Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 05 19, 08:48)
laelia purpurata?

taip, ta pati http://www.orchidspe.../lpurpurata.htm 4u.gif
Atsakyti
Oi reiks Botorch uzsakyma organizuot, kai prirodysit cia groybiu. O kuom ji kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 19, 11:02)

mačiau ir aš šitą gražuolę, sunkiai atsispyriau...norėsiu ir aš tokios, vėliau.
Atsakyti
laelia purpurata
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 19, 14:12)
laelia purpurata

kokia grazuole wub.gif o kaip cia buvo, kad jos nemaciau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 19, 08:59)
vienintelė buvo tokia, išėmė iš ekspozicijos  smile.gif

ne vienintelė buvo tikrai biggrin.gif kas spėjo tai spėjo wub.gif
Atsakyti
Merii, nuos-ta-bu wub.gif wub.gif wub.gif

......................

vat mano pirkinukai iš parodos blush2.gif

paphiopedilum Jayce Hasegawa

user posted image

dovanų gautas gabaliukas usneoides (stambesnė nei turiu - pas mane smulkiais lapeliais)

user posted image

paphiopedilum Gold Dollar

user posted image

Cypripedium Kentucky (žydės kaip kortelėj arba kaip ant pakuotės foto) - keturi auginiai su keturiais pumpurais thumbup.gif

user posted image

user posted image

paphiopedilum sukkahuli (keturi auginiai)

user posted image

psychopsis kalihi (lenda dar vienas žiedstiebis)

user posted image

juodut juodutėlis paphiopedilum, kurio kortelę bepakuodama augaliukus sugebėjau pamest - reiks rašyt Skm ir klaust ką iš jų nusipirkau blush2.gif

user posted image

tik tiek gėlyčių nusipirkau biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
[quote=mumrikas,2012 05 19, 05:38]
Merii, nuos-ta-bu wub.gif wub.gif wub.gif
tik tiek gėlyčių nusipirkau biggrin.gif
[/quote]
[/quote]

Kaip visada, jusu pirkimo kiekiai ispudingi bigsmile.gif Labai grazu wub.gif
Meri, jusu laelia labai labai 4u.gif
Atsakyti
Grizau ir as. Fantastika wub.gif Ir nors mano seimyna buvo labai nekantri, maze rode oziukus, o vyras neatsiliko nuo jos, bet spejau ant greituju ir kioskely apsiprekint kvapniais groziais, ir apziuret prabegom, ir paplepet. Ypatingai dekui Evajai pravedusiai greita ekskursija ir parodziusiai graziausias orchidejas. Jei ne ji, tai buciau islekus paskui saviskius ir nieko dorai nepamacius. Ech, o taip norejos ilgiau ten pabuvot wub.gif Nuostabu, kad yra tokiu bendraminciu ir tokiu graziu dienu metuose. wub.gif
Dar gavos kuriozas su cattleya, pirkau tamsiai violetine, o parsinesiau orange. Bet esme, kad visa kelia vaziuodama namo masciau, kad labiau norejau vistik orange. Parsinesu ir ups bigsmile.gif . Skm vyras susimaise ir padave man oranzine. Bet as pati kalta, nes rinkau rinkaus, susisuko man galva, negalima man i tokius turgelius doh.gif Tikiuos ji bus kvapni. Ir dar labai gailiuos, kad nepasiemiau tos tamsios kvapnios encyclia, stovi dabar ji man akyse...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 19, 16:20)
Ir dar labai gailiuos, kad nepasiemiau tos tamsios kvapnios encyclia, stovi dabar ji man akyse...

tai kad ji nelabai skaniai kvepia ax.gif
Atsakyti
Ną ką ,ir aš neseniai parsiradau namo.Tikrai graži paroda,jūra žiedų,tiek daug bendraminčių vienoj vietoj smile.gif
Grįžau tik su vienu pirkiniu ir dar pora iš italų užsakymo paėmiau.Nesuprantu,kaip čia nieko daugiau nepirkau,galbūt,kad tiek visko daug buvo,nežinojau už ko ir griebt rolleyes.gif Man patinka ramiai sėdint apžiūrėt internete,o čia reik greit suktis smile.gif
Atsakyti
Kelios nuotraukos iš parodos: http://public.fotki....ali-horizont-1/

Štai mano raibuolytės smile.gif
user posted image
Atsakyti