniu plyteliu as pvz nieko pries neturiu, tik kad kainuoja, jos silumos tiltu neduoda, tik atlieka fasado apdailos funkcija.
Atsakyti