Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Labai labai ieškau gegužės 20 - 25 ( kurią nors iš šių dienų ) važiuojančio Kaunas - Šiauliai ir galinčio paimti nedidelę dėžutę su augalais. Labai reikalinga pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 19, 15:12)
laelia purpurata

pati žinai,kad ji nuostabi,tai ir negirsiu mirksiukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 05 19, 16:38)
vat mano pirkinukai iš parodos
tik tiek gėlyčių nusipirkau  biggrin.gif

user posted image kada sakei gyvai apžiūrėsiu? lotuliukas.gif
tik tiek doh.gif nu jooooo ,minimaliai lotuliukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 05 19, 17:20)
labai gailiuos, kad nepasiemiau tos tamsios kvapnios encyclia, stovi dabar ji man akyse...

aš irgi tokia gundžiausi.... gundžiausi.... ir nepirkau unsure.gif
dar pasigundysiu,pagalvosiu... kol kas dar noriu rolleyes.gif

QUOTE(eliss @ 2012 05 19, 20:34)
Štai mano raibuolytės smile.gif

lauksim žydėjimo bigsmile.gif
Atsakyti
Lerikyte, dėkui už Cypripedium reginae 4u.gif
Atsakyti
prašom. Iš tiesų visi 16 Cypripedium'ų paliko labai gerą įspūdį. Labai labai.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 19, 17:50)
tai kad ji nelabai skaniai kvepia ax.gif

g.gif tai reiskias man ten galva totaliai nuo kvapu susisuko. Bet turi jis kazkoki saldu kvapa ar ne? ar salimais phalaenopsiai apgaudinejo?

QUOTE(eliss @ 2012 05 19, 18:49)
Nesuprantu,kaip čia nieko daugiau nepirkau,galbūt,kad tiek visko daug buvo,nežinojau už ko ir griebt rolleyes.gif Man patinka ramiai sėdint apžiūrėt internete,o čia reik greit suktis smile.gif

As lygiai tokia pati. Dabar galvoju - va to ir ano gal labiau buciau norejus. Nemoku as susikaupt, kai tiek pagundu pries akis.
O mano pirkinukai sie:
http://www.orchidejo...php?item_id=860 ir oranzine katleja, kurios nuotraukos pas juos neradau. Kazkokia kvepianti hibridine. Nes nera kito pavadinimo, tik orange.

QUOTE(*woman* @ 2012 05 19, 20:29)
aš irgi tokia gundžiausi.... gundžiausi.... ir nepirkau  unsure.gif
dar pasigundysiu,pagalvosiu... kol kas dar noriu  rolleyes.gif
lauksim žydėjimo  bigsmile.gif

Na dar rytojus yra. O kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 05 19, 20:29)
http://s19.rimg.info...41fbd600fa7.gif[/img][/url] kada sakei gyvai apžiūrėsiu?  lotuliukas.gif
tik tiek  doh.gif nu jooooo ,minimaliai  lotuliukas.gif
aš irgi tokia gundžiausi.... gundžiausi.... ir nepirkau  unsure.gif

g.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif jamsim ateinančią svaitę pažinčiai su naujom augintinėm drinks_cheers.gif

ir aš ta tamsia gražuole gundžiausi, tik tuščia piniginė kalbėjo už save lotuliukas.gif vadinasi liko saldi svajonė, kurią bus proga kada įgyvendint. Ne karo metas ir bus dar tų gėlių bei naujų užsakymų biggrin.gif Galiausiai norų ir kitų metų parodai reikia pasilikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 00:28)
O mano pirkinukai sie:

Na dar rytojus yra. O kokia jos kaina?

vau wub.gif ,apie oranžinę katlėją tai patylėsiu,nes užsipavyduliausiu negyvai doh.gif biggrin.gif

rytoj nebūsiu,kainos specialiai nežiūrėjau,nes valią ugdau biggrin.gif ,kol kas sekasi... kol kas...

QUOTE(mumrikas @ 2012 05 20, 00:56)
jamsim ateinančią svaitę pažinčiai

ir aš ta tamsia gražuole gundžiausi,

lotuliukas.gif ax.gif

pasigundom dar ir jei kas,tai žinai kur ta pagunda baigtis gali blush2.gif ,manau neišparduos visų g.gif (na gal ir tikiuosi rolleyes.gif )
Atsakyti
Na bet reikia kazkaip tramdytis ar ne? Nu negalima suskystet ir visa turgu nusluot lotuliukas.gif as net uzsimerkiau, kai 100 litu is pinigines traukiau, nes vyras salia net pazaliavo, nors leidziu savo pinigus, bet jam racijos truksta mano veiksmuose kas liecia augalus, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 01:11)
Na bet reikia kazkaip tramdytis ar ne?

vyras salia net pazaliavo,

reikia drinks_cheers.gif ,vat ir tramdausi rolleyes.gif
besitramdydama pažiūrėjau kainą jų puslapį-45 lt,tik supratau,kad neturi pardavime,tai rami iki kol likučius sukels arba ne unsure.gif
ramiai,tiktai ramiai doh.gif biggrin.gif

užjaučiu vyrą biggrin.gif ,maniškis net neina į tokias vietas-kas yra pagirtina biggrin.gif
dabar vokietijoj,tai prašiau ten pasidairyt,bet nematė net tų eilinių,gal per mažas miestelis g.gif arba prekiauja kažkur kitur unsure.gif
Atsakyti
Siaip tai maniskiui patinka augalai, abu knisinejames aplink nama istisas dienas, bet kai as susiruosiu parsitempt nauja grobi vazoniniam pavidale namo, uzeina jam noras priesintis. Nors kai zydi paskui kas nors ir as po namus skrajoju kaip kokia isprotejus feja, dziaugias ir jisai lotuliukas.gif ir zinau, kad kazkada jo deka tikrai turesiu orchidariuma, nebus jis, jei nesumeistraus man tos stebuklingos dezutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 05 19, 18:49)
tiek visko daug buvo,nežinojau už ko ir griebt rolleyes.gif Man patinka ramiai sėdint apžiūrėt internete,o čia reik greit suktis smile.gif

drinks_cheers.gif

O as vien kol visa ekspozicija apziurejau, praejo gera valanda blush2.gif per ta laika sunus vos sedejo, bet kai atejo laikas prekintis, jau reikejo suktis ir lekt namo biggrin.gif
Buvau nusiziurejus psychopsi, tas liko ateiciai schmoll.gif

Merginos, gal netycia kuri esat "orchidejos" zurnalo senus numerius skersai isilgai perskaiciusi ir zinot viska amintinai biggrin.gif - mielai nupirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai jie nesuskaitomi, vis atsiverciu ir paskaitineju, kai prireikia info apie koki augala.
Atsakyti