Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 15, 11:13)
Nu reiktų pabandyt gal tada  blush2.gif jei šaknų nesimatys gal susitaikys su vandom  biggrin.gif

nebandžiusi taip ir netapsi patyrusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 15, 10:04)
kaip aš džiaugiuos,kad mano vyras susitaikė su gėlininkija ir ją pamėgo  thumbup.gif net naujos palangės buvo užsakytos turbūt dvigubo dydžio, nei standartiškai būna  wub.gif ir darbininkams liepė jas gerai sutvirtinti, nes ten bus daug vazonų biggrin.gif biggrin.gif o dar ir neseniai gavau iš jo pavyzdį, kokio jis paveikslo norėtų ant sienos, atsiverčiu ir vos neatsisėdau - ryškus phalaenopsio žiedas sudarytas iš berods 7 dalių  blink.gif o iš pradžių kariavo, pirštu palei smilkinį sukiojo, o dabar biggrin.gif

Mano irgi jau palyginus gerokai susitaikė nuo mūsų pažinties: palanges ne dvigubai bet šiek tiek platesnes užsakė nei buvo, pernai šiltnamį gerą nupirko ir pastatė, kur turėjo būti kieme "tik veja" auga daržovės ir gėliukai, nebeburba jei atsiranda nauja orchidėja, žino koks substratas orchidėjoms geriausias ir nuperka jei paprašau ar padovanoja, užvakar sukonstravo konstrukciją svyrančioms braškėms, arbūzams pakeltas lysveles sukalė ir impregnavo rolleyes.gif Jau mačiau praeidamas pro daržiuką vieną kitą žolę išrauna, nu po truputį po truputį gerėja situacija, nėr ko norėt iš karto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 birželio 2012 - 10:27
naaaaa, tai cia jau labai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 15, 10:25)
naaaaa, tai cia jau labai neblogai biggrin.gif

Aš irgi taip manau drinks_cheers.gif dar nesišiaušia į mano norą turėti terasą ar žiemos sodą su šildomomis grindimis, kur galėčiau savo turtus auginti blush2.gif sakė kadanors bus ir tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 15, 11:31)
Aš irgi taip manau  drinks_cheers.gif dar nesišiaušia į mano norą turėti terasą ar žiemos sodą su šildomomis grindimis, kur galėčiau savo turtus auginti  blush2.gif sakė kadanors bus ir tas  smile.gif

na joooooo biggrin.gif biggrin.gif : ir dar blogas vyras biggrin.gif velniop tos vandos tada, jei jau zmogus iki yiek nusileidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 15, 11:00)
na joooooo biggrin.gif biggrin.gif : ir dar blogas vyras biggrin.gif velniop tos vandos tada, jei jau zmogus iki yiek nusileidzia biggrin.gif

Nesakiau, jog blogas, tik sakiau jog draudžia vandas augint blush2.gif tai va ir tveriu be tų vandų , bet gal jau susitarsiu jei jas įsodinsiu į vazonus, nebadys šaknys jam akių biggrin.gif Žiedai tai jam gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 birželio 2012 - 11:12
sodinkit, tai bus ir vilkas sotus ir avys sveikos biggrin.gif
Atsakyti
kaip tik apie vandų sodinimą ruošiamas straipsniukas LOD Nr.9, bus paminėti ir kiti auginimo namų sąlygomis būdai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 06 15, 12:06)
kaip tik apie vandų sodinimą ruošiamas straipsniukas LOD Nr.9, bus paminėti ir kiti auginimo namų sąlygomis būdai  ax.gif

Lauksiu tada nr.9 bigsmile.gif
Atsakyti
aš kažkaip nedrįstu vandų auginti vazose, man atrodo, kad tiek su jomis vazonės, tą vandenį pilinėk, nupilinėk, nu ne, čia reikia nedirbti
Papildyta:
Gal kuri iš SM taip augina ir pražydina?
Kažkaip pagirose niekad nepastebėjau.
Atsakyti
vieną vandą daugiau nei metai auginu ant stiklinio burbulo ( kur auksinės žuvelės gyvena ). Na, ji už poros savaičių žydės ir ji ten jaučiasi laaabai gerai. Ans dugno visada būna įpilta vandens.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 15, 14:23)
vieną vandą daugiau nei metai auginu ant stiklinio burbulo ( kur auksinės žuvelės gyvena ). Na, ji už poros savaičių žydės ir ji ten jaučiasi laaabai gerai. Ans dugno visada būna įpilta vandens.

gal foto turi kaip ten įsikūrusi taviškė...
Atsakyti