Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

sekasi merginos jums...aš ir šiemet niekaip negalėjau ištrūkt ir aplankyt išsvajotąją parodą,bet tikiuosi kita met,man bus palankesnės dienos...
ir didelis ačiū eliss už foto... wub.gif thumbup.gif
va gal žinote kas čia ??turbūt rūšinės nes man tokios gražios....
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 19, 23:28)
g.gif tai reiskias man ten galva totaliai nuo kvapu susisuko. Bet turi jis kazkoki saldu kvapa ar ne? ar salimais phalaenopsiai apgaudinejo?

na ne, nesaldus tas kvapas, aitrus labai, nors nežinau, kuriuo dienuos metu buvai, gal užtaikei, kai silpnai kvepėjo, tik pradedamas arba bebaigęs..
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 00:11)
nes vyras salia net pazaliavo, nors leidziu savo pinigus, bet jam racijos truksta mano veiksmuose kas liecia augalus, nors tu ka  doh.gif

man buvo ramu,vyras liko su dukra mašinėlėm pasivažinėt,tai nieks nebaksnojo į alkūnę biggrin.gif bet šiaip ar taip ,labai mažai išleidau smile.gif

QUOTE(krisstynka @ 2012 05 20, 00:32)

Merginos, gal netycia kuri esat "orchidejos" zurnalo senus numerius skersai isilgai perskaiciusi ir zinot viska amintinai  biggrin.gif - mielai nupirkciau  rolleyes.gif

turiu visus,deja,jie neparduodami rolleyes.gif

QUOTE(evers @ 2012 05 20, 08:22)

ir didelis ačiū eliss  už foto... wub.gif  thumbup.gif
va gal žinote kas čia ??turbūt rūšinės nes man tokios gražios....

tai kad nekokia kokybė nuotraukų,kažkaip daugiau grožėjau nei fotkinau rolleyes.gif
Čia ,turbūt, phalaenopsis equestris g.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 05 20, 00:04)
pasigundom dar ir jei kas,tai žinai kur ta pagunda baigtis gali  blush2.gif ,manau neišparduos visų  g.gif (na gal ir tikiuosi  rolleyes.gif )

aš jau šiuo pirkimu nebepirksiu - valios ugdyt nė nereikia, nes gėlių fondas tuščias biggrin.gif laukiu kitą savaitgalį į gėlių mugę atvykstant didžiulio siuntinio su lauko gėlėm, todėl užteks pasidžiaugt orchytėm kurias nusipirkau wub.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 05 20, 00:18)
reikia  drinks_cheers.gif ,vat ir tramdausi  rolleyes.gif
besitramdydama pažiūrėjau kainą jų puslapį-45 lt,tik supratau,kad neturi pardavime,tai rami iki kol likučius sukels arba ne  unsure.gif

parodoj, jei kažko nepainioju (lyg ir nepainioju, nes tik dėl jos vienos ir teiravausi prieš išvažiuodama), kaina buvo 59 ar 69lt. Nuostabiai nuaugę augalai, bulvės rodos tuoj sprogs ir žiedų kekės nuostabios.

Bet vežė jas ir veš ateity, tai dar bus progų įsigyt - juk svajonės siekimas būna toks pat saldus kaip ji pati thumbup.gif

O kad vyras neranda, tai visai gali būt - veža juk jas ne iš pardžių, o iš orchidėjų fermų.

Neseniai buvom Paryžiuj, buvau nosį įkišus į minimum dešimt gėlių pardžių ir apvaikščiojom didžiausią gėlių turgų visam Paryžiuj, kuriame yra atskiras orchidėjų paviljonas. Tai nustebino tai, kad pardėse vien balti ir rožiniai phalaenopsiai, o turguje dar buvo pora iš elegant serijos ir kelios raibuolės - pas mus kokiuose Senukuose ar Ermitaže orchidėjų lyginant kaip kokioj orchidėjų fermoj lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
naujokas iš parodos Phal.Liodora prasiskleidė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 20 gegužės 2012 - 09:47
Merginos, dar yra laiko, susiorganizuokite sau malonumą, aplankykite parodą, nebūtina ten apsipirkinėti, bilietas tik... penki litai.
Atsakyti
Rytas prasidejo besigrozint savo naujaja kvapnuole wub.gif O kvepia lyg ir frezijom, kazkoks be galo malonus mano nosiai aromatas. Ir tas kuklus ziedeliu grozis. Zodziu paverge mane sis augaliukas wub.gif

[attachmentid=222041]

Ir dar truputi nusidejau blush2.gif bet pasipasakosiu tik vakare flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 20 gegužės 2012 - 09:49
mane gundė pirkti taip pat Epidendrum floribundum, bet...
Tina, jis gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 20, 10:21)

O ar stipriai jis kvepia? Mano naujoji aistra - kvapnuoliai. Nuo phal. atsilaikiau, nes turiu daugybe, kurie kvepes, kai zydes (jei zydes). Reik pirma ju ziedu sulaukt. Nepamenu tos morkavos cattleya kvapo, bet lyg uzsifiksaves toks kaip saldainiu. Ar ilgai ju ziedeliai bresta? Taip nekantru. Ps mane trys pumpurai.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 20, 10:21)

QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 10:47)
Rytas prasidejo besigrozint savo naujaja kvapnuole  wub.gif O kvepia lyg ir frezijom, kazkoks be galo malonus mano nosiai aromatas. Ir tas kuklus ziedeliu grozis. Zodziu paverge mane sis augaliukas  wub.gif

Gražu wub.gif ir man šitas Epidendrumas labai patiko, šiandien tikiuosi dar bus ką gyvai apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
Merii, vakar su Evaja apkalbejom tavo vazoneli bellatulos, labai grazus. Nemaciau, kad kamstiniu tokiu didesniu buna thumbup.gif Fainuoliai musu putpeliukai. Tik taip idomiai atskirai abu padeti.

Ir dar idomu kokia meskiu kompozicijos mintis? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, kas dar nebuvote parodoje, šiandien nepraleiskite progos - vandos po 90 Lt, falenopsiai nuo 12 Lt bigsmile.gif Einu šopintis thumbup.gif
Atsakyti