Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(janudi @ 2012 06 14, 13:17)
leirikyte, taviskis Black jack vis dar zydi, kada jam poilsis bus blink.gif  lotuliukas.gif

nu šaunuolis tikras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane pražydo balta orchidėja, ant vieno stiebo net 30 žiedų, nuostabu. Pernai tik 7 buvo. Jokių trašų nenaudojau.
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 06 14, 17:34)
Pas mane pražydo balta orchidėja, ant vieno stiebo net 30 žiedų, nuostabu. Pernai tik 7 buvo. Jokių trašų nenaudojau.

wub.gif

4u.gif Nepatikėsim, kol nepamatysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 13, 16:48)
gautas su žiedstiebiu. Phal. lueddemanniana ypatingai skaniai kvepia  wub.gif
ir dar idomus toks, nes ant lupos yra mazyciai plaukeliai biggrin.gif

kokia gražuolė wub.gif thumbup.gif

aš šiandien porą vandu parsitempiau,pasisekė gavau po 30lt thumbup.gif nila jai nori dar ne viena liko ,tokios nemažos...aš ėmiau vanda robert's delight red,ir blue.....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 06 14, 21:58)
kokia gražuolė  wub.gif  thumbup.gif

aš šiandien porą vandu parsitempiau,pasisekė gavau po 30lt  thumbup.gif  nila jai nori dar ne viena liko ,tokios nemažos...aš ėmiau vanda robert's delight red,ir blue.....

aciu,

as irgi pries keleta dienu radau vanda Micasa white, nudziugau, nes man sitos baltuoles labai simpatiskos, mokejau 25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 14 birželio 2012 - 21:01
Merginos ar butu norinciu simet ko nors is Botorch? Ar jau nereik simet uzsakymo.
Atsakyti
Kaip faina butu rolleyes.gif O kiek kartu jau pirkote is cia? Ir as prisideciau rolleyes.gif
Atsakyti
neprisijungčiau. Dalyvausiu dar šiemet užsakyme, bet tik iš italų
Atsakyti
Kadangi as jungciausi pirma karta tai prisijungciau ten kur rekomenduotumete. Lerikyte, o kodel prie Botorch neprisijungtum? Gal kazkas negerai buvo su pristatymu?
Atsakyti
viskas buvo labai gerai, su visais tikejais kiek esu is ko ka pirkus,buvo viskas gerai. Botorch ne isimtis, gavau puikius augalus. Tiesiog, kai perki ne is vieno, atsirenki, kas labiausiai patinka ir tiek. Nes norus ir augalu kieki zinoma stipriai apriboja pinigine, todel rinktis ir tenka.
Atsakyti
Supratau smile.gif O kokios mazdaug gaunasi orchideju kainos?
Atsakyti
labai abstraktus klausimas... nes kainos skiriasi. Bet dauginkit iš maždaug 4 - 4,2 ir bus panašiai kaina litais
Atsakyti